Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.140 keer bekeken

Aan welke kant van het bed slaap jij?

17 december 2015,

geschreven door

Wist je dat de kant waarop jij slaapt in bed veel zegt over jou en je partner? En jullie seksleven? Vrouwen kiezen bijvoorbeeld niet alleen de beste kant van het bed, de beste kant is de kant het verste van een raam of deur en niet naast de verwarming, maar wist je dat veel vrouwen vaak aan de linkerkant van het bed liggen? Daar is een goede verklaring voor! Deze, en andere feitjes over jullie slaapposities in het echtelijk bed lees je in onderstaand lijstje.

Vrij spel tijdens het voorspel

Als jij links van je partner ligt, betekent dat dat je partner rechtshandig is. Waarom? Vraag je je dan misschien af. Nou, om er goed bij te kunnen met het voorspel en om de vrouw op een goede manier te kunnen bevredigen is het natuurlijk belangrijk dat je dat doet met de hand waar je ook mee schrijft. Voor de meeste mannen de rechterhand, vandaar ook de rechterkant. Wil je eens op een simpele manier variëren met het voorspel? Wissel dan eens van kant en zie wat er gebeurt!

De kant waarop je slaapt weerspiegelt volgens een onderzoek ook de zijden van het lichaam. Zo is de linkerkant van het lichaam, de kant waar het hart zit, het meest gevoelig en sensitief. Deze kant stimuleert de creativiteit. De rechterkant van de mens is juist de praktische en analyserende kant. Dit zou er onbewust voor kunnen zorgen dat mannen instinctief de rechterkant van het bed kiezen. Mannen zijn vaak praktischer ingesteld dan vrouwen, en vrouwen gevoeliger.

Verschil in geluksniveau

Naast bovengenoemde eigenschappen is er ook onderzoek gedaan naar het verschil in geluk tussen de linker- en rechterslaper. Opvallende conclusie is dat de linksslaper vaak gelukkiger, optimistischer en minder gestrest dan de rechtsslaper is. Ook hebben deze mensen over het algemeen meer zelfvertrouwen. De rechtsslaper verdient dan weer meer geld dan de linksslaper. Dat is ook niet zo gek, gezien het feit dat veel mannen instinctief voor de rechterkant van het bed kiezen en toch vaak de kostwinnaar van het gezin zijn.

Nu je dit weet, kun je natuurlijk nooit meer met je ‘verkeerde’ been uit het bed stappen. Jij weet voortaan waar je moet liggen en waarom je daar ligt. Wil je naast het wisselen van kant eens iets anders proberen tijdens het voorspel? Ga dan voor een spannend speeltje tussen de lakens.

Aan welke kant van het bed lig jij?

2 reacties

  1. Hoe moet ik dit zien.. Wordt met rechts bedoeld dat wanneer je met je neus voor het bed staat? Of wanneer je beide in bed ligt op je rug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

blockquote.related.search a { color: #FA6378; text-decoration: none; } blockquote.related.search { font-weight: bold; color: #FA6378; font-size: 20px; line-height: 28px; } blockquote.related.search:before { content: “”; } blockquote.related.search:a…
7.178 keer bekeken