Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Lezers aan het woord: “Niet zo gek dat ik het heb…”

23 mei 2022,

geschreven door

Zo nu en dan vragen wij jullie om jouw mening ergens over te geven. Dit keer waren wij reuze benieuwd waarom jullie een seksspeeltje hebben én waarom het dus helemaal niet zo gek is om een toy in je nachtkastje te hebben. Wij zetten de leukste en meest herkenbare antwoorden voor jou op een rij. 

Jullie weten dat je wat extra verwennerij verdient…

Kijk, met onze handen komen we heel ver; maar zo’n toy geeft toch net even dat beetje extra. Denk bijvoorbeeld aan een luchtdrukvibrator of een verwarmende buttplug. Dat kunnen jouw handen echt niet nadoen hoor… 😉

en dat je handen de concurrentie gewoon niet aankunnen…

Daar kunnen we eindeloos over discusseren, maar we weten allemaal wel hoe het in elkaar steekt. Toys kunnen nu eenmaal meer dan wat wij met onze handen kunnen. Ideaal voor wanneer je single bent of bijvoorbeeld een lat-relatie hebt.

Maar bovenal dat sextoys een echte verrijking voor je seksleven zijn!

Do we need to say more?

Waarom is een sextoy volgens jou onmisbaar? Laat het weten in de comments!

1 reactie

  1. Dat wat een sextoy voor elkaar krijgt lukt je mét alle liefde van de wereld niet met een partner. Ongekende orgasmes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

15.804 keer bekeken

Geschreven door

Het is vaak geen makkelijke opgave om voor Valentijnsdag met een origineel cadeau op de proppen te komen. Gelukkig zijn er genoeg spannende alternatieven op het gebruikelijke bosje bloemen of een doos met chocolade. Doe eens een beetje ondeugend dit …
15.804 keer bekeken