Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.594 keer bekeken

Sekshoroscoop November 2017

27 oktober 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Zit je in een relatie dan wil je niets liever dan de band met je partner deze maand te versterken. Je bent ondernemend in de liefde en bent bereid om extra moeite voor je liefje te doen. Maak gebruik van deze energie en verwen je partner met een uitgebreid voorspel, een heerlijke massage of verras hem of haar met een leuk seksspeeltje tijdens de seks. Gaat het al een tijdje goed binnen jullie relatie? Dan is de kans groot dat jullie deze maand een volgende stap in jullie relatie zetten. Het belooft een hele mooie maand te worden Waterman! Singles hebben geen zin in oppervlakkig contact en zullen naar een vaste relatie verlangen. Hier moet je echter wel voor aan het werk Waterman, blijf dus niet op je kont zitten!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Er is iets wat jouw partner je niet vertelt. Dit hoeft niet ernstig te zijn, maar het is wel belangrijk dat je blijft communiceren met je partner. Door jullie vertrouwensband te vergroten, zal je partner meer durven te vertellen. Dit zal leiden tot meer harmonie binnen jullie relatie en ook in bed. Single Vissen doen er goed aan om de deur uit te gaan. Wie weet loop je jouw nieuwe lover tegen het lijf in een museum, of tijdens een tentoonstelling. Hoewel deze plekken weinig sexy lijken, zullen ze tot een zeer opwindende ontmoeting leiden. Verwacht geen langdurige relatie. Maar de kans is wel groot dat jij tijdens deze stomende affaire iets nieuws zal leren.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Kom eens van de bank af, Ram! De sterren voorspellen veel goeds, maar hier is wel een actieve insteek voor nodig. Wanneer je in een passieve houding blijft steken, zul je veel goeds mislopen. Dit kan een flinke uitdaging zijn, een herfstdepressie ligt namelijk op de loer. Zorg dat je fysiek actief blijft, bijvoorbeeld door nieuwe standjes uit te proberen of door je seksleven naar buiten de slaapkamer te verplaatsen. Dit zal zeer interessante informatie opleveren. Maar pas ook op, Ram. Jij hebt namelijk de neiging om door te draven. Balans is de sleutel. Blijf actief maar luister ook goed naar je lichaam, deze zal zijn grenzen aangeven wanneer dit nodig is.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

November is een goede maand voor de single Stier! Het zal gemakkelijker zijn dan ooit om contacten te leggen. De kans is deze maand ook nog eens erg groot dat je tussen deze contacten jouw soulmate zal vinden. Zet je schrap voor veel avontuur, geflirt en liefde. Stieren in een relatie moeten oppassen in november. Voorzichtigheid is geboden. Je partner is extra gevoelig deze maand, op emotioneel gebied. Speel hier op in door extra romantisch en teder te zijn. Vooral tijdens de seks is emotionele connectie belangrijker dan ooit. Wanneer je dit vergeet zal je relatie op scherp komen te staan, wat je natuurlijk liever wil voorkomen. Zolang je romantiek en tederheid centraal stelt deze maand, moet het wel goed komen.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Waar het in Oktober op relationeel gebied minder ging voor tweelingen, valt er in november een beloning te verwachten. In deze maand komt jouw avontuurlijke kant naar boven. Je hebt meer energie dan ooit en bent wel in voor iets nieuws. Pas wel op dat je jouw partner hier niet mee overvalt, het is goed mogelijk dat deze minder avontuurlijk is ingesteld dan jij. Blijf communiceren en je zult versteld staan van wat er mogelijk is. Ook voor de vrijgezelle tweeling heeft november avontuur in petto. Er liggen bijzondere ontmoetingen in het verschiet, die jouw seksleven zomaar zouden kunnen gaan opschudden.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

November is voor de single Kreeft een maand waarin de seks op een laag pitje komt te staan. Het einde van het jaar komt er aan en je werk vraagt nogal veel van je. Dus na een heftig werkdagje kruip jij liever je bedje in, dan dat je op avontuur gaat! Niks mis mee. Goed uitrusten en die spannende momentjes komen vanzelf weer. Wanneer je in een relatie zit, weet je juist geen raad meer met dat vurige verlangen in je. Je libido stijgt deze maand tot ongekende hoogten. En je partner weet daar wel raad mee! De tijd breekt aan om eens wat nieuws te ontdekken in de slaapkamer. Enjoy!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw heeft deze maand moeite zijn drukke agenda los te laten wanneer hij thuis is. Hierdoor komt je libido op een wat lager pitje te staan en mis je energie voor een echt uitgebreide vrijpartij. Probeer je partner af en toe toch even op te zoeken en je werk thuis los te laten. Je zult merken dat een uitgebreide vrijpartij de beste methode is om de stress los te laten. Laat je partner desnoods het initiatief nemen en probeer je gedachtes en stress los te laten tijdens de seks. Tegen het eind van de maand keert de rust weer wat meer terug en zal je ook steeds vaker zin in intimiteit hebben. Singles houden de boot een klein beetje af wanneer het aankomt op liefde en romantiek en zullen eerder geneigd zijn op zoek te gaan naar een leuke scharrel of one night stand.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je relatie kent halverwege deze maand even een dipje. Je ergert je wat vaker aan je partner dan normaal en bent wat sneller gepikeerd. Probeer dit met je lover te bespreken en waarschijnlijk is dit een duidelijk signaal: jullie relatie heeft even wat meer quality-time nodig. Plan een romantisch avondje samen! Zet jullie mobieltjes uit, zet een heerlijk muziekje op en ga samen koken. Wie weet dat het toetje zich in de slaapkamer bevindt. Ook voor de single Maagd breekt een onrustige maand aan. Gevoelens van onzekerheid passeren de revue. Je vecht dit aan door flink de  bloemetjes buiten te zetten in de weekenden. Mogelijk dat je zo nog leuke nieuwe contacten oploopt. Maar pas op dat je niet doorslaat!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

In november barst je van het zelfvertrouwen en neem je regelmatig het voortouw in verschillende situaties. Ook in de slaapkamer neem je het initiatief en zet je je partner naar je hand. Je laat andere gedachtes makkelijk los en hebt daardoor de volledige aandacht bij jullie slaapkamermomentjes, wat de seks zeker ten goede komt.  Kijk uit dat je niet teveel naar je hand wilt zetten en te opdringerig wordt. Doe geen dingen die je normaal ook niet zou doen. Lukt dit, dan wordt november een maand waarin jij en je partner dichter naar elkaar toegroeien. Singles beginnen ongeduldig te worden en zullen extra moeite willen doen voor een nieuwe relatie.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

In november zit je wat minder goed in je vel en heb je soms de behoefte om je even terug te trekken. Waarschijnlijk zit er iets niet helemaal lekker in je relatie en is er iets waar je je aan onbewust aan stoort of druk om maakt. Je hebt hierdoor de neiging je partner van je af te duwen, en komt soms kortaf en negatief over. Durf dit ook aan te geven en ga samen met je partner opzoek naar de oorzaak van je stemming. Wanneer je niet aangeeft ergens mee te zitten, kan je partner zich in de steek gelaten voelen. Er komt dan ook geen oplossing. De kans is groot dat jullie samen snel het probleem weten te vinden, waardoor de maand toch nog positief eindigt!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De sexy vibe van oktober gaat vrolijk door in november! De Boogschutter bruist van de sexyness en staat open voor nieuwe ervaringen. Je kan niet van je partner afblijven en bent ongekend dominant in bed. Dit zorgt voor een herboren levensenergie: kom maar op met de winter! Let er wel op dat je partner ook blijft genieten van jouw sexdrive. Ook de single Boogschutter is om aandacht niet verlegen. Tijdens dat leuke bedrijfsuitje leer je een leuk iemand kennen in de kroeg, die jij graag beter wilt leren kennen. Of dat enkel in de slaapkamer is of niet: je beleeft eind november in ieder geval een heel leuke avond!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jij en je partner zitten in november helemaal op één lijn. Irritaties zijn amper te bespeuren en ook in de slaapkamer komen jullie beiden tot jullie trekken. Je durft jezelf helemaal bloot te geven en staat er zelfs voor open om nieuwe dingen te proberen. Dit brengt jou en je partner zelfs nog dichter bij elkaar! De single Steenbok gaat een erotische maand tegemoet. Je krijgt veel complimentjes en bent zelf ook niet vies van een flirterige duit in het zakje. Dit levert jou deze maand nog leuke, spannende contacten! En wie weet mondt dit uit naar iets serieuzers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.074 keer bekeken

Geschreven door

Het is back to school season, baby! De zomervakantie is voorbij en we genieten na van alle mooie herinneringen die we in de zomermaanden op hebben gedaan. Deze momenten zullen ons nog lang warm houden nu we terug naar school en werk gaan, maar uitera…
5.074 keer bekeken
2.856 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
2.856 keer bekeken