Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.987 keer bekeken

De meest bijzondere date ideeën voor de lente!

25 maart 2023,

geschreven door

De lente staat voor de deur! De tijd waarin bloemen, planten en natuurlijk ook de liefde groeien en bloeien. Want met lentekriebels komt ook een hoop energie om weer te gaan daten. Toch is het nog wel eens lastig om een bijzondere date-activiteit te bedenken. Voel jij je ook inspiratieloos? Dan is deze lijst voor jou gemaakt!

De leukste lente date ideeën!

Date idee #1: Samen shoppen

Maak kennis met elkaar én elkaars kledingsmaak door de stad in te gaan en kleren te passen die jullie voor elkaar uitzoeken. Komt zijn of haar fashion sense wat tekort, dan kun je direct ingrijpen. Nieuwe outfit of niet, met een drankje sluit je jullie date goed af!

Date idee #2: Maak een (paas)brunch

Samen in de keuken staan is niet alleen gezellig, het is ook een leuke manier om te ontdekken hoe goed jullie kunnen samenwerken! Het zonnetje schijnt weer, dus zoek een mooi park in de buurt, spreid een laken uit en geniet van een zelfgemaakte paasbrunch.

Date idee #3: Naar een Waddeneiland ⛴

Wat is er nou fijner dan een strandwandeling? Pak de boot naar een van onze prachtige Waddeneilanden en neem echt even de moeite om elkaar te leren kennen. Geniet van de frisse lucht en schuif op de weg terug tegen elkaar aan om weer op te warmen.

Date idee #4: Bezoek een (paas)markt

Houd je er wel van om te struinen en de gezellige sfeer in je op te nemen? Bezoek dan samen een paasmarkt! Bijna elke stad heeft er tegenwoordig wel eentje en er valt van alles te halen, van vintage kleding tot bloembollen en diverse lekkernijen om met elkaar te delen.

Date idee #5: Doe een escape room

Misschien heb je liever een spannende date waarbij jullie skills op de proef worden gesteld! Ga je samen de uitdaging van een escape room aan, dan zul je in een mum van tijd een band opbouwen. En lukt het jullie om te ontsnappen, dan komt er ongetwijfeld een vervolgdate.

Date idee #6: Dans op een festival

Er zijn weer een hoop festivals in aantocht! Zo ook Paaspop in april. Maar natuurlijk kun je ook op kleinschalige festivals van de sfeer, muziek en lekkere drankjes genieten. Kennen jullie elkaar nog niet zo goed, dan is dit ook een stukje laagdrempeliger.

bijzondere date

Date idee #7: Bekijk de zonsondergang

Heb je een dakterras tot je beschikking of weet je een toplocatie met een uitzicht in de buurt, dan is er niks zo romantisch als samen de zonsondergang bekijken. Klets over van alles en nog wat en kruip lekker tegen elkaar aan… De avond is nog maar net begonnen!

Date idee #8: Naar een jazzclub

Is jullie muzieksmaak een tikkeltje verfijnder, of zitten jullie gewoon graag warm en droog, dan weten jullie je vast te vermaken in een jazzclub. De muziek is hier meestal niet zo luid, dus dit is de ideale omgeving voor een goed gesprek! Welke diepe vragen stel jij aan je date?

Date idee #9: Glow in the dark minigolf

Een bijzondere date-activiteit die steeds populairder wordt is glow-in-the-dark minigolf. Bijna iedereen kan wel minigolfen. Plus, je kunt zoveel rondes doen als je maar zin in hebt. Dit maakt het heel toegankelijk. Ook superleuk als dubbeldate trouwens!

En, heb jij een date-activiteit in gedachten? Wij zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.471 keer bekeken

Geschreven door

Op zoek naar een spicy dobbelspelletje voor kerst? We got you! Nadat jij en je partner de familiebezoekjes hebben gehad, kunnen jullie eindelijk samen een sexy spelletje spelen. December kent hoge pieken en daar hoort ook een kerst rollenspel bij! …
1.471 keer bekeken