Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.013 keer bekeken

Het nachtkastje van… Meesteres Moriah

15 juli 2018,

geschreven door

Meesteres Moriah is een BDSM meesteres. Ze is 50, heeft een relatie en is auteur van beroep. Het bed deelde ze met 40 verschillende mensen. Ze heeft twee keer per week seks en masturbeert vier keer per week. Ze heeft meer dan 100 sextoys in huis en gebruikt deze héél erg vaak. Tijd voor het Nachtkastje van Meesteres Moriah!

Hey Meesteres Moriah, hoe ziet je ideale partner er eigenlijk uit?

Zoals mijn eigen partner… 😉 Open minded, liefdevol, trouw (monogaam), grensverkennend, grensverleggend, in de BDSM onderdanig, maar in het dagelijkse leven dominant, humorvol en respectvol. Ik ben altijd monogaam. Ik kan wel met andere spelen (BDSM), maar ik zal er geen seks mee hebben, of specifieke seksuele handelingen bij/mee verrichten.

Wat fijn dat je jouw ideale partner al hebt! Welke bedpartner zou je nooit meer willen tegenkomen?

Hahaha… Heb je even?

We durven het bijna niet te vragen, maar wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Rechtop korte naalden prikken in iemands eikel. Of die keer dat ik de pik verpakt had in brandnetelbladeren (uiteraard droeg ik handschoenen) en als finishing touch een gesneden rode peper in de plasbuis heb gestopt. Maar dit willen jullie vast niet weten… haha.

Zo hee, dat is inderdaad erg kinky! We zijn benieuwd of iemand dit in deze rubriek gaat evenaren 😉 We zijn nu wel benieuwd wat de gekste plek is waar je het ooit hebt gedaan..

In het water van een druk zwembad.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Magic Wand! By far… haha!

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Geen idee meer… Ik denk dat mijn Andreaskruis het duurste was of mijn bondagetafel. Beiden zijn op maat voor mij gemaakt. Maar ik heb geen idee meer hoe duur het was. Op mijn verlanglijstje staat nog een leren bodybag.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Ik doe niet anders. Ik vind BDSM producten soms echt lastig om te doen. Vooral als er inbussleutels aan te pas komen. Dan heeft de setting niks erotisch meer, maar wordt er flink gemopperd. Of gevloekt (als ik er weer eens een velletje tussen laat komen)… Haha. Gelukkig hebben we beiden een gezond gevoel voor humor en wordt er doorgaans flink gelachen.

Ooooh… ik weet ineens iets grappigs. We waren op een kinky feest en ik had een zweep in mijn handen. Zo’n lange single tail. Mijn sub is nogal springerig, pieperig en wegloperig.. Maar hij deed iets waarvoor ik hem wilde straffen. Echter bleef hij niet staan, maar schoot de deur van de bar door en ging om het hoekje staan. Dacht ik. Dus ik sla met mijn zweep het hoekje om… (Het maakte me toch niet uit waar ik hem zou raken, zolang het zijn gezicht maar niet is). Echter… Hij stond daar niet en ik sla dus niet hem, maar precies op het lichtknopje waardoor de hele bar in het donker zat… Haha!

Haha, dat is inderdaad wel echt een stunt! Zeg, wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Ik hou van afwisseling… Dus ik gebruik echt heel veel toys. Steeds iets anders. Daarbij vind ik ook bijna alles leuk… 🙂

Dankjewel voor je uitgebreide antwoorden, Meesteres Moriah!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.078 keer bekeken

Geschreven door

Rosalie is een vrouw van 42 en heeft in totaal 22 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft maar liefst 8 tot 10 keer seks in de week! Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Ben jij benieu…
6.078 keer bekeken
2.817 keer bekeken

Geschreven door

Kim is 27 jaar en schrijver van beroep. Ze heeft een relatie, deelde het bed met 44 verschillende mensen en heeft waar mogelijk elke dag seks. We mochten Kim een aantal intieme vragen stellen over haar seksleven en de rol die seksspeeltjes daarin sp…
2.817 keer bekeken