Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

Standje van de week: Ballerina

14 juli 2019,

geschreven door

Deze week is het standje van de week de Ballerina. Dit standje is niet voor iedereen weggelegd. Een beetje lenigheid en spierballen zijn wel een vereiste! Het is echter wel een heerlijk standje om diep te penetreren en ook de G-spot wordt tijdens deze positie gestimuleerd! Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje van de week.

Seksstandje: Ballerina

ballerina

Hoe

De ballerina mag dan een inspannend standje zijn, jouw vent zal de extra moeite zeker waarderen! De vrouw legt een been op de schouder van de man, die deze ter ondersteuning vasthoudt. Zijn andere hand gebruikt hij om haar rug te ondersteunen. Haar andere been blijft stevig op de grond staan. Het is een lekker intiem standje doordat jullie tijdens het vrijen oogcontact houden. Door de hoek van het standje beweegt de penis tijdens de penetratie richting de buikwand, waardoor de G-spot gestimuleerd wordt.

Sextoy combineren met het standje Ballerina

Omdat je bij de ballerina beide handen nodig hebt, kan het lastig zijn om een geschikt seksspeeltje te vinden wat jullie bij deze positie kunnen gebruiken. Eén of beide partners kan tijdens het standje een buttplug dragen. De man kan met de hand waarmee hij de rug van zijn partner ondersteunt een mini vibrator gebruiken, om zo het gebied rondom de anus van zijn partner te stimuleren.

Een vibrerende cockring kan uiteraard ook heel lekker zijn bij dit standje. Op die manier wordt ook de clitoris tijdens de penetratie gestimuleerd.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Welkom bij het standje van de maart- uh maand Deze keer hebben we een variatie op het super populaire standje Doggy Style, maar dan net iets intiemer en met meer controle voor de ontvanger. Lees snel verder om meer te weten over het seksstandje De …
15.195 keer bekeken