Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.070 keer bekeken

Sekshoroscoop Mei 2019

1 mei 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman het is een drukke maand, en jij en je partner zullen dit gaan merken. Het is goed om je te focussen op je werk en andere dingen die je bezighouden. Maar wees voorzichtig! Je partner krijgt straks nog het gevoel dat je geen tijd voor hem/haar hebt. Verder zal de Waterman deze maand alerter worden als het gaat om beslissingen. Je focust je op de toekomst en je weet wat ze zeggen: een goede voorbereiding is het halve werk. De single Waterman gaat door een vergelijkbare periode, probeer enthousiast te blijven over de dingen die je leuk vindt, en laat los wat je niet nodig hebt. Als je dit toepast op je liefdesleven zul je zien dat de selectie aan partners kleiner wordt, maar wel een stuk betrouwbaarder is.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen in een relatie gaan een hobbelige periode door. Je krijgt het gevoel dat jij en je partner niet op één lijn zitten, en dit heeft gedeeltelijk te maken met je eigen angsten en wantrouwen. Probeer niet teveel te malen over dingen die je niet kunt veranderen en leef in het moment. De single Vissen zullen zich deze maand stuurloos voelen, misschien heb je net een moeilijke break-up achter de rug, of loopt daten niet helemaal soepel voor je. Probeer niet teveel druk op jezelf te leggen. Het leven is geen competitie, en je mag genoegen nemen met wat je wél hebt.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

De Ram in een relatie loopt deze maand vast. Negatieve emoties zoals stress, verdriet en eenzaamheid proberen je te isoleren van je partner. Ram, het kan lastig zijn je emoties te controleren, maar vergeet niet dat je niet alleen bent. Je partner staat aan je zijde, sta sensualiteit en liefde toe, je hoeft niet altijd de controle te hebben. De single Ram heeft deze maand ups en downs. Het leven is hectisch en je liefdesleven is misschien een beetje onoverzichtelijk. Probeer je niet teveel zorgen te maken, wie weet wat er dan kan gebeuren!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Deze maand heeft de Stier de wind mee. Jij en je partner genieten van elkaar en durven goed met elkaar te communiceren. Geniet van het weer en omarm spontaniteit. De invloed van Uranus zal je ertoe aanzetten om nieuwe dingen te proberen. Dit kan erg leuk zijn, maar alles met beleid natuurlijk. De single Stier zal de invloed van Uranus minder voelen, je staat stevig op je benen en je weet wat je zoekt in een partner. Laat deze doortastendheid toe, en je zult zien dat dingen gaan zoals jij wilt!

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Tweelingen, ondanks je attente partner zal je het gevoel hebben in een sleur te zitten deze maand. Er gaat een heleboel in je leven om, en je hebt weinig tijd om je aan te passen. Dus dan is het logisch dat je je vastbijt in alles wat een beetje vertrouwd is. Heb vertrouwen in jezelf en in je partner. Een sleur hoeft niet negatief te zijn als je een positieve instelling hebt. De single Tweeling moet de sleur echter doorbreken. Daten gaat veelvoudig en met weinig succes. Misschien is het tijd voor een nieuwe strategie? Probeer je minder te focussen op het ‘moeten’ en meer te genieten van het ‘mogen’.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Deze maand gaat bij Kreeft de gewildheid door het dak! Je voelt je spontaan, open en je deelt deze vreugde met je partner. Jullie zullen elkaar beter leren te begrijpen, en intieme momenten, ondanks hun constante aanwezigheid zullen je zelfvertrouwen vergroten. Wees niet bang om je partner een complimentje te geven! De single Kreeft zal merken dat romantiek niet altijd in de center van aantrekkingskracht ligt. Dit kan hinderlijk zijn, maar laat je hierdoor niet demotiveren. Liefde is een proces, en geduld is daarvoor essentieel.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, je relatie gaat een spannende periode tegemoet. Waar jullie eerst niet van elkaar af konden blijven heerst nu spanning. Ben je klaar voor het serieuzere werk? Of wil je toch liever iets casual? Verder zal de seksuele frustratie van de Leeuw deze maand opbouwen. Probeer goed voor jezelf te zorgen en wees niet te afhankelijk van anderen om in je behoeftes te voorzien. De single Leeuw heeft hier wat minder last van. Deze maand zal de single Leeuw van het kastje naar de muur worden gestuurd op liefdesgebied. Stel jezelf de vraag: ben je wel echt klaar om te daten? Of heb je wat tijd voor bezinning nodig?

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Maagd gaat deze maand eindelijk los. De sterren staan goed, je partner verlangt je en er lijkt niks te zijn wat je goede humeur in de weg kan staan! Toch? De Maagd moet niet proberen te hard van stapel te lopen en mag heus af en toe een adem pauze nemen. Het zou zonde zijn als buiten adem bent voordat je de finish hebt bereikt. De single Maagd, gaat zoals de naam aangeeft deze maand bar weinig actie beleven. Niet omdat je het niet wilt, maar omdat er andere aspecten in je leven zijn die je aandacht vereisen. Zorg goed voor jezelf en probeer te begrijpen wat je prioriteiten zijn.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De Weegschaal zal deze maand (pun intended) balans vinden. In je sociale leven loopt alles op rolletjes en jij en je partner willen nieuwe dingen gaan ontdekken. Dit is natuurlijk reuze spannend, dus zeg vooral waar je interesse in hebt. Durf jezelf te uiten en je zult zien dat er niks is om je voor te schamen. De single Weegschaal neemt deze maand het heft in eigen handen. Durf risico’s te nemen! Deze zullen deze maand gunstig uitpakken voor de Weegschaal. Je liefdesleven staat een beetje op de rem, maar een simpele kans kan hier verandering in brengen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen gaat deze maand eindelijk de vruchten van succes plukken. Jij en je partner zijn op een fijne plek en dit wil je uiten in romantiek en spannende avonden. Dit is super! Check echter wel dat je onverdeelde aandacht gewaardeerd word, anders komt het al snel op je partner over alsof je iets goeds te maken hebt. De single Schorpioen laat hier en daar steken vallen, maar wees niet getreurd! Love is in the air, dus durf erop uit te gaan en leer nieuwe mensen kennen.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Boogschutter schiet deze maand hard mis. Je partner voelt zich niet serieus genomen en dat zet jullie relatie op glad ijs. Om het juiste pad terug te vinden moet de Boogschutter eerst goed naar zichzelf kijken en zich afvragen wat wel en wat niet vreugde brengt. Alleen door jezelf goed te kennen, kun je gezonde relaties onderhouden. De single Boogschutter zit in het zelfde schuitje, door teveel pushen voel jij je deze maand lusteloos en verveeld. Misschien is het eens tijd om er weer op uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten?

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De Steenboek loopt een beetje hard van stapel deze maand, je hebt het gevoel alsof er aan alle kanten aan je getrokken wordt. Je partner lijk nooit tevreden te zijn, en dit kan voor de nodige stress zorgen, Steenbok. Zeker met de invloed van Mercurius deze maand. Luister goed naar jezelf en laat je niet gek maken! De single Steenbok doet het een stuk beter deze maand, ondanks alle druk ben je zelfverzekerd, en geniet je van de vrijheid die het vrijgezelle leven met zich meebrengt. Mercurius heeft hierop een positieve invloed dus als je zin hebt om iets nieuws te doen. Dit is je maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.915 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
2.915 keer bekeken
8.338 keer bekeken

Geschreven door

De tijd vliegt! Mei is gearriveerd. Lees hieronder wat de sterren deze maand voor jou voorspellen op sensueel gebied! Wat zijn jouw verwachtingen? Bloeit er een spannende relatie of leg jij deze maand een vibrerend ei? We lezen het graag in de reacti…
8.338 keer bekeken