Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

39.981 keer bekeken

Wat zijn favoriete seks standje over hem vertelt

10 februari 2020,

geschreven door

Natuurlijk, zijn favoriete standje zal hem ongetwijfeld het lekkerste orgasme geven, maar onbewust zegt zijn nummer één seks positie in bed ook wat over zijn persoonlijkheid. Lees aan de hand van zijn moves in de slaapkamer wat voor vlees jij in de kuip hebt. Ook vertellen we je hoe je het eens anders aan kan pakken voor meer variatie tussen de lakens!

Missionaris standjes

Dit sex standje is eigenlijk wat ons ‘geleerd’ is. Je ziet hem veel voorbij komen in romantische films en televisieseries. De missionaris is een klassieker!

Cadell: “Een doggy style-liefhebber voelt zich met dit standje koning van de jungle”

“De missionaris-man is misschien wel een beetje onzeker en kan het gevoel hebben dat hij ‘bevestiging’ nodig heeft. Dit seks standje maakt dat mogelijk omdat hij je aan kan kijken tijdens de seks”, zegt sekstherapeut Ava Cadell in haar boek ‘Neuroloveology’. Hoewel het sex standje heel intiem is, wordt de positie vaak als basic gezien, wat suggereert dat jouw man misschien niet zo zelfverzekerd is over andere standjes. Maar het kan ook betekenen dat hij graag de touwtjes in handen heeft, want de missionaris geeft hem controle over het tempo.

Uitgekeken op het Missionaris standje?

Er is zeker niks mis met dit seks standje, maar zorg er ook voor dat jullie af en toe een gokje wagen in de slaapkamer. Probeer eens een sex standje waarbij jij bovenop zit. Een dergelijke seks positie kan net zo intiem zijn, maar geeft hem tegelijk ook wat minder controle zodat hij kan leren zichzelf te laten gaan.

Doggy style

Maar weinig mannen zullen de doggy style geen fijn standje vinden. Sommige wetenschappers geloven dat de mens op deze manier oorspronkelijk seks zou moeten hebben.

“Een doggy style-liefhebber voelt zich met dit favoriete standje ‘koning van de jungle’, op een bijna dierlijke en instinctieve manier”, zegt Cadell. “Maar hij kan tegelijk ook angst hebben voor teveel intimiteit en weinig behoefte hebben aan romantiek.” Want zeg nou zelf; met de doggystyle is het niet bepaald mogelijk voortdurend lieve dingetjes in je oren te fluisteren.

“Er zijn maar weinig mannen die doggy style geen fijn standje vinden.”

Meer variaties op doggystyle

Met de doggy is het mogelijk diep te penetreren, maar wat je wint aan diepte, verlies je aan intimiteit. Om wat meer romantiek tussen jullie te creëren kun je er af en toe voor kiezen over te gaan op lepeltje-lepeltje. Bij dit sex standje ‘neemt’ hij je nog steeds van achteren, maar is er meer ruimte voor bijvoorbeeld kusjes in je nek, knuffelen en fluisteren.

Cowgirl standjes

Het mooie aan dit seks standje is dat je hem op een heleboel verschillende manieren kunt uitvoeren. Jij hebt de touwtjes in handen en dat is zo nu en dan best wel heel leuk.

“De man die graag zijn vrouw bovenop ziet, vindt het niet erg zo nu en dan de onderdanige rol aan te nemen”, zegt Cadell. Hij wordt opgewonden van het feit dat jij volledig op jouw manier kan genieten en een orgasme kan krijgen. Daar kan ook een onzekerheid in schuilen. Hij kan bang zijn dat hij je niet op de ‘goede manier’ bevredigt, waardoor hij liever ziet dat jij jezelf tot een climax brengt. Bovendien kan het betekenen dat jouw man af en toe graag een beetje lui is, hij laat jou het werk doen.

“Je partner zal opgewonden worden van het feit dat jij geniet en een orgasme krijgt.”

Varieer met cowgirl standjes

We snappen dat hij het uitzicht niet verkeerd vindt, maar hij mag af en toe best de controle overnemen door de rollen om te draaien zodat hij bovenop komt. Zo wordt jij zo nu en dan ook eens ontlast en kun jij voor de verandering eens genieten van het uitzicht terwijl je lekker achterover leunt!

Lepeltje-lepeltje

Dit sex standje wordt niet voor niets geassocieerd met knuffelen en samen slapen. Lepeltje-lepeltje is super intiem en een echte topper voor gevoelige mannen.

“Het is fijn om de romantische en liefdevolle kant van seks te ervaren.”

Vergis je er niet in. “De mannen die houden van lepeltje-lepeltje zijn zeker geen softies. Ze zijn passioneel en vastberaden om hun partner te pleasen”, zegt Cadell. Jouw man hoeft niet in de hoogste versnelling om plezier te hebben met jou. Het seksstandje suggereert daarentegen wel weer dat jouw man zo nu en dan een beetje bezitterig is.

Varieer meer intieme standjes

Iedereen vindt het zo nu en dan fijn om de romantische en liefdevolle kant van seks te ervaren. Maar het is helemaal niet verkeerd om op zijn tijd meer vuurwerk en avontuur in de slaapkamer te brengen. Probeer bijvoorbeeld eens de ‘rechtstaande kaars’ waarbij jij op je rug ligt, terwijl je man op zijn knieën voor je zit. Wanneer hij jouw heupen optilt, is het mogelijk diep te penetreren. Door oogcontact kun je dan nog steeds jullie intimiteit behouden.

Het staande standje

Hij komt uitstekend van pas tijdens vluggertjes, is geschikt voor de douche, het aanrecht en tegen de muur: het staande seks standje. Met deze seks positie kun je vrijwel overal terecht, behalve in bed.

Wanneer de staande positie het favoriete standje is van jouw man, is hij avontuurlijk en wordt hij vaak opgewonden van het idee dat jullie misschien wel betrapt kunnen worden. “Jouw man is speels en ondeugend en bovendien een man die een heleboel plezier wil hebben. Daarbij wil hij nog wel eens de consequenties uit het oog verliezen”, volgens Cadell.

“Je partner is speels en ondeugend!”

Voor meer variatie

Spannende seks blijft juist spannend door niet al te vaak de staande positie aan te nemen. Dat haalt het speciale uit je ‘staande’ ervaring. Je kunt jullie vrijpartijen nog steeds opwindend maken door bijvoorbeeld geregeld van locatie te veranderen of doggy style te doen. Ook kun je heel goed de tafel benutten door voorovergebogen erop te leunen…
Herken jij je vriend of man hierin? Laat ons weten welke karaktertrekjes kloppen en welke juist niet overeen komen!

4 reacties

  1. Mijn favoriet is al jaren vrouw bovenop, cowgirl. Ook mijn huidige partner vind dit het lekkerste standje en wel hierom. Zij vind het heerlijk als ik met haar borsten speel en aan haar tepels trek, over haar buik wrijf, met mijn duim haar clit beroer en haar heerlijke kont vast pak of een vinger en haar anus druk, haar kuiten en voeten streel enz. Ik kan overal bij en het helpt mij in deze positie mijn orgasme zolang mogelijk uit te stellen.

  2. Ik ga het liefst voor de flatdoggy. Ideale variatie op doggy. En ook perfect om in haar te stoten en tegelijk zachtjes in haar oor te fluisteren.
    En een heerlijk uitzicht op haar heerlijke billen.

  3. Ik beleef doggy met mijn vriendin wel als iets intiems. Als ik haar van achteren neem, draait ze vaak haar hoofd en we kunnen ook gewoon zoenen tijdens doggy. Dit is echt mijn favoreit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.236 keer bekeken

Geschreven door

Om samen tot een geweldig seksspel te komen, moet je wel weten wat de ander lekker vindt. Wat kun je beter laten en wat zorgt voor nog meer opwinding tijdens het spel? Hieronder vind je een overzicht van de beste sekstips voor mannen. Communicatie C…
8.236 keer bekeken