Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop
7.724 keer bekeken

Sekshoroscoop Juli 2023

1 juli 2023,

geschreven door

Het is hartje zomer! Overal om ons heen vliegen de kleren van het lijf en iedereens seksdrive stijgt net zo snel als de temperatuur. Wat voor avonturen staan jou te wachten in juli? De sterren zullen het zeggen… Ontdek jouw sekshoroscoop voor juli 2023!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Er vallen soms wat buien, Waterman, maar na regen komt zonneschijn! Elke relatie kent pieken en dalen. Vergeet niet dat jullie het beste met elkaar voor hebben en dus ook dat jullie álles met elkaar uit kunnen praten. Laat de stemming niet bederven door die kleine frustraties, toon initiatief en maak eens wat vaker een liefdevol gebaar.

De single Waterman mag zich klaarmaken voor een aantal stomende zomernachten. Als het op daten aankomt ben je helemaal in the zone. Let in juli extra goed op je lichaamsverzorging en hygiëne, want wie weet belandt je bij die leuke date in bed!

Helemaal in je element met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Het wordt iedereen weleens teveel, Vissen. Ongeacht of je in een relatie zit of single bent, soms heb je tijd voor jezelf nodig. Een stukje self-care! De enige magie die deze maand in de slaapkamer plaatsvindt is dat jij lekker uitslaapt, je zorgen een plekje geeft en je eigen behoeften vervult – precies waar je aan toe bent. Je doet er goed aan om je sociale- en datingleven even op een laag pitje te zetten en je favoriete hobby’s te beoefenen. De liefde wacht wel een tijdje!

Laad je batterij op met…

  • Geen producten gevonden

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

In juli leef jij je wildste fantasieën uit, Ram! Het liefst zelfs in de frisse buitenlucht. Of dat nu in de tuin, op het strand of tegen de auto is, zorg je wel dat jullie privacy hebben? Het laatste dat je wilt is onverwachts bezoek!

Al die zonnestralen zijn niet alleen goed voor je libido, je hebt ook meer energie voor de mensen die je het meest waardeert in je leven. Maak daar gebruik van. Bied eens een luisterend oor aan die vriend of vriendin die het kan gebruiken. Verras je lover (of je crush) door iets lekkers voor ze te bakken of door ze te helpen bij iets waar ze tegenaan hikken.

De zomer in je bol met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Je vindingrijkheid wordt deze maand op de proef gesteld, Stier. Zowel op relationeel als professioneel vlak. Laat je niet meeslepen door emoties en houd je hoofd koel om jezelf een hoop frustratie te besparen. Drink ook veel water en blijf uit de schijnwerpers. Maar nog belangrijker is dat je veel begrip toont en goed nadenkt voordat je iets zegt of ergens naar handelt. Je zult verschillende creatieve oplossingen uit de mouw schudden, zodat je iedereen tevreden stelt! Voor je het weet is de rust wedergekeerd.

Over rust gesproken, die zal je ook niet vinden in de slaapkamer. Hier heb je behoefte aan meer, harder en wilder! Dit is een mooi moment om nieuwe dingen te proberen. En bevalt iets toch niet, dan is dat helemaal niet erg. Dan weet je nu in ieder geval zeker dat het niks voor jou is.

De balans bewaren met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Grote veranderingen liggen op je te wachten, Tweelingen. Ga lekker mee met de flow en ga met een open mind deze nieuwe fase in. Je zit vol zelfvertrouwen en positieve energie deze maand, dus kijk niet vreemd op als je opeens extra aandacht krijgt van je partner, bekenden of zelfs vreemden.

Ben je single? Ga er dan lekker op uit deze zomermaand en je zal ongetwijfeld nieuwe mensen ontmoeten die weleens meer zouden kunnen bieden dan alleen vriendschap. Wie weet zit de liefde van je leven er wel tussen! Als je in een relatie zit, ga dan lekker samen dingen ondernemen en je zult onbezorgd kunnen genieten van het heerlijke zomerweer en elkaar.

Lekker genieten met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Er is grote kans dat er deze maand iets gebeurt dat jouw leven op zijn kop zet, Kreeft. Maar wees niet bang, want dit zal jou een zeldzame mogelijkheid geven om een droom te vervullen die je al lange tijd koestert! En dat komt goed uit, want in juli komen een aantal verborgen verlangens bij jou naar boven…

Heb je een partner? Neem dan eens het initiatief in de slaapkamer. Doe je dit al? Focus dan nog meer op het vervullen van de verlangens van je partner. Je partner zal het zeker waarderen en ook extra moeite voor jou doen. Als je single bent, stap dan gewoon af op die ene persoon die al een tijdje jouw aandacht trekt. Wat heb je te verliezen?

Vervul je verlangens met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Het is tijd om los te laten, Leeuw. Jij hoeft niet altijd degene te zijn die alles tot in de puntjes organiseert. Laat een ander het van je overnemen en vaar lekker mee met de stroom. Geef je partner bijvoorbeeld eens volledig de touwtjes in handen tussen de lakens. Dit zal zeker zorgen voor aangename verrassingen!

Als je single bent, laat je intuïtie dan je koers bepalen. Vervul je eigen verlangens of laat iemand anders jou genot bezorgen als die kans zich voordoet. Zolang je alleen doet wat goed voelt, maak je altijd de juiste keuze. Geniet van alles wat op je pad komt en laat het allemaal maar over je heen komen. Dan wordt dit zeker een onvergetelijke maand!

Laat de controle varen met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Dat wordt genieten, Maagd! Deze maand brengt jou namelijk een gezonde dosis zelfvertrouwen én seksuele energie. Een geweldige combinatie! Je voelt een grote drang om meer uit je seksleven te halen en je voelt dat de tijd rijp is om nieuwe ideeën, die je eerst nog wat te eng vond, nu toch op tafel te gooien. Daar zul je je partner zeker blij mee maken.

Als je single bent, zul je dankzij het zelfvertrouwen dat je uitstraalt meerdere potentiële lovers aantrekken. Maak van deze mogelijkheid gebruik om verlangens te vervullen die al een tijdje rusteloos in je onderbuik kriebelen.

Ga de uitdaging aan met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal, jouw tijd om lekker uit te rusten is begonnen. Na een periode van drukte, stress en onzekerheid voel je eindelijk weer de juiste balans. De vakantietijd doet je goed, je kunt je beter focussen op werk en je hebt meer energie om tijd aan jezelf te besteden. Je neemt de tijd om je relatie te verdiepen of juist een relatie te vormen en je bent de meester over jouw emoties. Het zorgt ook voor creativiteit in de slaapkamer, waar je deze nieuw gevonden dominantie samen met je partner uitprobeert.

Neem de touwtjes in handen met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Hoewel vorige maand vrij turbulent was voor jou, Schorpioen, voel je je in juli als herboren. De rust en het herontdekken van jezelf heeft je goed gedaan en nu ben je klaar voor vele grote veranderingen. Juli is de ideale maand om nieuwe vrienden te maken of juist om een partner te ontmoeten. Als je in een relatie zit, verdiep dan jullie connectie door goede gesprekken te voeren en je partner op creatieve manieren te laten zien hoe veel je van hem/haar houdt.

Je staat meer open om je grenzen te verleggen en te experimenteren, maar als jij en je partner niet dezelfde passies delen kan dit nog wel eens pittig worden. Maar zolang jullie blijven communiceren, slaan jullie je overal doorheen!

Verdiep je connecties met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Jij bent niet te stoppen in juli, Boogschutter. Je voelt je zekerder, staat sterk in je schoenen en dát is sexy. Pas wel op dat dit geen valkuil wordt en dat jouw zelfverzekerdheid overkomt als arrogantie. Dit kan juist weer een negatieve invloed hebben op je relatie of dateleven. Denk dus soms even iets langer na voor je iets zegt en geef anderen ook de kans om te reageren of handelen, voordat jij direct naar voren komt. Een beetje meer op de achtergrond blijven, is soms helemaal geen slecht idee. Jij weet wel wanneer het écht tijd is om jezelf te laten zien.

Balanceer het uit door de controle los te laten. In de slaapkamer is daarvoor de ideale plek uiteraard, maar je kunt ook buitenshuis de controle aan je partner of scharrel geven. Het is vast even wennen voor je, maar als je de controle los laat, zal je zien wat voor positief effect dit zal hebben op jou! 

Laat alles even los met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Juli zit vol spannende uitdagingen voor jou, Steenbok. De zomer doet je goed en jouw sterke communicatie skills komen goed van pas als je je partner of nieuwe potentiële partner mee op date neemt. Pak groots uit! Je partner zal het ontzettend waarderen als je hem of haar in de watten legt op creatieve manieren. Geen bios of lunch, nee graaf wat dieper en ontdek creatieve zomerse dates!

Als single ontmoet je iemand met betoverende charme. Doe je best op jullie dates en vertrouw erop dat jezelf zijn genoeg is. Je gaat absoluut geen spijt krijgen als je hier al je energie in steekt. Je krijgt het namelijk dubbel zo veel terug!

Ga op date met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
5.112 keer bekeken
6.713 keer bekeken

Geschreven door

Morgen is het dan eindelijk zover… Mei Masturbatiemaand gaat weer van start! Wat voorspellen de sterren voor jou in deze sensuele periode? Er is maar één manier om erachter te komen. Lees jouw sekshoroscoop voor mei 2023! Sekshoroscoop Waterma…
6.713 keer bekeken