door JustJay

Warm je partner op met een massage kaars 🕯

29 november 2022 door JustJay

Brrrrr… vind jij het ook zo fris? Gelukkig is de slaapkamer de perfecte plek om elkaar op te warmen met een erotische massage! Of je nu liever je partner in de watten legt of zelf wordt verwend, geen sensueel voorspel is compleet zonder massage kaars.

Wat is een massage kaars?

Het lijken misschien net gewone kaarsen, maar alleen massage kaarsen zijn geschikt voor massages. Wanneer je de lont aansteekt, smelt de was en wordt het massageolie. De olie voelt warm, maar niet pijnlijk heet. De lage ontbrandingstemperatuur maakt dat deze kaarsen veilig in gebruik zijn. Goed om te weten, want zo kun je een hoop brandwonden vermijden!

Naast de heerlijke geur en romantische sfeer die een massagekaars in de kamer brengt, kan de olie ook een verzorgend effect hebben op de huid. Wrijf je de warme olie over het lichaam, dan helpt dit de spieren te verwarmen en ontspannen. Dit maakt massage kaarsen niet alleen aantrekkelijk als onderdeel van het voorspel, maar ook na een sportieve sessie.

Soorten massage kaarsen

Misschien denk je nu: “Oké, dat is allemaal leuk en aardig, maar welke massagekaars moet ik kiezen? En wat zijn nou eigenlijk de verschillen?” Om die keuze te maken, kun je het beste rekening houden met de volgende factoren.

Welke geur wil je?

Vrijwel elke massage kaars heeft een geur, zodat je huid en de ruimte om je heen lekker gaan ruiken. Maar er zijn tal van verschillende geuren, van tropisch, fruitig en bloemen, tot vanille, chocola en oceaan. Ook zijn er bijzondere geuren met een zelfbedachte naam.

Wel of geen schenktuit?

Sommige massage kaarsen zijn voorzien van een schenktuitje. Dat is wel zo makkelijk als je de olie wil gieten, zonder dat deze langs het bakje loopt en vervolgens deels verloren gaat. Maar ook als je de kaars ergens neer wilt zetten, zonder op die plek te morsen. Deze kaarsen zijn vaak ietsje duurder, maar zo heb je wel de meeste waarde voor je geld!

Massage kaars of SM kaars?

De meeste massage kaarsen hebben een lagere ontbrandingstemperatuur dan SM kaarsen. Dit maakt ze ook prettig voor mensen die niet per se van SM houden. SM (ofwel sadomasochisme) is wanneer je genot ervaart bij het toebrengen of in ontvangst nemen van pijn. Heb je al wat ervaring, dan ben je misschien wel klaar voor een beetje extra spice!

Nog een paar tips…

Heb je nog geen ervaring met massage kaarsen, dan zou je eerst een goedkope variant kunnen proberen. Heb je een gevoelige huid, dan gaat je voorkeur misschien uit naar massageolie. En indien je iemand anders een plezier wil doen, dan zijn er ook cadeausets beschikbaar!

Wat is jouw favoriete massage kaars? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid