Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Sekshoroscoop Juli 2019

1 juli 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juli? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Als Waterman merk je alles van de zomer en dit heeft ook zeker invloed om je gemoedstoestand. Je voelt je sexy, meer aangetrokken tot je partner en je zou het liefste de gehele dag met je partner in bed willen doorbrengen. Alle lange termijn problemen hoef je je geen zorgen over te maken, want het voelt alsof je in een oase van rust leeft. De single Waterman merkt ook dat zijn relaties in harmonie volharden. De tijd van de liefde is aangebroken! Je hormonen springen alle kanten op en dit laat je laat je ook blijken, je geniet volop van het single leven en daarmee ook de losse bedpartners. De zomeravonden trek je erop uit om op ‘jacht’ te gaan en je prooi mee naar huis te nemen…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De maand juli heeft het niet zo op de Vissen. Waar de Vis in een relatie eerst ambitieus opgesteld was, laat hij zit deze maand zakken. De spanning zal minder worden tussen de lakens, maar het intieme gedeelte blijft. De prioriteiten verschuiven van nieuwe ontdekkingen naar het intiem knuffelen en teder zoenen. Je partner zal begrijpen dat je hier behoefte aan hebt. Dit geldt ook voor de single Vis, want hij zal meer toenadering zoeken om intimiteit te ontvangen van anderen. Binnen zijn vertrouwde kring zal dit waarschijnlijk niet lukken, maar hierbuiten valt meer te ontdekken voor de single Vis. Gebruik de opgedane kennis van de maand juli om het intieme gedeelte in augustus uit te breiden naar een nieuw niveau.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Tijd om wat meer van jezelf te laten zien, Ram. Je relatie vraagt duidelijk om meer diepgang en je zal je partner ook een groot plezier doen om wat minder oppervlakkig te zijn. De liefde die je hem of haar geeft, zal zich absoluut belonen. Durf je ook wat meer te laten gaan in de slaapkamer om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. De single Ram gaat een energieke maand tegemoet. Waar je in de vorige maanden wat tegenslagen kende, lijkt er een nieuwe, frisse wind te waaien die gunstig zal uitpakken. Deze bruisende vibe zorgt ervoor dat jij een en al sexyness uitstraalt. En dát zal niet onopgemerkt voorbij gaan…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Juli staat overduidelijk in het teken van het opbloeien van je relaties, Stier! Je partner en jij lijken elkaar opnieuw te ontdekken. Vooral in de slaapkamer. Schijnbaar was je toe aan verandering, want je ontdekt een nieuwe, seksuele kant van jezelf waar je je wel erg prettig bij voelt. Deze opleving in de slaapkamer geeft vervolgens weer een fijne boost aan jouw relatie met je lief in het algemeen! Ook de single Stier krijgt te maken met positieve verandering in relationele en seksuele sfeer. Grote kans dat een nieuw iemand jouw pad zal kruisen, die voorlopig nog wel even blijft… Blijf er vooral van genieten, maar wees niet te voorbarig. Leef in het heden.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Roerige tijden, Tweelingen. Veranderingen en wispelturigheid zijn Tweelingen niet vreemd, maar het zorgt toch altijd weer voor wat chaos en drama. De kunst is om vooral open te blijven communiceren met je partner, dan is er eigenlijk niet zoveel aan de hand. Met een open houding bereikt je namelijk het meest. Sterker nog, je zal versteld gaan staan wat voor positieve invloed het zal hebben in je relatie! De single Tweelingen kampt met wat onzekerheden en diepe verlangens. Toch lijken de sterren jou gunstig gezind, want wie verlangt, zich open stelt en communiceert, zal liefde ontvangen. Een interessante match lijkt om de hoek op je te wachten… Aan jou om je daarvoor open te stellen en met de flow mee te gaan.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De rasechte Kreeft is een gevoelig type. Mogelijk krijg je deze maand wat last van de seizoensverandering die nu toch echt aan de gang is. Er hangt vuur, verlangen en liefde in de lucht. Pluk daar de vruchten van, want jouw partner zal diepe verlangens hebben om meer intiem met je te zijn en wat vaker de slaapkamer in te duiken. Gooi je onzekerheid overboord, en wees eens avontuurlijk! De single Kreeft heeft kans om een florerende maand te krijgen, mits je je niet teveel laat leiden door je emoties. Blijf wat meer bij je ratio en hoop vooral niet teveel. Mooie dingen liggen dan in het verschiet.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, de maand begint misschien niet helemaal zoals je zou willen. Je wordt onzeker door de kleinste dingen, waardoor je soms een beetje in je schulp kruipt. Hierdoor ben je minder toegankelijk voor je partner wat soms kleine irritaties kan opleveren.. De beste manier om van je onzekerheden af te komen, is door ze direct uit te spreken. Zolang je partner weet wat er speelt, kan hij of zij hier ook rekening mee houden. Wanneer je dit lukt, zal je weer meer zin in seks hebben en kan het zo maar eens gaan vlammen tussen de lakens!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Zon en Venus lijken komende maand in Kreeft te staan voor de Maagd. Dat betekent vooral: passie, vuur en emotioneler dan wat je misschien gewend bent. Geeft niets, Maagd. Laat je eens lekker leiden door je gevoelens, in plaats het morele, correcte te doen. Af en toe mag het best eens knallen in je relatie. Het zal de lucht zelfs wat klaren, waar je partner en jij alleen maar weer dichter bij elkaar zullen komen. Er staat de single Maagd een rustige maand te wachten. Blijf echter niet bij de pakken neer zitten, ga erop uit en blijf je openstellen. Onverwachte ontmoetingen kunnen eind juli nog wel eens heel fijn uitpakken….

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Deze maand verandert de Weegschaal in een echte pleaser. Je doet er alles aan om je partner het hof te maken. De opwinding van je partner maakt jou misschien nog wel meer opgewonden. Pak daarom goed uit en leg je partner in de watten met een heerlijke erotische massage, uitgebreide orale seks en probeer hem of haar eventueel te verrassen met een seksspeeltje wat jullie nog niet eerder hebben uitgeprobeerd. De seksuele energie is deze maand hoger dan ooit en de positieve gevolgen hiervan ga je de rest van het jaar nog merken!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen, het is deze maand tijd om uit je comfortzone te treden! Probeer met je partner jouw wensen en fantasieën te bespreken en vraag ook naar die van hem of haar. Je zult zien dat een beetje experimenteren in de slaapkamer, wonderen doet voor je relatie! De single Schorpion komt vooral in contact met mensen die totaal niet bij hem of haar passen. Leuk misschien voor een one night stand, maar de kans op echt relatiemateriaal is niet heel erg groot deze maand. Volgende maand beter!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Dit is hét moment om te shinen, Boogschutter! Je hebt een turbulente periode achter de rug gehad, zeker binnen je relatie en in de slaapkamer. De gemoederen zijn bedaard, tijd om weer flink in elkaar op te gaan. Het is niet erg om eens wat meer moeite te doen voor je partner. Verras hem of haar eens een keer met wat meer passie in de slaapkamer. Het geeft je seksleven én relatie een enorme boost, waar jouw relatie behoefte aan heeft. Pak groots uit! De single Boogschutter moet zichzelf nu toch wel even achter de oren gaan krabben. Niet alles komt je zomaar aanwaaien namelijk. Je hebt diepe verlangens, maar doe daar dan ook iets mee! Stel je open, ga lekker daten en geef je dates op z’n minst een kans. Een positieve houding is het halve werk!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De single steenbok focust zich deze maand meer op de sport in bed, oftewel; hij zal werken aan de conditie en spierkracht. Tijdens de nachtelijke escapades zal deze kracht van pas komen met het uitproberen van gewaagde nieuwe standjes. Je hebt veel energie die je deze maand op elk vrij moment actief kunt besteden. De gebonden Steenbok voelt dezelfde energie en zal dit uiten in het werk en minder in de relatie. Je zal minder intiem zijn in bed, want de stemming is af en toe niet geweldig. Zodra je deze stemming overwint zal je de maand met nog meer energie afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Wingman Condooms zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van seks-liefhebbers! Je hoort steeds vaker de commercials op de radio en je ziet steeds vaker advertenties voorbij komen. De meeste mensen zijn laaiend enthousiast over de Wing…
745 keer bekeken