Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

24.123 keer bekeken

6 ingewikkelde sex standjes voor alle fitboys en girls!

28 februari 2019,

geschreven door

Missionaris, de cowgirl en doggystyle. We vallen graag en vaak terug in ons standaard seksuele repertoire. Niets mis mee natuurlijk, als deze sex standjes tot jouw absolute favorieten horen. Maar ben jij toe aan next level seksposities? Voeg dan zéker de volgende 6 sex standjes uit dit artikel toe aan jouw bucketlist!

6 moeilijke sex standjes om te proberen!

1. De gepaarde schaar

gepaarde schaar
Fitgirls en fitboys opgelet! De gepaarde schaar is een gewaagd sex standje dat absolute spierkracht vereist. In deze geschaarde positie moet de man zijn liefje krachtig bij de heup gelift houden, anders valt ze naar beneden. Zij moet op haar beurt haar core strak gespannen houden en bovendien voorzien zijn van bovengemiddeld sterke biceps. Wil je van de seks een goede work-out maken, dan mag de gepaarde schaar zeker niet ontbreken!

2. De neerwaartse slag

neerwaartse slagDe neerwaartse slag is bij uitstek geschikt voor de wildebrassen met een voorliefde voor G-spot stimulatie. Niet alleen is dit een bizarre houding voor de vrouw, het vergt ook veel kracht van de man! Hij moet er namelijk voor zorgen dat de vrouw netjes in de neerwaartse houding blijft gepositioneerd, om tegelijkertijd ook nog stimulerende bewegingen te maken. Mannen, succes met deze!

“De neerwaartse slag is zeer geschikt voor liefhebbers van G-spot stimulatie!”

3. De olympus

olympus

Ook bij de alom bekende olympus wordt een behoorlijk beroep gedaan op de krachten van de dragende partner. Maar dames, onderschat deze niet! Om dit standje tot een waar succes te maken, zijn sterke beenspieren van essentieel belang, om de benen goed om jouw drager te klemmen. Eenmaal gelukt? Genot gegarandeerd!

Wist je dat… de olympus een perfect sex standje is voor diepe penetratie?

4. Het stopcontact


Deze is voor alle twerkende dames! Bij het stopcontact draait het allemaal om de beweging van je bips. Veel hoef je als man niet te doen, bij dit standje steelt zij de show, terwijl hij geniet van een waanzinnig uitzicht. Twerk twerk, ladies!

5. De brug

brugHeel anders dan de klassieke cowgirl is de brug niet. Behalve voor de man dan, want die krijgt het zwaar te verduren. Hij dient hier dan ook een goed getrainde core voor te hebben, om de Brug goed vol te houden. Om dit standje ook nog eens lekker en bevredigend te maken, dient de vrouw de stimulerende bewegingen uit te voeren.

Tip! Verwen hem met een heerlijke massage achteraf, als beloning voor zijn inspanning!

6. De ‘exposed eagle’

exposed eagleCowgirl liefhebbers opgelet! Deze variatie verschilt niet veel van de originele cowgirl, maar onderschat dit pareltje niet. Bij de exposed eagle gaat de vrouw zo plat mogelijk op haar rug liggen, terwijl ze nog op haar knieën steunt. Dames, dit vraagt nogal wat lenigheid in de dijen en rug, dus kijk uit! Dit acrobatische standje zorgt ervoor dat de partner onderop vrij spel heeft over haar bovenlijf én clitoris! Bucketlist-waardig, toch?

Welk ingewikkeld sex standje wil jij vanavond nog uitproberen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.415 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn vele seksuele voorkeuren. De één houdt ervan om zichzelf te vermaken. De ander vindt het fijner om de activiteit in een groep uit te voeren. Anderen doen het lekker met z’n tweeën. En voor diegenen, die de intensieve slaapkamer rituelen me…
2.415 keer bekeken