Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.097 keer bekeken

Het nachtkastje van… Eline

21 oktober 2018,

geschreven door

Eline is een studente van 23 jaar en momenteel single. Ze heeft 22 bedpartners gehad en masturbeert op het moment bijna dagelijks. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Eline ligt?

Bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen, Eline! Vertel eens, wat ligt er in jouw nachtkastje?

Een clitoris vibrator, luchtdruk vibrator, G-spot vibrator, buttplug, een zweepje, boeien en een ballgag. Ik ben vooral erg blij met mijn luchtdrukvibrator, ik heb deze enkele weken geleden gekocht bij een upperdare en hij was elke cent waard!

En hoe vaak maak je gebruik van een seksspeeltje?

Aangezien ik single ben, en niet elke dag iemand anders mee naar huis kan nemen, masturbeer ik elke dag. Ik gebruik meestal wel een vibrator dan. Ook heb ik nog af en toe seks met een ex van me. Onze relatie was een ramp, maar we voelen elkaar wel perfect aan ik bed. Met hem gebruik ik wel vaker mijn handboeien. Ook hij heeft dan soms wel eens een zweepje ofzo mee.

Onze relatie was een ramp, maar we voelen elkaar wel perfect aan ik bed.

Hoe vaak heb jij seks per week?

Hangt er heel erg vanaf, soms geen tot 3 one night stands per week.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik val enkel op mannen en heb ook geen ervaring met vrouwen. Ik zou eventueel wel openstaan voor een trio met een 2e vrouw, maar daar stopt het.

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Ik ben momenteel veel te gelukkig als single om aan een partner te denken. Ik hou nog te veel van uitgaan en flirten aan de bar. Voor de moment zijn nog veel te veel mensen mijn ideale partner :p

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja! Ik heb nog nooit iemand bedrogen. Ik begin niet snel iets met iemand, maar als ik een relatie start dan ga ik er 400% voor en telt alleen die persoon.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Deze zomer heb ik een paar keer afgesproken met een oude vriend. We hadden altijd wel al wat spanning gehad dus ik wou wel zien waar het heenging. Na veel opscheppen van zijn kant, belandden we in in bed… Ik heb die avond geleerd dat ook mannen de zeester kunnen. Ik ben bovenaan begonnen en daar is het ook gestopt. Nee dankje, ik wil niet nog eens langskomen voor een drankje.

Ik heb die avond geleerd dat ook mannen de zeester kunnen

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

In een bushokje op een groot, bekend plein. het was wel zondagnacht en heel rustig. Ik had een kleedje aan dus ik denk niet dat iemand iets heeft gemerkt. Maar het was wel de gekste plaats!

Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Dit is echt een raar verhaal. Ik had via tinder iemand ontmoet die wel into kinky was. Ik vond het allemaal wel spannend dus ik wou het wel proberen, we hebben afgesproken bij hem thuis. Hij bleek echt een gigantische collectie sm-speelgoed te hebben. Hij was die avond heerlijk dominant, hoewel we niet heel veel hebben geprobeerd zou ik het zeker nog eens doen. Maar dan wel eerder met iemand die ik beter ken.

Ik had via tinder iemand ontmoet die wel into kinky was. Ik vond het allemaal wel spannend dus ik wou het wel proberen, we hebben afgesproken bij hem thuis.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Mijn eerste vibrator was een Rabbit-vibrator, maar dan wel een goedkopere dan ik nu heb. Ik was 18 denk ik. Die werkte ook op batterijen en had minder standen. Toch was ik er destijds heel blij mee! Toen die kapot ging heb ik een nieuwe luxueuzere gekocht.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Vibrators heb ik tot nu toe nog niet met iemand anders gebruikt. Maar wie weet komt dat wel nog.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Onlangs kocht ik op een upperdare een womanizer. Deze zijn vrij duur in aankoop en ik twijfelde al langer. Ik liet me uiteindelijk toch overtuigen en ik ben er superblij mee! Ze zijn wel degelijk elke cent waard!

Deze zijn vrij duur in aankoop en ik twijfelde al langer. Ik liet me uiteindelijk toch overtuigen en ik ben er superblij mee!

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Handboeien, ik heb best wel al een paar goedkope sets versleten (misschien eens investeren in betere). Absolute must in mijn nachtkastje.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Niet echt denk ik sorry!

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Heel veel dingen! Ik wil graag nog alles proberen. Maar tepelklemmen is volgens mij wel hetgeen ik als volgende wil kopen. Een vriend heeft me dat aangeraden en ik heb hou ook wel van tepelstimulatie dus die wil ik graag proberen!

En als laatste vraag, wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het helpt gewoon voor beide parnters om het meeste uit een vrijpartij te halen. Je kan ook heel snel een andere sfeer creeëren. En solo kom ik gewoon sneller klaar met een vibrator dan zonder.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Eline!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.149 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Laura. B…
3.149 keer bekeken