door NaughtyNick

Standje van de week: De Schroevendraaier

2 augustus 2020 door NaughtyNick

Elke zondag lichten we een nieuw seksstandje voor je uit om samen met je partner te proberen. De Schroevendraaier is een variant op het klassieke Doggy Style standje, waarbij de man nog iets dieper kan penetreren. Daag elkaar uit en ga als de wiedeweerga samen aan de slag met de Schroevendraaier!

Seksstandje: De Schroevendraaier

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld
  • Variatie: Doggystyle

Hoe

Bij De Schroevendraaier benadert de man zijn partner op zijn knieën van achteren en zet één van zijn voeten op de grond. Hierdoor kan hij nog steviger stoten. Om zichzelf in balans te houden kan hij de billen van zijn partner stevig vasthouden. De vrouw kan haar rug een beetje hol maken, waardoor de de man dieper kan penetreren. Beide partners genieten tijdens dit standje over voldoende controle en biedt een leuke afwisseling op het gebruikelijke doggy style standje.

Sextoys combineren met De Schroevendraaier

Om haar nog meer te laten genieten van dit seksstandje, kan de man een vibrerende cockring dragen. Deze penisringen beschikken over een vibrerende bullet, die tijdens de penetratie haar clitoris stimuleert. Hierdoor wordt het voor haar makkelijker om tijdens de seks een hoogtepunt te bereiken. Wanneer de vrouwelijke partner niet vies is van anale stimulatie, kan zij tijdens dit standje ook uitstekend een (vibrerende)buttplug dragen.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid