Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.112 keer bekeken

Het nachtkastje van… Madelief

19 augustus 2018,

geschreven door

In het nachtkastje van Madelief (19) liggen 7 seksspeeltjes. Ze heeft twee keer per week seks en masturbeert niet in haar relatie. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over sextoys en haar seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Madelief ligt?

Hoi Madelief! Vertel eens, welke seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Ik heb op het moment 7 seksspeeltjes in mijn bezit. Een dildo, een dubbele dildo, clitoris vibrator, buttplug, anaal beads, een strap-on dildo en een flogger zweepje. Dit zijn de sekspeeltjes waarmee ik ervaring heb, maar ik zou graag mijn spannende collectie uit willen bereiden!

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Eens in de 3x sex zeg maar. Het geeft toch een extra stukje spanning af en toe.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid omschrijven?

Ik val op mannen en vrouwen dus ik sta open voor beide.

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Zoals mijn huidige partner. Knappe man met lange haren en iets een baardje. Iets ronder met een lieve lach en prachtige ogen. Hij moet me aan het lachen kunnen maken en me veilig kunnen laten voelen. En die man heb ik gevonden.

En, ben je altijd monogaam geweest?

Ja ik heb al 4 jaar de zelfde persoon en heb ook geen behoefte in een ander.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Buiten in de Biesbos in de bosjes. Het was erg leuk en spannend totdat er een kan langs kwam lopen die ons zag. Toen werd het heel akward en toen zijn we maar opgehouden want de zin was daarna grotendeels weg

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Het meest kinky wat ik ooit gedaan heb met mijn partner is dat hij mij vast gebonden had aan het bed en mij ook geblinddoekt had. Daarna liet ik hem zijn gang gaan. Dit was echt een kinky moment voor mij.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Mijn eerste seksspeeltje kocht ik 1 jaar terug. Dit was best een gedoe want ik woon nog thuis en wilde niet dit niet thuis laten afleveren in verband met mijn ouders. Dus ik heb deze bij een afleverpunt laten afleveren en heb deze toen opgehaald en mee naar huis genomen. Alleen toen moest ik de verpakking van mijn aller eerste dildo nog weg zien te gooien, zonder dat mijn ouders het zagen. Ik heb deze uiteindelijk naar buiten gesmokkeld en buiten in een container gegooid.

Ik heb deze uiteindelijk naar buiten gesmokkeld en buiten in een container gegooid

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Ik gebruik ze altijd samen met mijn partner. Persoonlijk ben in niet zo van het bevredigen van mijzelf. Samen met mijn partner zijn deze dingen veel spannender.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Het meeste wat ik uitgegeven heb aan een sextoy was 35 euro volgens mij. En ja dit was het echt zeker weten waard. Heb heel veel plezier hiervan gehad.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Mijn clitbevrediger (ben de naam even kwijt hahaha). Ik ervaar zoveel plezier aan dit kleine dingetje. Als deze kapot zou gaan zou ik deze meteen opnieuw bestellen.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sextoy gebied? Zo ja, vertel!

Nope, ik heb nog nooit iets gehaald wat ik niet echt gebruikte of wat ik echt een tegenvaller vond.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

De Womanizer. Dit speeltje lijkt me zo heerlijk aangezien ik erge moeite heb met komen. Dit zou voor mij echt een upgrade zijn in mijn seksleven Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy? Het geeft een spannend en kinky sfeer en het maakt de sex gewoon net ietsjes spannender.

Dankjewel voor je eerlijke antwoorden, Madelief!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

  1. Ik heb een elektrische tande borstel daar doe ok het mee brrmm lekker onder de eikel en rond om de schacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.498 keer bekeken

Geschreven door

Als we het hebben over sexual wellness – en dan vooral gericht op sextoys – is de markt echt bijzonder groot. Speeltjes zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Iedereen vindt weer iets anders lekker in bed en er zijn onwijs veel verschillend…
3.498 keer bekeken
6.112 keer bekeken

Geschreven door

Rosalie is een vrouw van 42 en heeft in totaal 22 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft maar liefst 8 tot 10 keer seks in de week! Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Ben jij benieu…
6.112 keer bekeken
5.097 keer bekeken

Geschreven door

Eline is een studente van 23 jaar en momenteel single. Ze heeft 22 bedpartners gehad en masturbeert op het moment bijna dagelijks. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje …
5.097 keer bekeken