Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.683 keer bekeken

Leg je sub het zwijgen op met de Pie Hole Gag!

15 juli 2020,

geschreven door

Ben jij een echte kink? Dan mag een mondspreider eigenlijk niet in jouw nachtkastje ontbreken! Met de Pie Hole Gag kan jij je helemaal afsluiten voor het vervelende gemekker van je submissive. De gag kan namelijk met behulp van een dop worden afgesloten. “Shut your pie hole” is een uitspraak die in Amerika wordt gebruikt om duidelijk te maken dat iemand zijn mond moet houden. Nou, dat is dus precies wat deze gag doet! 😉 

“Shut your pie hole is een uitspraak die in Amerika wordt gebruikt om duidelijk te maken dat iemand zijn mond moet houden.”

Pie Hole Gag

De opening van deze mondspreider kan worden afgesloten met een dop, die aan een metalen koordje is bevestigd. Duw de ring van de gag voorbij de tanden van je sub, zodat je alleen nog maar dof gekreun en gemompel hoort. De echte sadist zal echter ook af en toe naar het gejammer van zijn submissive willen luisteren, waardoor het fijn is dat je de dop ook makkelijk weer kunt verwijderen. 😉 Dankzij de metalen ketting hoef jij je geen zorgen te maken dat je dop kwijtraakt. De opening van de gag biedt daarnaast voldoende ruimte voor de Dominant om het speeltje te kunnen penetreren. Dit maakt het mogelijk om spannende orale spelletjes met jouw onderdanige te spelen!

gag

Het siliconen materiaal van de gag laat zich eenvoudig schoonmaken en voelt comfortabel aan voor de drager. De Pie Hole Gag is verstelbaar en kan met behulp van een gespsluiting worden vastgemaakt. Het is daarnaast ook mogelijk om een slotje aan de sluiting te bevestigen!

Tip! Met behulp van een slotje (niet meegeleverd) ontneem jij je partner van de mogelijkheid om te ontsnappen!

Heb jij ervaring met een mondspreider? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.779 keer bekeken

Geschreven door

Onlangs hebben we een blog gewijd aan aantal opzienbarende fetishen. Daar behandelden we onder andere formicofilie, een fetish waarbij iemand seksueel opgewonden wordt van insecten. Nou, mocht je deze fetish hebben dan is er een speeltje waar je miss…
2.779 keer bekeken