Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

13.220 keer bekeken

Het nachtkastje van… Paul

12 oktober 2018,

geschreven door

Paul (33) is filiaalmanager van een supermarkt, getrouwd en heeft een koffer vol aan seksspeeltjes thuis liggen. Hij heeft 6 bedpartners gehad en 3 tot 6 keer seks per week. Wij mochten hem een aantal vragen stellen over zijn seksleven en het gebruik van seksspeeltjes. Lees hier wat er in het Nachtkastje van Paul ligt!

Hoi Paul, bedankt dat we je mochten interviewen! Vertel eens, hoeveel seksspeeltjes heb jij in huis?

Samen hebben mijn vrouw en ik een koffer vol. Pols en enkelboeien. Buttplugs, vibrator, koppeltoy, tepelklemmen, 2 zeepjes, kietelveer, analbeads, vibrerend eitje, blinddoek en natuurlijk glijmiddel! Wat ik er verder over kwijt wil is dat mijn vrouw en ik in het begin van onze relatie een erotische fantasie naar elkaar uitgesproken. Het bleek dat we allebei erg geil werden bij de gedachten om vastgebonden te zijn of de ander vast te binden. Toen zijn we met handboeien begonnen en tja…de rest volgde snel 😉

Het bleek dat we allebei erg geil werden bij de gedachten om vastgebonden te zijn of de ander vast te binden.

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Hangt er van af maar gemiddeld denk ik 2 x per week.

En hoe vaak masturbeer je per week?

Nu nog ongeveer 1 keer per week. Voordat ik mijn vrouw leerde kennen vrijwel dagelijks. Maar de sex met mijn vrouw is zo heerlijk en passievol dat ik mezelf graag bewaar om lekker te komen bij haar.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben hetero en val volledig op vrouwen. Ik ben wel nieuwsgierig ingesteld om nieuwe ervaringen op te doen. Maar dan samen met mijn vrouw verder niemand erbij.

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Tja ik heb een ideale partner! We zijn zielsgelukkig en hebben een knallend seksleven dat ik bij een ander misschien niet snel krijg. Maar als ik toch mag dromen; Blanke vrouw tussen 170 en 180 lang. Liefst mooi rood haar, blauwe ogen, niet al te grote borsten, wel een lekkere volle kont (ben een billenman) en sportief aangelegd.
Ze moet zelfverzekerd zijn en van knuffelen houden en in bed moet ze ook graag nieuwe ervaringen op willen doen en lekker genieten van de seks samen. Een kale poes of een beetje haar erop vindt ik beiden opwindend.

Ze moet zelfverzekerd zijn en van knuffelen houden en in bed moet ze ook graag nieuwe ervaringen op willen doen en lekker genieten van de seks samen

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja dat durf ik wel te zeggen. Ik zou het vreselijk vinden als mijn partner mij zou bedriegen en ik zou het mijn partner dan ook niet aan doen.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Emelie mijn 1 na laatste partner. De seks was geforceerd. Ze eiste van alles maar ze gaf overal commentaar op. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik nooit wat goed deed en daardoor kreeg ik steeds minder zelfvertrouwen. De seks was dan ook geen genot meer maar een verplichting. De relatie was binnen enkele weken dan ook voorbij.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

In een kleedhokje van een zwembad toen ik 20 was. Nicole was ze. En na een hele dag al met elkaar gedolt te hebben trok ik haar een kleedhokje in voor wat privacy. We waren allebei niet te houden van geilheid. Maar wisten dat we betrapt konden worden als we teveel lawaai maakten en dat onze vrienden ons kwijt waren en ons gingen zoeken.
Ondanks alles werden we niet betrapt! Maar bij elk geluid of als iemand tegen de deuren duwden om te checken of deze open was schrokken we samen, ow shit nee niet nu!! Om dan elkaar aan te kijken en weer door te gaan. Mega spannend en geil. Maar ook niet comfortabel. Je moet door de beperkte ruimte improviseren maar dat lukte uiteindelijk wel. Helaas is het met Nicole maar bij 1x gebleven maar het blijft een super geile herinnering en ervaring!

Mega spannend en geil. Maar ook niet comfortabel. Je moet door de beperkte ruimte improviseren maar dat lukte uiteindelijk wel

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Mijn vrouw en ik zijn best kinky. Elkaar vastgebonden en geblinddoekt en dan met ijsklontjes en warm water elkaar gek maken. Om ook zweepjes klemmen en andere toys te gebruiken was ik of mijn vrouw volledig aan de ander over gelaten. En dat doen we nog regelmatig. En sinds een paar weken hebben we anale toys aangeschaft. En hebben we langzaam onze anus betrokken bij de seks, gewoon simpelweg door te masseren of een stukje naar binnen te gaan. Eerst was dat ondenkbaar voor ons maar we zijn nu steeds enthousiaster.

En sinds een paar weken hebben we anale toys aangeschaft. En hebben we langzaam onze anus betrokken bij de seks, gewoon simpelweg door te masseren of een stukje naar binnen te gaan

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Toen ik 23 was ofzo. Ik kocht een masturbator van siliconen. Ik was er niet over te spreken. Slechte ervaring helaas.

Gebruik je de speeltjes alleen, of ook samen?

Altijd samen. Alleen heb ik aan mijn hand voldoende. Naja ok even op pornhub kijken helpt ook wel mee.
Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?
50 euro voor een koppeltoy. Ik vond het veel geld. Maar na gebruik had mijn vrouw binnen 5 min een knetterend orgasme. Dus hij was het waard. Ook voor mij als man gaf deze toy een nieuwe ervaring door de trillingen op mijn pik.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Polsboeien! Ik kick er echt op als ik mijn vrouw de polsboeien om kan doen en haar helemaal gek kan maken. Bovendien zijn ze comfortabeler dan handboeien dus dat is al veel beter.
Laatst na een hele sessie had ik mijn vrouw weer een stuk of 8 keer laten komen en als afsluiter trok ze mij heerlijk af terwijl ze de polsboeien nog om had, en dat stond toch een partij geil! Ik had toen niet veel meer nodig! 😉

Als afsluiter trok ze mij heerlijk af terwijl ze de polsboeien nog om had, en dat stond toch een partij geil!

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied?

Nee echte blunders niet. Soms met een zweepje dat ik te hard sloeg wat dan pijnlijk was voor mijn vrouw en dat vond ik vervelend.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Op het moment niet. We zijn nog bezig om de anale toys te ontdekken.

Tot slot, wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het voegt echt wat toen aan je seksleven. Welke toy je ook aanschaft. Communicatie tussen jou en je partner is wel cruciaal zodat jullie iets hebben waar je beiden van geniet. Het maakt je seksleven een stuk leuker en uitdagender. Maar ik zeg er wel bij dat seks zonder toys net zo lekker kan zijn!

Nogmaals bedankt voor je eerlijke antwoorden, Paul!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.699 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Floor (24) liggen zo’n 15 seksspeeltjes. Ze is single, haar beroep is adviseur en ze deelde het bed met 14 verschillende mensen. Ze heeft eens per week seks en masturbeert ongeveer vijf keer per week. Die 15 speeltjes in haar n…
2.699 keer bekeken
6.146 keer bekeken

Geschreven door

Rosalie is een vrouw van 42 en heeft in totaal 22 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft maar liefst 8 tot 10 keer seks in de week! Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Ben jij benieu…
6.146 keer bekeken