Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

4.254 keer bekeken

Het nachtkastje van… Intimate Moments

7 december 2019,

geschreven door

Onze lezer Intimate Moments (man, 33 jaar oud) was zo vriendelijk om met ons zijn seksleven en seksspeeltjes gebruik te delen! Zijn relatiestatus is single, hij oefent een technisch beroep uit en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Intimate Moments ligt?

Bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Uhm, heb je even? Ik heb inmiddels een flinke verzameling op gebouwd. Je moet wat te kiezen hebben toch In mijn nachtkastje ligt onder andere een dildo, een wand, een prostaat vibrator en een masturbator. In mijn jeugd ben ik slachtoffer geworden van sexueel misbruik. Daardoor was (en ben) ik erg onzeker in bed. Gelukkig kan ik inmiddels steeds meer genieten van sex, en ben ik me nu opnieuw aan het ontdekken. Ik heb heel wat in te halen merk ik. Alhoewel ik sex met een ander nog erg lastig kan vinden, vind ik het erg fijn om te ontdekken hoe ik mezelf in extase kan brengen. En mijn verzameling ondeugende speeltjes, is hier erg belangrijk bij. Soms ben ik zo opgewonden dat ik aan alleen mijn handen genoeg heb, maar het liefst neem ik uitgebreid de tijd. En dan komen er altijd meerdere speeltjes bij kijken

“Soms ben ik zo opgewonden dat ik aan alleen mijn handen genoeg heb, maar het liefst neem ik uitgebreid de tijd.”

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik zie mezelf als “heteroflexibel”. Alhoewel ik een mannelijke geslachtsdelen heb, en ik alleen verliefd kan worden op meisjes. Voel ik me tijdens het masturberen zelf ook wel een vrouw. Ik vind vrouwvriendelijke porno (porna) ook veel opwindender dan het gebruikelijke “hardcore” materiaal. Ook fantaseer ik weleens over een spannende geheime affaire met een andere jongen. Maar ik denk niet dat ik dat echt zou durven. Wie weet, ooit in de toekomst. Fantaseren mag toch Misschien ben ik wel ergens non-binair. Want het liefst draag ik ondergoed wat niet typisch “mannelijk” is. Tegenwoordig heb je (in mijn ogen) sexy mannen lingerie. Althans, ik voel me er sexy in. Dit word vooral gezien als gay lingerie. Maar in dat hokje wil ik mezelf zeker niet plaatsen.

“Ook fantaseer ik weleens over een spannende geheime affaire met een andere jongen. Maar ik denk niet dat ik dat echt zou durven. Wie weet, ooit in de toekomst.”

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Ik val op het type “girl next door”. Voor mij geen overdreven make-up, vergrote borsten, nepnagels etc. Ik vind meisjes met een natuurlije maar verzorgd uiterlijk het mooiste. En als ze dan ook een (zogenaamd), onschuldige uitstraling hebben, kleine stevige borsten en een klein kontje, dan hoeven ze alleen nog maar lief te lachen.

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja, wanneer ik verliefd ben kan ik me niet voorstellen dat ik ooit iemand pijn kan doen door haar te bedriegen. Het lijkt me het mooiste om samen met het meisje van mn dromen, alle fantasieën van elkaar werkelijkheid te laten worden. Iets wat alleen maar kan, als je helemaal jezelf bij de ander kan zijn, en elkaar helemaal vertrouwd.

“Het lijkt me het mooiste om samen met het meisje van mn dromen, alle fantasieën van elkaar werkelijkheid te laten worden.”

Heb je een bedpartner die je nooit meer wilt tegenkomen?

Mijn laatste scharrel…Niet vanwege haar kwaliteiten in bed. Maar omdat ze me helemaal gebroken heeft op emotioneel gebied. Eigenlijk heeft ze me gewoon gebruikt. Ik weet dat mannen zo kunnen zijn, maar vrouwen kunnen er helaas ook wat van. Sindsdien heeft mijn vertrouwen een flinke deuk op gelopen, en vind ik het moeilijk om weer iemand in vertrouwen te nemen.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

We hebben niet echt gemeenschap gehad, maar ik heb weleens hete momenten beleefd in een bubbelbad dat zich in een openbaar zwembad bevond. Al zoenend gleden mijn handen over haar lichaam. Plotseling greep ze mijn hand, en leidde die haar bikinibroekje in. In mijn oor gaf ze met een geile stem instructies hoe ik haar moest verwennen. Toen ze haar hoogtepunt bereikte, gaven we elkaar een intense tongzoen om het gekreun te smoren. Daarna heeft ze me in een kleedhokje geholpen om de “druk van de ketel” te halen.

“In mijn oor gaf ze met een geile stem instructies hoe ik haar moest verwennen. Toen ze haar hoogtepunt bereikte, gaven we elkaar een intense tongzoen om het gekreun te smoren.”

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Met één van m’n lievelings speeltjes in me naar de winkel gaan. Ik heb inmiddels mijn “p-spot” ontdekt. En na vele speeltjes te hebben geprobeerd. Is mijn favoriet momenteel toch wel de “we-vibe vector”. Deze is per app te besturen. Ook door anderen overigens…wie durft?? Zou me heel spannend lijken eerlijk gezegd.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje en wat is het meeste wat je ooit hebt uitgegeven aan een toy?

Uhm, ik denk dat ik een jaar of 18 was. Ik was na een avondje stappen bij een vriend blijven slapen. Toen ik naar het station liep om de bus naar huis te pakken, besloot ik in een stoute bui een sexshop in te lopen. Online bestellen was nog niet zo gewoon. Vol schaamte en met rooie oortjes kocht ik mn eerste masturbator.

“Ik was na een avondje stappen bij een vriend blijven slapen. Toen ik naar het station liep om de bus naar huis te pakken, besloot ik in een stoute bui een sexshop in te lopen.”

Het meeste wat ik ooit heb uitgegeven aan een seksspeeltje is ongeveer 200 euro. Dit was voor een prostaat vibrator van Lelo. De Lelo Loki Wave . Een heerlijk speeltje. Maar de eerder genoemde vector is meer favoriet op het moment. Deze is handsfree te bedienen en wat vriendelijker qua formaat om in te brengen.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Alleen momenteel. Maar met een ander lijken ze me ook een heerlijke toevoeging. En een goede manier om elkaar nog beter te leren kennen

Welke sextoy zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Haha lastige keuze. De We-vibe vector is me erg dierbaar qua p-spot genot. Maar onlangs heb ik een heuze mannen vibrator ontdekt. De “Satisfyer men wand”, en deze is zo lekker. Hiervan krijg ik oncontroleerbare hoogtepunten. Waarbij mn benen beginnen te schokken. Bovendien ook erg betaalbaar. Dus zeker een aanrader. Maar ik hoop nog steeds ooit een p-spot orgasme te gaan beleven. Dat schijnt het ultieme te zijn. Alhoewel ik steeds dichterbij kom, vind ik het nog steeds lastig om me helemaal over te geven en vrij te voelen. Hierdoor blijf ik op het randje hangen helaas en voel ik me soms schuldig achteraf. Wat nergens op slaat uiteraard.

Nog een blunder met een seksspeeltje meegemaakt toevallig?

Ja mn moeder heeft weleens wat gevonden toen ik nog bij mn ouders woonde. Alhoewel ze heel relaxed reageerde, voelde het wel ongemakkelijk.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een “saddle” sexmachine zou me wel spannend lijken. Als ik zie hoe hard meisjes klaar komen op een sybian of iets soortgelijks…Misschien dat het ook iets zou zijn om mn eigen intiemste plekjes te laten sidderen. Alleen nog even sparen haha. Of de kosten delen met een ondeugende vrouw. En ieder ons eigen opzetstukje gebruiken en naar elkaar kijken. Moet wat te dromen hebben toch

“Als ik zie hoe hard meisjes klaar komen op een sybian of iets soortgelijks…Misschien dat het ook iets zou zijn om mn eigen intiemste plekjes te laten sidderen.”

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Goede kwaliteit sextoys helpen je om je eigen lichaam te leren kennen. Ook verhogen ze mn uithoudingsvermogen. En komen ze op plekjes waar ik met mn handen niet kan komen. Haha.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

2 reacties

 1. er wordt weinig verteld over seks met mensen boven de 50 hoe is hun seksleven en hoe zie zij ik het nog in bed en daar buiten??

  1. Dag Mathieu,

   Over het algemeen wordt er inderdaad weinig aandacht besteed aan seksualiteit onder ouderen. Op ons blog hebben we enkele artikelen online staan die betrekking hebben op seks op latere leeftijd. Zo komen onderwerpen als de overgang, andropauze (de mannelijke ‘overgang’) en seks op bejaarde leeftijd ter sprake. Je kan hier meer over lezen in de volgende blogartikelen:
   “Bejaardenseks – kan je seks hebben op latere leeftijd?”
   “Hoe verandert de seks op oudere leeftijd?”
   “Ik ervaar seks anders sinds de overgang. Hoe kan dat?”
   Penopauze of andropauze – de man in de overgang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.874 keer bekeken

Geschreven door

Kim is 27 jaar en schrijver van beroep. Ze heeft een relatie, deelde het bed met 44 verschillende mensen en heeft waar mogelijk elke dag seks. We mochten Kim een aantal intieme vragen stellen over haar seksleven en de rol die seksspeeltjes daarin sp…
2.874 keer bekeken
3.306 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Laura. B…
3.306 keer bekeken
2.700 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Floor (24) liggen zo’n 15 seksspeeltjes. Ze is single, haar beroep is adviseur en ze deelde het bed met 14 verschillende mensen. Ze heeft eens per week seks en masturbeert ongeveer vijf keer per week. Die 15 speeltjes in haar n…
2.700 keer bekeken