NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.667 keer bekeken

Het nachtkastje van… Lori

18 november 2021,

geschreven door

Het Nachtkastje was een paar maanden weg, maar hij is terug! Sterker en beter dan ooit! Voor de rubriek Nachtkastje beantwoord een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje in het nieuwe jasje is vandaag ingevuld door Lori. Ben jij benieuwd naar haar Nachtkastje? Lees dan snel verder!

Lori, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Wil je kort iets vertellen over jezelf en je seksleven?

Ik ben Lori, 30 jaar, hetero en ik heb een vriend. Ik geef mijn seksleven een 8 en ik gebruik eigenlijk pas sinds kort af en toe seks toys! Ongeveer vier jaar geleden kocht ik mijn eerste toy en inmiddels heb ik 7 toys in mijn nachtkastje!

Als ik single ben, is mijn libido hoger dan wanneer ik een relatie heb. Ik vind seks namelijk het leukst als het spannend is, als je niet weet wat je kan verwachten en als je elkaar nog helemaal moet ontdekken. In een relatie, na een tijdje, wordt de seks wat saai, want je kent elkaar door en door. Dan zijn seks toys leuk om het weer wat spannender te maken!

“Ik vind seks namelijk het leukst als het spannend is, als je niet weet wat je kan verwachten en als je elkaar nog helemaal moet ontdekken.”

Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Misschien niet super kinky, maar ik kan me nog heel goed herinneren dat ik op één dag acht keer seks had. Mijn toenmalige vriendje en ik hadden elkaar twee weken niet gezien omdat ik op vakantie was geweest. Ik woonde toen nog bij mijn ouders, maar was alleen thuis toen hij naar mij toe kwam. Die dag had ik een libido dat niet te stillen was! We hebben echt overal in het huis seks gehad: in de woonkamer op de bank, op een stoel, op de trap, in de slaapkamer, in de keuken tegen het aanrecht… Bij de achtste keer was alles ruw en pijnlijk bij mij én bij hem, maar eigenlijk waren we nog steeds opgewonden! We wilden nog wel doorgaan, maar onze lichamen konden het gewoon niet meer aan.

“We hebben echt overal in het huis seks gehad!”

Heb jij een gênant, sexy of hilarisch seksverhaal?

Niet echt heel gênant, maar ik had een keer seks met een jongen met een vrij grote. Zijn penis was wel groot, maar werd niet echt heel erg hard, dus toen hij mij penetreerde voelde ik wel dat hij in mij zat, maar ik voelde hem totaal niet bewegen! Ondertussen zag ik hem helemaal zijn best doen, maar ik voelde echt helemaal niks. Dus na vijf minuten zei ik dat ik heel erg buikpijn had en vroeg ik of hij wilde stoppen. Hij voelde zich schuldig en dacht dat hij mij pijn had gedaan omdat zijn lul zo groot was. Dus hij heeft me daarna nog heel lang gemasseerd. Dus toen voelde ík me schuldig!

Hoe veel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Ik heb nu zeven speeltjes in mijn nachtkastje. Een bunny vibrator, twee luchtdruk vibrators, een clitoris stimulator, een koppeltoy en een vibrerende cockring. Oh, het zijn er meer! Want ik heb ook een aantal koppelpakketten, waar kleine vibrators, buttplugs en tepelklemmen in zitten. Maar niet alles daarvan wordt (vaak) gebruikt! Worden massagekaarsen ook gezien als sekstoys? Want dan zij het er nóg veel meer!

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

De Bunny vibrator was mijn eerste toy, die ik ongeveer vier jaar geleden kocht. Het heeft heel lang geduurd voor ik ‘m ook echt durfde te gebruiken. Ik vond het een beetje een gek idee om iets in te brengen bij mijzelf. Tijdens masturberen vond ik het altijd wel prima om alleen mijn vingers te gebruiken en alleen mijn clitoris te stimuleren. Een avond lag ik in bed en ik gebruikte mijn vingers tot ik merkte dat ik echt heel erg opgewonden was. Ik wilde meer! Dat was de eerste keer dat ik de vibrator gebruikte! Ik weet niet meer of ik toen kon klaarkomen door de vibrator, volgens mij niet… Maar hoe vaker ik hem gebruikte, hoe beter ik wist hoe ik mezelf tot een hoogtepunt kon brengen. Maar alsnog gebruikte ik de toy niet vaak… Alleen als ik echt héél erg opgewonden was en alleen in bed lag.

“Een avond lag ik in bed en ik gebruikte mijn vingers tot ik merkte dat ik echt heel erg opgewonden was. Ik wilde meer! “

Gebruik je jouw speeltjes alleen, of ook samen?

Ik heb twee luchtdruk vibrators, de Satisfyer Pro 2 en de Satisfyer Curvy 2+. Die gebruik ik wel eens tijdens de seks met mijn partner. Ik kom niet altijd klaar als ik seks heb met een partner, maar als ik de Satisfyer erbij pak is het orgasme binnen een paar minuten gegarandeerd. Dat is niet altijd nodig, want seks zonder klaar te komen vind ik ook prima. Maar soms is het ook wel fijn om klaar te komen. Dan biedt deze toy echt uitkomst! Vooral tijdens doggy is het erg fijn! Hij kan mij hard en diep penetreren en ik kan de Satisfyer precies op de goede plek houden. Met een laag standje kunnen we zo heel lang genieten van lekkere stimulatie, maar als ik ‘m op een hoge stand zet is het slechts een kwestie van seconden!

Ook gebruiken we wel eens een vibrererende cockring, niet om zijn erectie harder te maken, want dat is niet nodig. Maar de vibraties voelen lekker voor mij.

Wat is jouw favoriete toy?

De Satisfyer Pro 2. Deze toy vind ik echt heel erg fijn. Doordat er zoveel verschillende standjes op zitten kan je heel goed ‘doseren’. Op een lage stand kan je er echt heel erg lang van genieten en rustig opbouwen. En hij is heel goed te combineren met een vibrator die je in kan brengen! Maar als je gewoon even snel wil klaarkomen, zonder poespas, zet je de Satisyer gewoon op een van de hoogste standjes en binnen een paar seconden heb jij je orgasme. Ideaal dus! Hij is ook makkelijk schoon te maken én ziet er mooi uit.

“Doordat er zo veel verschillende standjes op zitten kan je heel goed ‘doseren’.”

Daarnaast heb ik veel massage kaarsen. Ik vind het heerlijk om gemasseerd te worden met de warme olie. Een ontspannende massage loopt vaak uit op een gepassioneerde vrijpartij!

De favoriete toys van Lori

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Ik gebruik mijn sekstoys heel soms tijdens de seks en dan maken ze de seks echt wat spannender, dus wat dat betreft zijn ze goed om de spanning in de relatie terug te brengen. Daarnaast zijn de luchtdruk vibrators heel fijn omdat ik lange nagels heb en clitorale stimulatie dan soms lastig kan zijn. Luxe probleem, I know. Met een sekstoy maak ik mijn seksleven dus spannender én makkelijker.

Oh, en stimulerende condooms zie ik ook wel als seksspeeltje eigenlijk en die vind ik ook een toevoeging op mijn seksleven. Goed, de real deal, huid-op-huid contact is natuurlijk het lekkerst en meest opwindend, maar heel eerlijk? Soms heb ik geen zin in sperma in of op mijn lichaam. Condooms zijn dan ideaal, en met een condoom in de juiste pasvorm vindt mijn vriend het ook niet heel vervelend. Condooms zijn ook ons anticonceptiemiddel, dus we gebruiken ze maandelijks. We hebben geëxperimenteerd met veel verschillende soorten! Condooms met ribbels en nopjes of verwarmende condooms zijn mijn favoriet!

“Met een sekstoy maak ik mijn seksleven dus spannender én makkelijker.”

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een wand massager! Daar ben ik zó nieuwsgierig naar! Ik zou deze ook gebruiken voor massage van mijn lichaam, want zo zijn ze oorspronkelijk bedoeld. Ze zijn alleen vrij prijzig, dus ik wacht er nog even mee. Ik ben ook héél erg benieuwd naar een seksschommel… maar die kan ik in mijn huidige woning nergens ophangen helaas.

“Ik ben al zó lang benieuwd naar een wand massager!”

Op Lori’s verlanglijstje:

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Lori!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.555 keer bekeken

Geschreven door

Studente Iris (22) heeft 12 speeltjes in haar nachtkastje liggen en heeft momenteel een relatie. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en het gebruik van haar speeltjes. Lees hier wat er in het nachtkastje van Iris ligt! Beda…
5.555 keer bekeken
6.132 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een nachtkastje voor jullie! Dit keer mochten we Lisa (22) een aantal persoonlijke vragen stellen over haar seksleven en sextoy gebruik. Lisa is jurist, heeft een relatie en heeft gemiddeld 4 tot 6 keer keer seks in de week. Ze heeft e…
6.132 keer bekeken
8.373 keer bekeken

Geschreven door

Linda (33) is ondernemer en heeft in totaal 15 bedpartners gehad. Ze heeft 7 tot 10 keer seks in de week en masturbeert daarnaast regelmatig. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Na…
8.373 keer bekeken
2.717 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Floor (24) liggen zo’n 15 seksspeeltjes. Ze is single, haar beroep is adviseur en ze deelde het bed met 14 verschillende mensen. Ze heeft eens per week seks en masturbeert ongeveer vijf keer per week. Die 15 speeltjes in haar n…
2.717 keer bekeken