Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.789 keer bekeken

Het nachtkastje van… Geoffrey

16 september 2018,

geschreven door

Geoffrey (22) is adviseur bij een bank, zit in een relatie en heeft tot nu toe 7 mensen het bed gedeeld. Gemiddeld heeft hij ongeveer 3 keer per week seks en masturbeert hij zo’n 5 dagen in de week. De helft van de keren dat hij seks heeft wordt er gebruik gemaakt van een seksspeeltje. Dit is het Nachtkastje van Geoffrey!

Hoi Geoffrey, tof dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in huis?

Ik zou niet weten hoeveel ik er precies heb liggen. Ik heb een aantal vibrators (o.a. een tarzan & koppel vibrator), een vibrerend eitje en de nodige BDSM accessoires in huis. Lak en latex zijn echt mijn ding. Ik hou van het gevoel, geluid en de look ervan!

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Geïnteresseerd in uitsluitend vrouwen, maar pegging is nog wel een ding dat nog op mijn verlanglijstje staat om te proberen. Helaas is mijn vriendin daar niet heel erg voor in.

Pegging is nog wel een ding dat nog op mijn verlanglijstje staat om te proberen

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Lang haar, lieve lach, hoge hakken en een stylish outfit. Ze moet een zelfverzekerde uitstraling hebben. Daar hou ik ontzettend van. Een vrouw die lekker in d’r vel zit.

Ben je altijd monogaam geweest?

Ik ben wel eens vreemdgegaan, maar dat was een fout die ik daarna nooit meer gemaakt heb. Uiteindelijk kwam het erop neer dat ik niet gelukkig was in de relatie, dus heb ik het uitgemaakt.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Een lusteloze partner. Eentje die nooit zin heeft en niets wilt experimenteren. Ik hou wel van een beetje kinky en heb een redelijke sex drive.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Op de Kama Sutra beurs in het doolhof! Het is er donker en er hangt een enorme seksuele spanning. Het maakt het extra sexy omdat mensen je kunnen betrappen en mee kunnen gluren.

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Mijn huidige vriendin heeft een lak pakje aangetrokken met handschoenen en handboeien. Ze was de dominante en gaf me de orders te zitten op een oncomfortabele klapstoel, bond me vast en begon met teasen. Ze snoerde mijn mond met een lakken handschoen en raakte me aan op alle plekken. Ik werd helemaal gek!

Ze snoerde mijn mond met een lakken handschoen en raakte me aan op alle plekken. Ik werd helemaal gek!

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Toen we samen in mijn ouders’ huis woonden. Ik kocht een pakketje met allerlei verschillende dingen. De favoriet was de bullet vibrator.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Samen. Ik heb zelf geen masturbator die ik kan gebruiken helaas. Hij staat wel op mijn verlanglijstje.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

90,- voor een Tarzan vibrator. Tot heden heeft mijn vriendin er nog steeds plezier van. En dus ik ook.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

De Tarzan vibrator. Deze geeft mijn vriendin zoveel plezier, dat ik het me niet kan veroorloven om die te missen. Het maakt de avond vaak helemaal compleet.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

In een ochtend heb ik ooit geprobeerd seks te hebben voordat ik naar de wc ben gegaan. Dat maakt het moeilijker om klaar te komen, maar daarbovenop deed ik ook nog eens een condoom om, waardoor ik zo ontzettend lang bezig was en niet kon komen. Dat verpestte een beetje de sfeer naderhand.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een echt latex pakje. Tot nu toe hebben we alleen nog lak kleding. Hopelijk komt het ooit nog wel eens.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het biedt een extra dimensie aan seks. De vibraties van de tarzan die ik mijn vriendin niet zomaar kan geven en het gevoel van onderdanigheid die zij mij zonder handboeien niet kan geven.

Heel erg bedankt voor je eerlijke antwoorden, Geoffrey!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.978 keer bekeken

Geschreven door

In het dagelijks leven is Meester Bert (57) een Electronic Designer. Maar ook in zijn vrije tijd speelt Meester Bert graag met electriciteit, maar dan op een hele andere manier.. Hij heeft een open relatie met zijn vrouw en heeft seks zo vaak als hij…
2.978 keer bekeken
2.503 keer bekeken

Geschreven door

In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan. Het Nachtkastje van van…
2.503 keer bekeken