It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

4.643 keer bekeken

Het nachtkastje van… Shame

20 juni 2020,

geschreven door

Ben jij ook nieuwsgierig naar het sextoy gebruik en seksleven van een ander? Onze lezeres Shame was zo vriendelijk om haar ‘Nachtkastje’ met ons te delen! Shame is een vrouw van 53 jaar en werkt als vrijwilligster. Ze heeft in 2 bedpartners gehad en experimenteert sinds een jaar ook af en toe met seksspeeltjes. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Shame ligt? Lees dan snel verder!

Bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Vertel eens, hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Ik heb in totaal 3 seksspeeltjes: een luchtdrukvibrator, vaginaballetjes en een vibrerend eitje met afstandsbediening. Helaas kom ik uit het jaar stilletjes en heb ik nog maar weinig ervaring met sextoys. Ik heb sinds een jaar een nieuwe partner en probeer ruim denkend te zijn, maar ik vind dat niet altijd even makkelijk. De sextoys zijn voor mij nieuw en ik vind het ook nog steeds moeilijk bespreekbaar maar ik doe mijn best. Ik heb dan ook super veel respect hoe mijn partner hier met mij mee omgaat en het geduld dat hij opbrengt. Mijn eerste aanschaf van een seksspeeltje was gelijk super gênant; het pakketje kwam aan bij de buren..

“De sextoys zijn voor mij nieuw en ik vind het ook nog steeds moeilijk bespreekbaar maar ik doe mijn best. Ik heb dan ook super veel respect hoe mijn partner hier met mij mee omgaat en het geduld dat hij opbrengt.”

Hoe vaak heb jij seks per week?

Dat is een hele lastige vraag, één keer in de maand. Dat wil ik uitleggen, mijn partner is impotent en dan loopt het niet altijd zo als we graag zouden willen. Maar dat neemt niet weg dat we met behulp van enkele seksspeeltje toch samen kunnen genieten, het is alleen minimaal.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben een vrouw, ondanks mijn onervaren seksleven houd ik zielsveel van mijn partner ondanks dat hij ongewild zijn tekortkomingen heeft. Ik denk dat we elkaar op dat vlak tegemoet komen. Als je seksuele voorkeuren bedoelt dan moet ik nog veel leren, maar ik probeer er voor open te staan. Het is stiekem ook wel spannend. Bijna elke handeling vind ik nog steeds een beetje gênant, maar dat komt omdat hij erg veel ervaring heeft. Hij komt uit een relatie waar alles bespreekbaar was en dat moet ik nog leren.

“Bijna elke handeling vind ik nog steeds een beetje gênant, maar dat komt omdat hij erg veel ervaring heeft. Hij komt uit een relatie waar alles bespreekbaar was en dat moet ik nog leren.”

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Ik denk dat dat mijn partner is, althans voor mij. Ik ben op zijn uiterlijk gevallen. Ik vind hem knap en dat is het belangrijkste denk ik. Hij geeft mij het stukje respect wat elke vrouw verdient en daar ben ik zeker voor gevallen. En weet je.. hij wordt met de dag knapper. Ik krijg nog steeds vlinders in mijn buik.

“Ik krijg nog steeds vlinders in mijn buik.”

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja heel monogaam, dat is me met de paplepel ingegoten. En zoals ik al eerder zei mijn partner is door omstandigheden impotent geworden en er is nog geen moment geweest dat ik ook maar aan een ander heb gedacht of fantaseerde.

“Er is nog geen moment geweest dat ik ook maar aan een ander heb gedacht of fantaseerde.”

Heb je een bedpartner die je nooit meer wilt tegenkomen?

Niet 1 iemand specifiek. Wel kan ik zeggen dat ik geen behoefte meer heb aan preutse, lusteloze of egoïstische bedpartners die wel eens de revue gepasseerd zijn.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje? Gebruik je de speeltjes alleen of ook samen?

Afgelopen jaar en ik heb gezegd dat ik het gewonnen had met een deel en like actie. SHAME on me, ik weet het. Als we seksspeeltjes gebruiken dan echt samen.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Niet veel ik denk rond de 35/40 euro het trileitje van EasyToys.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Ik denk dan toch het eitje met afstandsbediening, omdat ik dat nog graag eens buiten de deur wil proberen. Dat is helaas nog steeds niet van gekomen.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het overwinnen van mijn schaamte, er mag best gelachen worden tijdens de sex dat maakt het een stukje makkelijker.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Latexlover!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.798 keer bekeken

Geschreven door

Geoffrey (22) is adviseur bij een bank, zit in een relatie en heeft tot nu toe 7 mensen het bed gedeeld. Gemiddeld heeft hij ongeveer 3 keer per week seks en masturbeert hij zo’n 5 dagen in de week. De helft van de keren dat hij seks heeft wordt er g…
2.798 keer bekeken
3.258 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Laura. B…
3.258 keer bekeken