door NaughtyNick

Sekshoroscoop Februari 2021

1 februari 2021 door NaughtyNick

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Vorige maand is ondanks alle nieuwe maatregelen toch best snel voorbij gevlogen. Je zit lekker in je eigen bubbel en je voelt je goed. Dit blijft in de tweede maand van dit jaar ook nog zo doorgaan. Je bent er eindelijk achter gekomen dat je ook best wel kan genieten van rust en gaat deze nieuwe hobby volledig benutten in de liefdesmaand. Heb jij een relatie? Dan zal Valentijnsdag er iets minder rustig aan toe gaan. Jij en je partner zoeken het sterrenstelsel op in de slaapkamer en komen wonderbaarlijk dichtbij. Je leert nieuwe hoogtepunten kennen en kent voorlopig geen dalen. Als single geniet jij intens van deze Valentijnsdag. Misschien heb jij er normaal een hekel aan, maar dit jaar zal jij genieten van de me-time en lief zijn voor jezelf. Alleen maar pieken dus!

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Psst, Vissen… of je jou single bent of in een relatie zit; deze Valentijnsdag zal jij niet alleen doorbrengen. Wij kunnen je niet precies vertellen wat er op je pad komt, maar je zult zeker verrast worden. Sommige hints kunnen alleen ver te zoeken zijn, dus blijf scherp en probeer signalen op te pikken. Er is overduidelijk iemand met een oogje op jou. Voor mensen in een relatie kan het betekenen dat iemand buiten jouw partner om jou wel ziet zitten. Probeer hier goed mee om te gaan en bewaar de rust in die bovenkamer van je. Focus je op je partner!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Februari wordt een rustige maand voor jou, Ram. Tenminste, als jij alles maar op zijn beloop laat. Wanneer de single Ram initiatief durft te nemen is de kans aanwezig dat jij connect met iemand op een level waarvan jij dit nog nooit hebt ervaren. Dit kan zich uitbreiden tot een langdurige connectie, mits jij wilt investeren. Kijk jij liever de kat uit de boom? Balen, want dan kan jij wel eens iets heel moois voorbij lopen. Voor de gebonden Ram betekent dit in principe hetzelfde; stel je meer open voor je partner. Communiceer, relativeer en analyseer. Als je dit doet, kan jij je relatie wel eens tot een heel ander niveau tillen…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Februari is de maand van de liefde. Liefde voor een ander, maar ook liefde voor jezelf. Jij zult je deze maand meer focussen op de ander, en dat voelt voor nu wel even goed. Je geniet van een ‘plaatsje op de achterbank’ en vindt het heerlijk om dingen te analyseren. Dit kan echter voor de gebonden Stier voor wat problemen zorgen. Je partner kan het vervelend vinden dat jij even iets minder van je laat horen. Gelukkig kan je dit snel goedmaken tijdens Valentijnsdag. Voor de single Stier is dit ook prima, neem de tijd om alles te verwerken van afgelopen jaar en denk goed aan lief zijn voor jezelf. 

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Vorige maand is je ontzettend goed bevallen en die lijn zet deze maand gewoon lekker voort. Je weet je partner voldoende uit te dagen en jullie genieten erg van elkaars aanwezigheid. Dat jullie wat meer aan huis gekluisterd zitten, lijkt alleen maar wonderen te doen voor jullie relatie. Samen met je partner kijk je naar nieuwe manieren om jullie seksleven ook op de lange termijn vitaal en spannend te houden. Schaam je vooral niet om je fantasieën en ideeën met je partner te delen en raak niet teleurgesteld wanneer je partner een keer niet openstaat voor één van jouw plannen. Al met al wordt februari weer een ontzettend fijne maand wat liefde en seks betreft!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft is weer helemaal opgeladen en barst van de energie. Ook je libido is sterk verbeterd ten opzichte van vorige maand. Je neemt vaker het initiatief en je geniet nog meer van de intieme momenten samen met je partner. Om te zorgen dat je partner er ook geen genoeg van kan krijgen, doe je verstandig aan hem of haar af en toe extra in de watten te leggen. De maand vliegt razendsnel voorbij, waardoor je extra moet genieten van alle mooie momenten die jij en je partner meemaken in februari.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw brult wat minder hard in februari. Je bent een beetje onrustig en gespannen en kan je hoofd er maar moeilijk bijhouden. Vergeet niet om af en toe echt even tijd te maken voor seks. Die ene uitgebreide vrijpartij kan helpen bij dat stukje ontspanning waar je begin deze maand zo hard naar op zoek bent. De single Kreeft kan na wanhopige tijden eindelijk weer wat kleine succesjes boeken op het gebied van liefde. Probeer niet te lang te aarzelen en zorg dat je op tijd de juiste moves maakt!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Het jaar begint fantastisch voor de Maagd, want ook februari wordt weer een maand vol intieme en liefdevolle momenten met je partner. Lockdown of niet: jullie weten het elke keer weer spannend in de slaapkamer te maken. Je vindt het heerlijk om te experimenteren en fantaseert regelmatig over nieuwe standjes en seksspeeltjes om samen met je geliefde uit te proberen. Singles hebben overigens ook niks te klagen en zijn dichtbij het veroveren van een nieuwe vlam. Begin je nou gewoon een beetje verliefd te worden, Maagd?

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Nieuw jaar, nieuwe kansen gaat niet echt op omdat we nog steeds met Covid-19 zitten. En dit begint jou een beetje op te breken. Je merkt dat je sneller boos en gefrustreerd bent. Dit kan zich in twee manieren uiten; veel ruzie maken met je partner óf veel seks met je partner! Die frustratie werkt namelijk erg goed tijdens een wilde sekspartij. Voor de vrijgezelle weegschalen is het wat lastiger om zo vaak seks te hebben als je wil, dus dit is een goed moment om te investeren in toys. Helemaal met Valentijnsdag op de hoek zijn er veel leuke aanbiedingen en kan jij genoeg vinden om geen eenzame Valentijn te beleven.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Februari, de meest romantische maand. Althans, volgens sommigen. Het is deze maand natuurlijk Valentijnsdag en dat vind je of geweldig, of vreselijk. De meeste schorpioenen neigen naar vreselijk. Maar dit jaar zal je merken dat je er iets positiever tegenover staat. Dit heeft te maken met de behoefte naar affectie die je steeds meer bent gaan voelen de afgelopen maand. Voorheen was jij meer van de wilde, ruige seks waar niet per se gevoel bij hoefde te zitten. Maar nu verlang jij juist meer naar de emotie en passie. Een goede knuffel, een lekkere massage of een intieme zoensessie zijn nu meer jouw cup of tea. Daar schrok je waarschijnlijk zelf ook even van, maar omarm deze verandering. Voor je het weet smacht je weer naar keiharde, wilde seks!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Voor jou kunnen we wel zeggen: Freaky februari. Deze maand komt jouw innerlijke tijger weer naar boven hoor! Je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat jouw libido gedurende het jaar veranderd. De ene keer heb je heel veel zin, de andere keer staat je seksleven op een wat lager pitje. Nou deze februari is jouw libido hoger dan hoogst. En wat doe je dan als je partner je niet zo vaak kan bevredigen als jij wil? Juist, dan sla je de hand aan jezelf. Als je super opgewonden bent, wordt je nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Dus zijn er nog dingen die je graag wil proberen op seksueel gebied? Now is the time!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Februari is niet jouw beste maand als we kijken naar je seksleven met een partner. Je libido en het aanbod staan op een laag pitje en dat is helemaal niet erg. Want je kunt deze tijd gebruiken om je lichaam opnieuw te ontdekken. Want voor solo-seks ben jij altijd wel in! Leer je lichaam nog beter kennen door bijvoorbeeld jezelf te verwennen met een lekkere massage, of laat iemand anders het doen. Doe onderzoek naar nieuwe technieken van masturberen en experimenteer daar mee. Je zult ervaren dat je na deze maand je innerlijke seks god(in) weer helemaal terug hebt gevonden en dat je seksleven beter dan ooit wordt!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid