Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.192 keer bekeken

8 slaapposities die iets verklappen over jullie relatie!

26 februari 2018,

geschreven door

Naast een fijne vrijpartij, is het bed in de slaapkamer natuurlijk ook bedoeld om lekker samen met je lief richting dromenland te gaan. En wist jij dat we allemaal aan een soort  ‘slaap’ body language doen? De manier waarop jij en je lief samen slapen, zegt namelijk iets over jullie relatie. Benieuwd naar de slaapposities en hun betekenissen? Check ze hier!

Wist je dat… jullie slaapposities en manier kan zijn om te zeggen “ik vertrouw jou niet”, “ik ben boos op jou” of juist “ik krijg geen genoeg van jou!”

Deze 8 slaapposities zeggen iets over jullie relatie

Lepeltje lepeltje

Er mag toch wel gezegd worden dat dit één van de populairste slaapposities is wanneer je samen met je lief de lakens deelt. Spoonen is een intieme manier van samen slapen. Maar wist je dat de betekenissen van de grote en kleine lepel van elkaar verschillen? Als kleine lepel zeg je eigenlijk onbewust tegen jouw partner: “ik vertrouw jou“, waar de grote lepel zich als ware beschermheer (of dame natuurlijk 😉 ) ontpopt.

Spoonen jij en je partner graag maar zit er wat ruimte tussen de lepels? Grote kans dat jullie dan al langere tijd samen zijn. Het nieuwe en meer fysieke maakt plaatst voor een meer comfortabele en vertrouwde houding. Met deze houding zeggen jullie eigenlijk: “jij kan op mij bouwen.

Kussende kontjes

Jullie vinden seksueel contact erg belangrijk, maar vinden het niet zo prettig om in elkaars gezicht te ademen. Geeft niets! Deze positie geeft aan dat jullie zeker van elkaar zijn. Een sterk koppel met een goede balans tussen intimiteit en elkaar de ruimte geven!

Met het gezicht naar elkaar toe

Slapen jullie face-to-face? Dan is dat een onbewuste manier om elkaar in de ogen te blijven aankijken. Slapen jullie normaal niet zo, maar gaat één van jullie plotseling in deze positie liggen? Dan kan dat betekenen dat deze partner op zoek is naar meer intimiteit en verbinding. Zeker wanneer hij of zij de schaamstreek tegen die van de partner legt.

Ieder aan één kant

Wanneer jullie beiden aan één zijde van het bed liggen, geeft dit aan dat jullie behoefte hebben aan ruimte of wat meer van elkaar gescheiden willen zijn. Slapen jullie normaal gesproken in meer intieme slaapposities? Dan zal deze positie een rode vlag kunnen zijn voor mogelijke relatieproblemen.

De positie is niet per definitie een teken dat iets niet aan de haak zit hoor. Veel mensen beginnen lekker knuffelig in bed (je kent het wel, voeten aan elkaar opwarmen 😉 ), om vervolgens aan ieder zijn of haar zijde te gaan liggen.

Wist je dat… deze houding in sommige gevallen zelfs erg positief is voor je relatie? Slapen met voldoende ruimte tussen elkaar kan tot een betere nachtrust leiden. En dát leidt dan weer tot een goed humeur de volgende dag!

Innig verstrengeld

Jullie zijn absoluut onafscheidelijk! Slapen jullie het liefst innig verstrengeld met elkaar, dan krijgen jullie geen genoeg van elkaar. Of jullie nou slapen of niet: niets of niemand krijgt jullie uit elkaar. Grote kans dat jullie het type stelletje ‘wij-vullen-elkaars-zinnen-aan‘ zijn.

Hoofd op de borst

Lig jij graag met je hoofd op de borst van je lief? Dan is dat een goed teken! Het geeft namelijk aan dat jij je hubby volledig vertrouwt. Zeker wanneer je in foetus-houding ligt. En ligt jouw partner dan met zijn armen over je heen? Dan zegt hij eigenlijk: “ik ben sterk en daardoor kan ik jou goed beschermen“.

Verschil in hoogte

Slapen jij en je partner vaak op verschillende hoogtes? Dan zegt dat iets over jullie onderlinge machtsverhouding. Iemand die dichter bij het hoofdbord van het bedframe ligt, is vaak meer dominant en zelfverzekerd. Slaap je lager dan je lief? Dan duidt dat erop dat jij je onderschikt voelt en minder zelfvertrouwen hebt.

“Koppels die op gelijke hoogte slapen, zitten letterlijk én figuurlijk meer op één level.”

Voeten (of handen) raken elkaar aan

Wanneer enkel jullie voeten of handen elkaar aanraden tijdens het slapen, dan is dat een teken van een behoefte aan emotionele en seksuele verbinding. Degene die dit contact zoekt, is vaak ook degene die op zoek is naar meer intimiteit. In dat geval is het een vraag naar aandacht.

Wij zijn benieuwd naar de slaapposities van jou en je liefje! Deel het met ons hieronder in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, sinds kort heb ik een relatie met mijn nieuwe vriend, met wie ik een fijn seksleven heb. We genieten van elkaar en experimenteren veel, maar toch komt vrijwel al het initiatief van zijn kant. Hij heeft al eens aangegeven dat hij wil da…
6.346 keer bekeken
651 keer bekeken

Geschreven door

We hebben al veel tepelklemmen gezien, maar deze wouden we je toch niet onthouden. Deze nieuwe tepelklemmen van Master Series zijn namelijk voorzien van twee emmertjes. De klemmetjes zijn geschikt om te verzwaren met zand, steentjes, water of andere …
651 keer bekeken