Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.152 keer bekeken

10 tekenen dat jouw relatie lange termijn materiaal is!

7 juni 2018,

geschreven door

Jij bent tot over je oren verliefd op je partner. Je vraagt je af of jij en je lover een lange relatie in het vooruitzicht hebben. Hoe kom je daar nou weer achter? Nou, door deze tekenen goed door te nemen! Voldoe jij aan de meeste van deze punten? Dan zullen jij en je partner vast nog lang en gelukkig samen zijn 😉

1. Jullie sluiten compromissen

Je kan niet altijd je zin krijgen. Daarom zul je soms een compromis moeten sluiten, dat weet je maar al te goed. Belangrijke beslissingen neem je altijd samen met je partner. Door goed te overleggen komen jullie altijd tot een beslissing waar jullie beiden achter kunnen staan. Go you!

2. Je praat én luistert

Communicatie is praten én luisteren. Jij geeft aan wat jouw behoeftes zijn en je luistert naar de behoeftes van jouw partner.

3. Je denkt aan jezelf

Jezelf helemaal wegcijferen voor je partner is nooit een goed idee. Natuurlijk hou je rekening met elkaar, maar je denkt ook aan jezelf. Wanneer je tijd alleen nodig hebt, ben je niet bang om deze te pakken. Of je nu een netflix serie wil kijken die je partner stom vindt, of in je eentje wil sporten. You do you!

4. Je zegt vaak “Ik hou van jou”

En “Het spijt me”. En “Dankjewel”. Je ziet jouw partner en relatie niet als vanzelfsprekend.

5. Niets is te gek, jullie bespreken álles met elkaar

Sterker nog, wanneer er iets gebeurt op je werk is je partner de eerste aan wie je dit wil vertellen. Er zijn geen onderwerpen die jullie schuwen, jullie praten net zo makkelijk over jullie favoriete netflix serie als over menstruatie.

6. Jullie vergeven elkaar

Heeft je partner stiekem twee afleveringen van jullie lievelingsserie alleen gekeken? Natuurlijk vergeef jij haar of hem. Maar ook bij grotere misstappen of ruzies vergeven jullie elkaar en koesteren jullie geen wrok.

7. Je gaat nooit boos naar bed

Natuurlijk maken jullie ook ruzie. Maar dit lossen jullie altijd goed op en er gaat nooit iemand boos slapen.

8. Jullie maken tijd voor elkaar vrij

Vooral wanneer je samenwoont is het gemakkelijk om elkaar als vanzelfsprekend te zien. Daarom maken jullie altijd tijd voor elkaar vrij. Bijvoorbeeld voor een wekelijkse date-night. Elke relatie heeft quality time nodig, ook wanneer je samenwoont.

9. Jullie vertrouwen elkaar

Je voelt niet de behoefte om elke minuut van de dag te weten waar je partner uithangt of wat je partner uitspookt. Jullie laten elkaar vrij en geven elkaar ruimte. Jullie hebben het volste vertrouwen in elkaar, wat een heerlijk gevoel is dat!

10. Intimiteit gaat verder dan de slaapkamer

Daarmee bedoelen we niet dat jullie seks hebben in het hele huis. Maar dat intimiteit meer is dan alleen seks. Jullie voelen je verbonden met elkaar en beleven intimiteit op veel verschillende manieren.

En, en, en? Is jouw relatie lange termijn materiaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.014 keer bekeken

Geschreven door

De meeste mensen besteden geen aandacht aan het sterrenbeeld van hun partner. Het maakt toch niks uit dat je partner een Stier is en jij een Vissen? Maar we zeggen niks voor niks dat het geschreven staat in de sterren! Dus hier op een rijtje, de ster…
3.014 keer bekeken