door MarvelousMir

Het nachtkastje van… Laura

25 september 2023 door MarvelousMir

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Laura. Ben jij benieuwd naar haar Nachtkastje? Lees dan snel verder!

Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan.

Het profiel van Laura

Naam: Laura
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouw
Relatiestatus: Scharrel
Beroep: Student verpleegkundige
Aantal bedpartners: 7
Aantal keer seks per week: 2
Aantal keer masturberen per week: 4
Aantal seksspeeltjes in het nachtkastje: 5

Welke seksspeeltjes heb jij?

Dildo, dubbele dildo, vibrerend eitje, strap-on dildo, zweepje/flogger, (hand)boeien, masker.

Met de strap-on dildo heb ik al wat ervaring, maar niet zelf in mijn nachtkastje. Maar! Hij staat zeker en vast op mijn verlanglijstje. Ik heb op regelmatige basis seks met een medestudent en aangezien we net iets meer wilden in de slaapkamer heeft zij de strap-on dildo gekocht. Dit was zeker de aankoop van het jaar! Ook gebruiken we af en toe om het iets spannender te maken handboeien, maskers of zweepjes. Dit maakt het hele gebeuren nog spannender. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een masker of blinddoek, ervaar ik alles nog intenser en geraak ik nog sneller op mijn hoogtepunt.

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Ik gebruik mijn speeltjes bijna elke keer als ik masturbeer. Het geeft me net dat tikkeltje meer…

Hoe zou je jouw geaardheid omschrijven?

Ik ben sinds vorig jaar uitgekomen als biseksueel. Ik geniet zowel van seks met mannen als met vrouwen. Mijn eerste ervaringen waren voornamelijk met mannen, maar met een vrouw werd alles toch spannender.

Hoe ziet je ideale partner eruit?

Iemand die samen met mij nieuwe zaken wilt ontdekken en soms wel eens ondeugend durft te zijn. Mijn ideale partner zou het ook geen probleem mogen vinden dat ik soms sextoys of andere stimulaties nodig heb tijdens de seks.

Ben je altijd monogaam?

In een relatie ben ik altijd monogaam. Als er iets met iemand anders zou gebeuren, zou dit samen met mijn partner gebeuren.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

De partner die steeds dezelfde standje wilt doen. Na een tijdje is Missionaris of Doggy Style toch een beetje saai.

Wat is de gekste plek waar je seks hebt gehad?

In een paskotje van een winkel. We waren beiden zo opgewonden dat we niet meer konden wachten. Het was spannend en een ervaring, maar ik had vooral schrik dat iemand ons zou horen of per ongeluk zou binnen wandelen.

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

Wel ik heb me 1 keer volledig laten vastbinden en mijn bedpartner alles laten doen wat hij wou (enkel niet anaal, dit was de enigste regel).

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Op mijn 17e verjaardag kochten mijn vriendinnen mijn eerste seksspeeltje, eerst als een soort grapje. Maar uiteindelijk ben ik zelf online een dildo gaan kopen. Volledig anoniem, want ergens heb ik nog te veel schaamte om dit in een winkel te gaan kopen.

Gebruik je speeltjes alleen? Of ook samen?

Aangezien ik verschillende bedpartners heb gehad de afgelopen tijd, varieert dit enorm. Ik heb één meisje waar ik regelmatig samen speeltjes mee gebruik. Maar liefst gebruik ik het op mezelf wanneer ik alleen ben.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Het meeste dat ik heb betaald is 40 euro voor een dubbele dildo, en die 40 euro was het zeker waard. Zowel ik als mijn bedpartner gebruiken deze graag en vaak.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen als deze kapot zou gaan?

Mijn vibrerende dildo, zonder deze zou ik echt niet meer verder kunnen. Tijdens mijn “me-time” momentjes is deze echt mijn perfecte speelgoedje.

De favoriete toys van Laura

Weleens een seksblunder begaan?

Ik ben ooit begonnen aan mezelf te masturberen en toen ik mijn dildo wou gebruiken vielen plots de batterijen plat. Juist op het moment dat ik mijn hoogtepunt aan het bereiken was.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een Satisfyer staat zeker op mijn verlanglijstje. Ik hoor uit alle hoeken hoe fantastisch deze zou moeten zijn.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het kan echt alles op seksueel vlak spannender maken. Doordat ik geen relatie heb, kan ik ook mijn eigen behoeftes vervullen. Het kan zeker die extra spice geven aan de seks/masturbaties.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Laura!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid