door NaughtyNick

Standje van de week: Sideway Saddle

22 december 2019 door NaughtyNick

Deze week is het standje van de week de Sideway Saddle. Een standje dat garant staat voor heerlijke stimulatie van de clitoris. Het standje mag er misschien niet zo uitzien, maar dit kan zo maar een nieuwe favoriet worden bij menig stelletje! Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: Sideway Saddle

sideway saddle

Hoe

De man gaat op de grond liggen met een gebogen knie en het andere been plat op het bed. De vrouw laat zich op zijn bovenbeen zakken om deze vervolgens te berijden. Wat het standje zo fantastisch maakt, is dat het geweldig is voor stimulatie van de clitoris. De billenmannen zullen ook in hun nopjes zijn met het geweldige uitzicht! 😉

“De vrouw laat zich op zijn bovenbeen zakken om deze vervolgens te berijden. Wat het standje zo fantastisch maakt, is dat het geweldig is voor stimulatie van de clitoris.”

Sextoys combineren met het standje Sideway Saddle

Probeer bij de Sideway Saddle eens een vinger vibrator uit om haar tijdens dit standje ook anaal te stimuleren. Zij kan dit speeltje overigens ook zelf gebruiken om haar tepels te prikkelen. Een mini vibrator kan dat klusje overigens ook klaren!

  • Geen producten gevonden

Heb jij dit standje geprobeerd? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid