Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Het nachtkastje van… Vincent

12 september 2020,

geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! Ditmaal mochten we onze lezer Vincent een aantal vragen stellen over zijn seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Vincent een man van 27 jaar, is getrouwd en heeft in zijn leven 3 verschillende bedpartners gehad. Masturberen doet hij dagelijks en seks heeft hij gemiddeld zo’n drie keer in de week. Ben jij benieuwd naar het Nachtkastje van Vincent? Lees dan snel verder!

Vincent, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Ik heb een aantal verschillende seksspeeltjes in mijn bezit en gebruik deze ongeveer 1 á 2 keer in de week. Ik heb inmiddels een dildo, anaal vibrator, anaal dildo, buttplug, masturbator, cockring en strap-on dildo. De verzameling is door de jaren van experimenten steeds verder uitgebreid. Wel zou ik nog altijd graag een dubbele dildo willen proberen met mijn vrouw.

“De verzameling is door de jaren van experimenten steeds verder uitgebreid.”

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Bi (schierig) Ik ben zeer gelukkig getrouwd met mijn vrouw. Maar ik heb ook seks gehad met een man. Dat blijft toch ook altijd kriebelen. Als je eenmaal een echte penis hebt gehad is een strapon niet hetzelfde meer.

“Maar ik heb ook seks gehad met een man. Dat blijft toch ook altijd kriebelen.”

Hoe ziet je ideale partner er uit? Ben je altijd monogaam geweest?

Niet al te groot, wel iets buitenlands erin (lekker exotisch) slank, met lekkere billen en goeie borsten. Stijl donker haar en een geweldig karakter. Verder ben ik altijd monogaam geweest. Ik zal nooit vreemdgaan. Als ik iets buiten mijn huwelijk om ga doen is dat altijd samen met mijn vrouw.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Mijn eerste!! Het leeftijdsverschil was nogal groot en mijn prestatie niet optimaal. Daarnaast was het uit elkaar gaan niet heel prettig gegaan.

Vertel, wat is gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Op de bank bij mijn schoonvader thuis, terwijl hij boven tv keek. Toch wel spannend om proberen niet betrapt te worden. Verder eigenlijk heel saai.

En, wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Pegging, of strap-on seks. lekker onderdanig die lekkere lul ontvangen.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Mijn eerste seksspeeltje kocht ik 10 jaar geleden toen ik 17 was. Het was een kleine anaalvibrator. Online besteld en bij het lokale postkantoor opgehaald 😉

“Mijn eerste seksspeeltje kocht ik 10 jaar geleden toen ik 17 was. Het was een kleine anaalvibrator.”

Gebruik je jouw speeltjes alleen, of ook samen?

Jazeker gebruik ik ze ook samen. Maar voor 80 procent alleen.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Onlangs nog €90 aan een prostaatvibrator. Heerlijk ding. had ik veel eerder moeten kopen!!!

En welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

De prostaatvibrator. De orgasmes die je als man daarmee krijgt zijn geweldig. Het begint al te druipen zodra hij net aanstaat, wat een genot. Plus nog praktisch ook want hij is waterdicht, dus genieten onder de douche.

“De orgasmes die je als man daarmee krijgt zijn geweldig. Het begint al te druipen zodra hij net aanstaat, wat een genot.”

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Jazeker!! Ik heb wel een tijd wat extremere dingen gebruikt om anaal in te brengen (rubberen vuist). Op een gegeven moment had een kleinere plug in en die floepte naar binnen. Gelukkig kun ik hem zelf nog verwijderen.

“Ik heb wel een tijd wat extremere dingen gebruikt om anaal in te brengen (rubberen vuist). Op een gegeven moment had een kleinere plug in en die floepte naar binnen.”

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

De dubbele dildo om lekker samen met mijn vrouw te doen. Dat lijkt me nou zo geil. Het voegt, zeker een mijn geval zoveel meer opties toe aan je seksleven. In plaats van een keer een vluggertje en wat verschillende standjes. Wisselen wij ook van dominante partner en dat bied, letterlijk en figuurlijk meer diepgang aan een relatie.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het voegt, zeker een mijn geval zoveel meer opties toe aan je seksleven. In plaats van een keer een vluggertje en wat verschillende standjes, wisselen wij ook van dominante partner. Dat biedt letterlijk en figuurlijk meer diepgang aan een relatie.

“In plaats van een keer een vluggertje en wat verschillende standjes, wisselen wij ook van dominante partner.”

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Vincent!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.327 keer bekeken

Geschreven door

Linda (33) is ondernemer en heeft in totaal 15 bedpartners gehad. Ze heeft 7 tot 10 keer seks in de week en masturbeert daarnaast regelmatig. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Na…
8.327 keer bekeken
2.850 keer bekeken

Geschreven door

Kim is 27 jaar en schrijver van beroep. Ze heeft een relatie, deelde het bed met 44 verschillende mensen en heeft waar mogelijk elke dag seks. We mochten Kim een aantal intieme vragen stellen over haar seksleven en de rol die seksspeeltjes daarin sp…
2.850 keer bekeken
2.790 keer bekeken

Geschreven door

Geoffrey (22) is adviseur bij een bank, zit in een relatie en heeft tot nu toe 7 mensen het bed gedeeld. Gemiddeld heeft hij ongeveer 3 keer per week seks en masturbeert hij zo’n 5 dagen in de week. De helft van de keren dat hij seks heeft wordt er g…
2.790 keer bekeken