Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.321 keer bekeken

5 avontuurlijke date ideeën – extra spicy!

18 oktober 2022,

geschreven door

Wandelen, uit eten, naar de bios… kom zeg, is het niet eens tijd voor wat spanning? Het mag allemaal wel wat prikkelender en sexyer. Daarom delen we in dit artikel 5 avontuurlijke, extra spicy date ideeën om de date routine mee te doorbreken!

5 avontuurlijke date activiteiten

Date idee #1: Stedentripje

Waarom je date beperken tot de bekende omgeving als je ook een nieuwe stad kan verkennen? Kies een stad en spring samen in de auto of het OV, tijd voor een uitstapje! Geen betere manier om te ontdekken hoe goed jullie bij elkaar passen, dan een gezamenlijke sprong in het diepe.

Zoek je alvast wat highlights van de stad om te bezoeken, of zie je wel waar je terechtkomt? Welke plekjes, winkels en/of horeca trekken jouw date het meest? Een dagje vol gedeelde impressies kan van alles bij jullie losmaken en een hoop zeggen over jullie potentie als koppel.

“Gaan jullie al langer uit, dan waarom ook niet een hotelkamer boeken?”

Date idee #2: Mountainbiken

Fietsen mag leuk zijn, maar mountainbiken – ook zonder werkelijke mountains – maakt voor een date met pit! Let wel dat je een vrij toegankelijke route kiest, zodat je niet alleen net genoeg tijd hebt om op adem te komen wanneer je ook een gesprek zou kunnen voeren.

Het mooie van een sportieve date is dat je elkaar kunt uitdagen en aanmoedigen, maar met een beetje geluk geniet je bij het mountainbiken ook van de natuur. Na afloop kom je samen tot rust met een drankje, of leg je jouw date in de watten met een spannende massage!

Date idee #3: Pretpark

Zijn jullie echte waaghalzen? Dan is het pretpark voor jullie bestemd! Eerst door het spookhuis, dan met de achtbaan – een gebrek aan adrenaline hoef je je niet druk om te maken. Ook kan het overwinnen van attracties jullie helpen om in relatief korte tijd een band op te bouwen.

Natuurlijk zit het pretpark voor de meeste mensen niet om de hoek, dus weet zeker dat je het een tijdje samen volhoudt (incl. reistijd). En wees wel voorzichtig dat je het bijna euforische gevoel van de looping of vrije val niet met verliefdheid verwart

Date idee #4: Kanoën

Schijnt het zonnetje lekker, dan kun je uiteraard ook met een kano het water op. Lekker actief en rustgevend tegelijk! Vergeet geen eten en drinken mee te nemen, dan kun je tussendoor ook ergens aanleggen voor een knusse picknick. Romantisch!

Passen jullie goed bij elkaar en wordt het erg gezellig in jullie bootje? Denk eraan om condooms en doekjes mee te nemen. Probeer de boot niet teveel te laten wiebelen, of jullie date valt nog in het water! Aan de andere kant, veel sexyer dan skinny dipping wordt het niet.

“Gaan jullie kanovaren? Trek dan gemakkelijke kleding aan.”

Date idee #5: Danscursus

Net als bij een relatie, is het bij dans van belang dat je leert op elkaar in te spelen! Ga samen op danscursus en groei dichter naar elkaar toe. Met al die sierlijke lichaamstaal en dat verleidelijke oogcontact kan het lastig zijn om niet betoverd te worden door je danspartner.

Ook onmisbaar bij het dansen is een stijlvolle outfit. Ga je voor een net pak of een glamoureuze jurk? En wat dacht je van een sexy herenslip of lingeriesetje daaronder verstopt? Wie weet waar de avond heengaat, ook voor een striptease kun je jouw dansmoves goed gebruiken!

Heb jij nog een spicy date suggestie? Drop ‘m in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, ik ben erg tevreden over de seks met mijn man, maar toch ben ik nieuwsgierig naar iets nieuws. Swingen heeft mij altijd erg spannend geleken en dit zou ik dan ook graag met mijn man willen gaan doen. Ik vind het alleen lastig om dit be…
14.549 keer bekeken