Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

4.198 keer bekeken

Het nachtkastje van… Latexlover

26 januari 2019,

geschreven door

We hebben weer een interview mogen doen met een van onze lezers! Latexlover (33) is in het dagelijks leven web developer, heeft 10 bedpartners gehad en gemiddeld 5 keer per week seks. Vroeger masturbeerde hij elke dag. Nu hij in een relatie zit, verkiest hij de intimiteit met zijn partner. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Latexlover ligt?

Bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Vertel eens, hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

In totaal hebben we zo’n 28 items in onze speeltjeskast zitten. Verschillende soorten dildo’s, beads, wand massager, vagina balletjes, masturbatie speeltjes. Daarnaast nog een hoop andere BDSM speeltjes zoals een Wartenberg wiel, ballgag, chastity cage, latex maskers, verschillende boeien en de gigolo fuck machine! We maken ongeveer 2 keer per week gebruik van onze speeltjes!

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben hetero en voel me enkel aangetrokken tot vrouwen. Ik heb een grote nieuwsgierigheid die zich vooral uit in een open-mindedness om met verschillende zaken te willen en durven experimenteren. Waar ik vroeger dacht dat anaal niet bestemd was voor hetero mannen, kan ik dit nu perfect aanvaarden en hier ook van genieten. Meer zelfs een van mijn fantasieën is om eens gepegd te worden door mijn vriendin. Ook heb ik een aantrekking tot latex kledij. Ik vind dat het de vormen van het lichaam accentueert en het gevoel van het latex tegen de huid zorgt voor een extra dimensie bij aanrakingen.

“Ik heb een grote nieuwsgierigheid die zich vooral uit in een open-mindedness om met verschillende zaken te willen en durven experimenteren.”

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Die heb ik al gevonden in mijn vriendin. Zowel op fysiek als intellectueel vlak. Ze is geweldig open minded en wil ook veel experimenteren. Niets is taboe tussen ons en dat is zalig.
Ze is super trouw en heeft het hart op de tong. Kortom alles wat ik maar kan wensen. Ik heb er dan ook lang genoeg naar moeten zoeken.

Ben je altijd monogaam geweest?

Absoluut! Ik heb nog nooit iemand bedrogen en dat zal ook nooit gebeuren. In mijn ogen is het nog steeds een keuze die je bewust maakt. Ik ben zelf reeds bedrogen geweest in het verleden en ik zou mijn vriendin de pijn en onzekerheden dat dit met zich meebrengt nooit willen aandoen. Dat zijn onzekerheden die je heel lang met je meedraagt.

“Ik ben zelf reeds bedrogen geweest in het verleden en ik zou mijn vriendin de pijn en onzekerheden dat dit met zich meebrengt nooit willen aandoen.”

Heb je een bedpartner die je nooit meer wilt tegenkomen?

Niet 1 iemand specifiek. Wel kan ik zeggen dat ik geen behoefte meer heb aan preutse, lusteloze of egoïstische bedpartners die wel eens de revue gepasseerd zijn.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Op de achterbank van onze auto. We kwamen terug van een avondje op café met vrienden en stonden alletwee redelijk geil. We zijn dan op de achterbank van onze wagen beland terwijl deze gewoon in de zijstraat geparkeerd stond. Een geweldig spannende ervaring!

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Enkele keren per jaar houden we een “seksdag”. Dit is een dag, avond of nacht die we echt uittrekken voor ons. Vorig jaar hebben we een rollenspel gespeeld waarbij mijn verloofde een call-girl speelde en ik de klant. We hadden op voorhand contact gehad via SMS en daar alle afspraken gemaakt voor de date. Dit omvatte onder andere de prijs, speciale wensen en de locatie.
We hadden een locatie afgresproken waar ik haar ging ophalen en ik had een hotelkamer geboekt met alles erop en eraan. Toen ze in de auto instapte was het allemaal heel officieel en hebben we eerst de financiële kant van de zaken afgehandeld (ik had ook effectief een envelop met cash mee). Nadien zijn we doorgereden naar een hotel in Gent.

“We hadden op voorhand contact gehad via SMS en daar alle afspraken gemaakt voor de date. Dit omvatte onder andere de prijs, speciale wensen en de locatie.”

In de auto volgde eerst een kennismakingsgesprek en al snel zat ze met haar voeten op het dashbord, benen gespreid en begeleidde ze mijn hand tussen haar benen als voorsmaakje.
Eens aangekomen in de kamer, maakte ze mijn broek los en duwde ze me op de sofa. Voor ik het wist kreeg ik een geweldige BJ en kwam ik spetterend in haar mond klaar (iets wat we normaal niet doen). Nadien zijn we de stad ingetrokken om iets te eten en wat verder te teasen en toen we terug op de kamer kwamen haalde ik een latex kleedje voor haar tevoorschijn en een latex broek voor mezelf. Na het omkleden hebben we meerdere keren geweldige seks gehad als “onbekenden”. Dit was voor ons ook de ideale gelegenheid om iets nieuws uit te proberen zoals de latex kledij en we hebben hier alletwee enorm van genoten om dit te dragen. Sindsdien heeft latex kledij een plaatsje op onze wishlist bemachtigd.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Mijn allereerste speeltje had ik op mijn 17e gekocht. Het was een vacuumpomp, maar ik begreep er niet veel van. Uiteindelijk heb ik deze snel in de vuilbak gesmeten omdat ik het gevoel ook niet leuk vond. De eerste sextoy waar ik echt lange tijd genot van heb gehad was een fleshlight.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Wanneer we alle twee thuis zijn genieten we er liefst samen van, maar als iemand van ons van huis is, gebruiken we ze ook alleen. Bij haar geniet de magicwand dan weer de voorkeur, bij mij de magicwand of de fleshlight. Ja, ook voor mannen is de magicwand echt een genot.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Ons duurste speeltje is momenteel onze gigolo fuck machine met zijn prijs van ongeveer 500 EUR. Hij is absoluut zijn geld waard. Mijn vriendin is quasi onverzadigbaar en waar ik moet opgeven, blijft deze vrolijk verder gaan. Hij komt geweldig tot zijn recht in bondage scenario’s. In combinatie met de magicwand is het een ware lust voor het oog. Haar zien wriemelen van genot terwijl ik de visuele stimulatie heb van hoe ze gepenetreerd wordt en ook nog eens de controle in handen heb om haar tergend traag of net genadeloos snel te laten penetreren. Recent hebben we ook een fleshlight adapter gekocht zodat we ook de rollen eens kunnen omdraaien. Nu ik dit schrijf, denk ik dat hij dit weekend nog eens in active komt!

“Ons duurste speeltje is momenteel onze gigolo fuck machine met zijn prijs van ongeveer 500 EUR. Hij is absoluut zijn geld waard.”

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Sowieso de magicwand. Zowel mijn vriendin als ik genieten hier heel hard van. Hij mag dan wel wat meer lawaai maken en niet zo onopvallend zijn als de gemiddelde vibrator, maar de kracht van de vibraties en het genot dat deze met zich meebrengen maken hem one of a kind en zeker de investering (opnieuw) waard.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Ik heb een tijdje geleden onze dildo met de zuignap op mijn voorhoofd “geplakt” om mijn vriendin aan het lachen te maken. Later op de avond kwamen er vrienden eten en de cirkel waar de zuignap heeft gezeten stond nog duidelijk afgelijnd op mijn voorhoofd. De komende twee dagen heb ik aan iedereen een valse uitleg mogen voorschotelen van wat die cirkel op mijn voorhoofd juist was. Aan iedereen die het wil proberen… best op een vrijdagavond doen als je een weekend niet onder de mensen komt!

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Teveel om allemaal op te noemen, maar hier volgt een shortlist. Tepel-zuigers en klemmen omdat mijn vriendin er enorm van geniet als haar tepels gestimuleerd worden en ik graag ook eens zou zien of ze een orgasme kan krijgen van enkel stimulatie van haar borsten/tepels. Milkingmachine omdat het toch een andere sensatie geeft dan een fleshlight in combinatie met de f-machine of een vibrator. Het feit dat deze ook als tepel- en clitorisstimulatie kan dienen is een pluspunt. Voorbinddildo voor op het gezicht omdat het je sowieso in een onderdanige positie dwingt en het me geweldig lijkt om de penetratie van zo dichtbij te kunnen volgen. Latex catsuit omdat het volgens mij een nog intensere ervaring is dan alleen een latex broek. Latex vacuümbed omdat ik graag het gevoel zou hebben om volledig omsloten te zijn door latex terwijl mijn bewegingsvrijheid wordt afgenomen.

“Tepel-zuigers en klemmen omdat mijn vriendin er enorm van geniet als haar tepels gestimuleerd worden en ik graag ook eens zou zien of ze een orgasme kan krijgen van enkel stimulatie van haar borsten/tepels.”

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Speeltjes hebben sowieso een toegevoegde waarde in ons seksleven. Het voegt meer variatie toe. Zo kunnen we kiezen in wat voor soort stimulatie we zin hebben. Het gebruik van de speeltjes heeft ons ook in staat gesteld om elkaars lichaam beter te leren kennen en wat meer te experimenteren.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Latexlover!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.319 keer bekeken

Geschreven door

Er is een tijdje geen nachtkastje geweest, maar eindelijk hebben we er weer eentje voor jullie! Valerie (23) is verkoopster van beroep, heeft 8 bedpartners gehad en heeft gemiddeld twee keer seks in de week. Ze heeft verschillende seksspeeltjes in ha…
5.319 keer bekeken
5.511 keer bekeken

Geschreven door

Studente Iris (22) heeft 12 speeltjes in haar nachtkastje liggen en heeft momenteel een relatie. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en het gebruik van haar speeltjes. Lees hier wat er in het nachtkastje van Iris ligt! Beda…
5.511 keer bekeken
3.430 keer bekeken

Geschreven door

Morgan is 35 lentes jong, ze is getrouwd en in het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige. Ze heeft vier verschillende bedpartners gehad, is monogaam en heeft 4-5 keer seks per week. Wij stellen Morgan intieme vragen over haar seksleven en gebr…
3.430 keer bekeken