Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

nachtkastje

Het nachtkastje van… Pixie

18 maart 2024,

geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in hun nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Pixie. Ben jij benieuwd naar Pixie’s Nachtkastje? Lees dan snel verder!

Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan.

Het profiel van Pixie

Naam: Pixie

Leeftijd: 40

Geslacht: Zeg ik liever niet

Relatiestatus: Open relatie

Beroep: Vertaler

Aantal bedpartners: 6

Aantal keer seks per week: Soms maar eens per maand, soms elke dag. Dat varieert enorm.

Aantal keer masturberen per week: Zo'n beetje elke dag wel

Aantal seksspeeltjes in het nachtkastje: Twee tassen vol 😉

Welke seksspeeltjes heb jij?

Ik heb een mooie vintage dokterstas met allerlei vanilla sextoys en een Easytoys ‘sexybag’ met kinky sextoys, dat gaat van touw en boeien tot floggers/paddles/zweepjes en een tof dubbel wartenberg-wieltje.

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Een paar keer per maand in mijn eentje, en vaker met partners.

Ik ben panseksueel (dat klinkt altijd een beetje alsof je het heel gezellig hebt in de keuken, maar het betekent dat ik eigenlijk op alle genders val) en polyamoreus (wat betekent dat ik, met volle instemming van iedereen, meerdere partners heb). Ik heb zelf een vulva en borsten, maar ik vind gender voor mezelf niet echt relevant, dus ‘vrouw’ of ‘man’ zegt voor mij heel weinig over mezelf. Ik voel me eigenlijk geen van beide. Verder hou ik in de juiste setting erg van pijn (hoewel ik normaal hartstikke kleinzerig kan zijn, haha).

Ben je altijd monogaam?

Absoluut niet, maar ik ga nooit vreemd. Wat ik daarmee bedoel, is dat ik nooit iets met een ander zal doen zonder dat mijn partners het daarmee eens zijn. Vertrouwen en eerlijkheid zijn heel belangrijk voor mij.

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Nerdy! Ik ben zelf een enorme nerd, dus dat is wel een plus. Daarnaast hou ik van lang haar, van diepliggende ogen en hoge jukbeenderen, en een beetje vol vind ik ook wel aantrekkelijk. Maar vooral val ik op lieve, oprechte mensen, dat is wel echt een vereiste.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Geen enkele, eigenlijk. Ik heb wel ooit een trio gehad met iemand die nu de ex is van een partner van me en dat loopt niet zo lekker, dus dat zou misschien wel een beetje lastig zijn. Maar ik heb niemand die ik echt nooit meer wil zien.

"Ik heb ooit een trio gehad met iemand die nu de ex is van een partner van me."

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

De geilste gekke plek was in de huiskamer van een gedeeld vakantiehuisje, met de vrienden waarmee we het huisje deelden als publiek. We zaten te praten over seks en sextoys en toen kwam van het een het ander. Toen hebben we natuurlijk eerst nog wel gevraagd of ze dat wel oké vonden, maar dat vonden ze. Het was best wel spannend om te zien dat zij het een lekkere show vonden.

De gekste gekke plek was denk ik heel cliché het bed van mijn ouders, toen ik eens op hun huis paste in de vakantie. Dat voelde vooral erg raar.

Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Naast dat showtje ook een spel wat een partner van me bedacht had. We hadden een rijtje speeltjes liggen waarmee hij me pijn kon doen, met elk een nummer erbij, en wat dobbelstenen in een bakje. Ik mocht eerst dobbelen welk speeltje het werd, en dan daarna hoeveel keer. Ik ben dol op spelletjes, dus het was leuk bedacht van hem, en het maakte het ook echt lekker spannend.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Een jaar of tien geleden pas! Het was Valentijnsdag en ik had een nieuwe partner die ik wilde verrassen, en toen heb ik bij de drogist zo’n vibrerend cockringetje gekocht. Dat werd geen succes, dus toen ben ik wat meer research gaan doen. Na nog een paar miskopen wist ik wat ik lekker vond, en werd het steeds leuker!

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Zowel alleen als samen. Sowieso vind ik kink eigenlijk vooral leuk met een partner, maar ook de vanilla sextoys zijn leuk om samen te gebruiken. Ik vind het prachtig als ik een partner zie genieten van wat ik met een toy met diegene of met mezelf doe.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Mijn duurste toy is denk ik toch wel mijn NJoy Pure Wand. Die was rond de 160 euro. Maar ik moet zeggen dat het ook de toy is die ik solo het meeste gebruik, dus hij was het ook echt wel waard.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Die Pure Wand is één stuk staal, dus die krijg ik van m’n leven niet stuk, maar anders zou ik wel een nieuwe kopen! Daarnaast sowieso ook mijn Crave Vesper, lekker discreet draagbaar en handig voor dates.

Mijn enige echte blunder was dat ik niet doorhad dat het glijmiddel van de condooms die we gebruikten op siliconenbasis was, en dat ik dat op mijn destijds favoriete (siliconen) vibrator heb gekregen. Dat overleefde hij helaas niet, het siliconen werd er zo plakkerig van dat ik de vibrator weg heb moeten gooien.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Sowieso een dual density dildo voor in mijn strap-on, zodat het voor partners met een vulva ‘echter’ aanvoelt. Daarnaast vind ik fantasy-dildo’s ook geweldig om te zien (ja, nerd dus) en wil ik daar ook ooit nog eentje van. En op afstand bedienbare speeltjes voor partners die ik niet zo vaak zie, dat zou ook erg leuk zijn.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Een sextoy kan dingen die een lijf niet kan, wat echt wat leuks toevoegt aan het plezier dat je samen of alleen kunt hebben. En kinky toys zijn leuk, omdat ze je allerlei interessante sensaties kunnen bezorgen!

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Pixie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.042 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door E.F. Ben…
3.042 keer bekeken
6.688 keer bekeken

Geschreven door

SuDoKo is een jongedame van 21 jaar die rechten studeert. Ze zit in een vaste relatie, heeft in totaal 17 bedpartners gehad en gemiddeld zo’n 6 keer in de week seks. Haar seksspeeltjes bewaart ze onder haar bed, in een grote zwarte doos met een dubbe…
6.688 keer bekeken
2.832 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Roos (18) bevinden zich diverse seksspeeltjes, ze zit in een relatie en gebruikt eigenlijk altijd wel een toy tijdens de seks! Wij hebben Roos een aantal intieme vragen over haar seksleven en gebruik van sextoys gesteld. Wat l…
2.832 keer bekeken
8.344 keer bekeken

Geschreven door

Linda (33) is ondernemer en heeft in totaal 15 bedpartners gehad. Ze heeft 7 tot 10 keer seks in de week en masturbeert daarnaast regelmatig. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Na…
8.344 keer bekeken