NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Sekshoroscoop December 2019

1 december 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Tot in de laatste dagen van 2019 zal jij bruisen van energie, Waterman! Daarmee trek je positiviteit aan, waardoor jij op relationeel en seksueel vlak niets te klagen hebt (en jouw partner ook niet ;)). Je bent goed gezind en weet jouw partner tot in de puntjes te verleiden. Dit leidt tot menig romantisch avondje tijdens de donkere dagen. Maak het einde van het jaar extra spetterend door aan de kerstdagen een sexy randje toe te voegen. De single Waterman voelt zich zelfverzekerd en in balans. Je straalt meer openheid uit dan de afgelopen maanden, waardoor je halverwege december wel eens een interessant iemand tegen het lijf kan lopen…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De rust keert langzaam maar zeker terug waardoor jouw relatie weer de balans weet te vinden. Geniet ervan en haal er het maximale uit. Dit is mogelijk het moment om jouw relatie verder uit te diepen en elkaar op seksueel vlak verder te ontdekken. Durf je over te geven aan je diepste wensen en sta open voor die van je partner. Mogelijk leidt dit tot ongekende hoogtepunten! Voor single Vissen staat een rustige decembermaand te wachten. Verwacht niet te veel op date-gebied. Te hoge verwachten kunnen immers leiden tot teleurstellingen. Vertrouw op je eigen gevoel en laat je niet teveel beïnvloeden door druk van anderen.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

December lijkt een roerige maand voor je te worden, Ram! Wees hierop voorbereid en vertrouw erop dat alle stormen vanzelf weer gaan liggen. Blijf investeren in je relatie, juist tijdens deze drukke weken is qualitytime met je lief uiterst belangrijk. Probeer niet teveel met jezelf bezig te zijn, maar kom je partner ook eens tegemoet in zijn of haar wensen. Zo voorkom je een relationele crisis. Single Rammen zullen het er flink van nemen tijdens de feestdagen. Geniet ervan met volle teugen, maar maak er geen gewoonte van. Anders zet je jezelf nog eens in een lastig parket op date-gebied.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier is deze maand een echte verleider. Je weet de mensen om je heen makkelijk voor je te winnen en in de slaapkamer krijg je alles gedaan! Hoogste tijd dus om je sex bucketlist tevoorschijn te halen. De kans is groot dat je hier wat van af kunt vinken in december. Misschien dat een BDSM startersset jouw stoutste wensen in vervulling laat gaan of wellicht zijn er een paar nieuwe seksstandjes die je samen met je partner wilt uitproberen. De single Stier heeft door een verhoogde aantrekkingskracht de scharrels voor het uitkiezen deze maand. Misschien zit je wel helemaal niet alleen tijdens Kerst!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Het is alweer vroeg donker en je merkt dat je hier een beetje neerslachtig van wordt. Je trekt je wat meer terug en bent misschien iets minder communicatief dan normaal het geval zou zijn. Wees op je hoede dat je partner hier misschien een beetje argwanend op kan reageren. Je partner kan denken dat het aan hem/haar ligt. Daarom is goed om te benoemen dat je even iets minder in je vel zit. Je partner zal dit begrijpen en jou de ruimte geven om jezelf weer te kunnen vinden. Vergeet niet je partner te belonen met een flinke dosis romantiek en intimiteit wanneer jij je weer beter voelt. De rest van de maand zal verder rustig verlopen.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft wil op avontuur in december! Je komt met de wildste standjes en ondeugende ideeën op de proppen. Een beetje experimenteren in de slaapkamer is nooit verkeerd, maar je kunt misschien ook een beetje overdrijven. Haal niet gelijk allemaal seksspeeltjes in huis zonder dit van te voren met je partner te hebben overlegd. Het kan misschien overkomen alsof je niet tevreden bent met jullie huidige seksleven. Een beter idee is om het subtiel met je partner over jouw wensen en fantasieën te hebben. Waarschijnlijk heeft je geliefde zelf ook wat op zijn of haar verlanglijstje staan en biedt dit mogelijkheden om samen te experimenteren. December heeft een heleboel potentie op het gebied van seks en romantiek, doe er je voordeel mee!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Relax! De meest gezellige dagen van het jaar staan voor de deur en dit betekent dat jij je niet meer druk hoeft te maken over van alles en nog wat. Pak in je relaties de draad weer op en probeer seks weer leuk te maken. Deze maand leert zowel de single leeuw als de verbonden leeuw zijn/haar gevoelens en verlangens beter uit te spreken. Je komt dichter tot elkaar op de bank of bij het haardvuur! De Standjes Van De Week brengen jou op nieuwe ideeën om uit te voeren met losse scharrels of je vaste partner. December is voor de Leeuw geen koude maand, maar een extra hete en relaxte maand.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Als Maagd heb je je het afgelopen jaar ontwikkeld tot een sterker persoon en dit laat je graag zien deze maand. Je staat zelfverzekerd in je schoenen en je hebt onwijs veel plezier in het versieren van nieuwe (kortstondige) liefdes. Zowel op de Kerstborrel van je werk als in de plaatselijke kroeg. Het gaat je deze maand voor de wind! Behalve als je in een relatie zit, want de feestdagen is juist de periode waarin jullie elkaar graag zien. Jullie nemen deel aan de verplichte aangelegenheden, maar lopen elkaar snel mis. Het allerliefste wil je deze avonden alleen spenderen met je partner. Dit kan wrijving en onzekerheid met zich meenemen, maar je probeert er alles aan te doen om dit te veranderen. Het proberen wordt gewaardeerd en dit bezorgt je wellicht nog een spannende nacht.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

December is de maand om jouw liefdesleven in balans te brengen als Weegschaal. De passionele nachten van november waren hevig en lang, maar het bracht geen balans. Het gezelschap waar je als single Weegschaal naar snakt zal je deze maand vinden in de vorm van grote groepen mensen, waar wellicht een speciaal iemand tussen zit! De Weegschaal in een relatie zaal meer zijn best moeten doen om aandacht te krijgen van zijn/haar partner. Het verleiden van je partner vereist oefening en dit zul je ook zeker moeten oefenen deze maand. Je kansen liggen voor het oprapen, maar grijp je deze ook?

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Probeer regelmatig met je partner over je gevoelens te praten, Schorpioen. Opkroppen voelt wellicht verleidelijk, maar kan desastreuze gevolgen hebben voor je relatie. Nu is het de tijd om jezelf open te stellen en meer uit jullie seksleven te halen. Je zal merken dat er nog zoveel te ontdekken valt. Niet alleen samen, maar ook alleen. Experimenteer er lekker op los en leer nieuwe kanten van jezelf te ontdekken. Ook de single Schorpioen zal een intense maand tegemoet gaan. Je hebt de neiging om te veel mee te gaan in de emoties en verwachtingen van anderen. Blijf echter bij je eigen gevoel, ook als dat betekent dat je mensen daarmee moet teleurstellen.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Ondanks dat het normaal gesproken een maand is van gezelligheid en samenzijn, heb jij eigenlijk helemaal geen zin in al die verplichte nummertjes. Het liefst blijf je gewoon lekker knus met je partner op de bank en gaan jullie zo weinig mogelijk de deur uit. Bedenk je echter wel dat je partner hier anders over kan denken. Probeer daarom niet alles wat op jullie pad komt op voorhand af te wijzen. Er komen nog genoeg avonden voorbij waar jullie helemaal niks hoeven te doen. Je partner zal het daarnaast erg waarderen wanneer jij je ook een keer schikt naar zijn of haar wens. Daar ga je in de slaapkamer voor beloond worden!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Knallend het jaar uit is jouw motto! De flow van vrolijkheid en plezier zet je als Steenbok nog even door, want aan alle kanten voel jij de positiviteit stromen. Dit heeft invloed op je gedrag, maar ook zeker op je relatie(s). Je zult deze maand als single Steenbok merken dat je meer aandacht zal ontvangen dan dat je gewend bent. Raak hier niet te veel aan gewend, want het kan zomaar weer voorbij zijn. De door relaties verbonden Steenbokken zullen eveneens een flow van positiviteit voelen, want alles wat goed kan gaan in een relatie gaat goed. Jullie relatie is nog nooit zo stabiel geweest! Alles wat je als Steenbok de afgelopen maanden hebt gedaan werpt wederom zijn vruchten af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

301 keer bekeken

Geschreven door

De afwas is niet gedaan, er wordt iets van gezegd en de bom ontploft. Knallende ruzie. Niet-gemeende woorden worden uitgewisseld en er is een vrij grote kans dat je je na de tijd vreselijk voelt. Het maakt niet uit of het iets kleins of iets groots i…
301 keer bekeken