Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Het Oventje

27 september 2020,

geschreven door

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuw standje van de week! Vandaag hebben wij een standje voor de zwangere koppels onder ons. Seks is namelijk niet altijd even makkelijk met een zwangere buik! Bij dit standje kan je genieten van romantisch oogcontact en een comfortabele positie.

Seksstandje: Het Oventje

Hoe

Dit standje is perfect voor de zwangere dames onder ons! Wanneer het door bijvoorbeeld pijn niet prettig is om veel op je rug te liggen, is dit seks standje een goede variatie op het missionaris standje. Je hebt het romantische oogcontact van de missionaris, maar ligt stukken comfortabeler omdat je op je zij ligt. Je kan eventueel nog wat kussens onder je bil en onderrug schuiven voor nog meer comfort. Je partner gaat bij het Oventje ook op zijn zij liggen met zijn of haar gezicht naar jou toe. Als je al een flinke buik hebt, kunnen jullie beiden iets naar achteren leunen.

“Wanneer het door bijvoorbeeld pijn niet prettig is om veel op je rug te liggen, is dit seks standje een goede variatie op het missionaris standje.”

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit, waarmee je samen aan de slag kunt! Deze week is het seksstandje Rimming Missionaris aan de beurt. Deze is speciaal voor de liefhebbers van anale stimulatie…
5.354 keer bekeken