Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.849 keer bekeken

Het nachtkastje van… Kim

9 september 2018,

geschreven door

Kim is 27 jaar en schrijver van beroep. Ze heeft een relatie, deelde het bed met 44 verschillende mensen en heeft waar mogelijk elke dag seks. We mochten Kim een aantal intieme vragen stellen over haar seksleven en de rol die seksspeeltjes daarin spelen. Wat ligt er in het Nachtkastje van Kim?

Bedankt dat je we je een aantal vragen mogen stellen, Kim! Vertel, hoeveel sekspeeltjes heb jij?

Tussen de 30 en 50. Mijn verzameling is onderhand zo groot dat ik het niet specifiek uit mijn hoofd weet.

Dat is een aardige verzameling! Wat voor speeltjes heb jij in je collectie?

Mijn collectie bestaat voornamelijk uit toys die zich richten op BDSM. Ik heb meerdere sets bestaande uit cuffs, een halsband, kettingen, etc. en ben hier meer op gefocust dan bijvoorbeeld een dildo. Maar toch heb ik een aantal dildo’s en vibrators, want je kan nooit genoeg speelgoed hebben!

En hoe vaak gebruik jij een van deze seksspeeltjes?

Tijdens soloseks maar zelden, maar tijdens seks met mijn vriend vaak. Zeker niet altijd, maar als we er de tijd voor hebben maken we er graag een speelse avond van.

Val je op meiden of jongens, of misschien wel allebei?

Ik ben heteroseksueel, gek op piemels en de mannelijke vorm. Maar ik heb zeker waardering voor vrouwelijke rondingen. Echter word ik gewoonweg meer opgewonden van een stoere, ruige man, dan van een mooie, zachtaardige vrouw.

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Mijn smaak is breed, maar ik ben wel kieskeurig. Ik heb niet één type. Blond, bruin of zwart haar… lang, klein, gespierd, slank, het kan allemaal. Waar ik naar zoek in een partner is karakter en eigenzinnigheid. Iemand die helemaal zichzelf is. Het liefst stoer, creatief en betoverend. Ik heb slechts een aantal eisen, waaronder dat hij fit moet zijn, dat hij zichzelf verzorgt, dat hij knap is en een paar tatoeages kunnen zeker geen kwaad.

Waar ik naar zoek in een partner is karakter en eigenzinnigheid. Iemand die helemaal zichzelf is

Ben je altijd monogaam geweest?

Als ik een relatie heb dan ga ik volledig op in die persoon. Dan bestaat er niemand anders. Zelfs als ik een knappe man voorbij zie lopen op straat en hij oogcontact maakt, wakkert dat geen enkel vlammetje aan. Zo ook nu. Ik ben smoorverliefd op mijn vriend en zou er niet eens aan moeten denken om een ander aan te raken.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Ik heb geen spijt van mijn verleden, dus deze vraag gaat niet echt voor mij op. Het heeft geen zin om je druk te maken over wat is geweest. In plaats daarvan is het veel fijner om te genieten van het moment waar je nu in leeft.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

In de auto naast een kerkhof. In een park midden op een heuvel. In de wc van een club. Tussen de bomen ergens in de Portugese bergen. In de berm naast de snelweg. De lijst is eindeloos…
Seks op ‘gekke’ plekken is heerlijk. Ik houd wel van een beetje avontuur.

Seks op ‘gekke’ plekken is heerlijk. Ik houd wel van een beetje avontuur

En, wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Mijn seksuele voorkeur is meer kinky dan vanilla. Het meest kinky? Dat zou ik echt niet kunnen beantwoorden, omdat ik geen onderscheid kan maken tussen de tientallen sessies die ik heb mogen ervaren. Mijn vriend en ik zijn vaak aan het experimenteren en proberen dan ook steeds een stapje verder te gaan. Handelingen als vast gebonden worden en geforceerd worden om meerdere keren klaar te komen of aan de halsband zijn kleine meisje spelen zijn niet zeldzaam bij ons in de slaapkamer.

Mijn vriend en ik zijn vaak aan het experimenteren en proberen dan ook steeds een stapje verder te gaan

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Toen ik een tiener was kreeg ik voor de grap een vibrator cadeau van mijn vriendinnen. Ook heb ik ooit van die verschrikkelijk cliché glow-in-the-dark seksdobbelstenen gekregen in een sinterklaas surprise. Velen toys daarna waren ook cadeautjes, bijvoorbeeld van degene met wie ik op dat moment een relatie had. Ik kan me niet herinneren wanneer ik zelf voor het eerst iets aan heb geschaft, maar onderhand ligt er een aardige duit geld in mijn nachtkastje.

Gebruik je de speeltjes alleen, of ook samen?

Vaker samen dan alleen. Dat vind ik gewoonweg spannender. Heel soms verwen ik mezelf door mijn Hitachi te gebruiken, maar ik vind het toch geiler als mijn vriend deze erbij pakt.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

De Hitachi was een cadeau, maar die vibrators zijn niet goedkoop. Dat is de duurste toy die ik heb. Het meeste geld wat ik uit heb gegeven? Ik denk zo’n €50. Vaak koop ik meerdere dingen tegelijk. En het is altijd het geld waard!

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Bondage touw, een halsband, de Hitachi en zweepjes. Dit zijn toch wel een aantal favorieten die ik altijd in huis wil hebben.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Vast hier en daar wel iets kleins, maar niets wat me nog bijstaat.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Ik ben stiekem heel erg nieuwsgierig naar een seksschommel. Dit zou of heel sexy kunnen zijn, of heel lachwekkend. Hoe dan ook, ik wil het zeker een keer proberen.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het ligt er maar net aan wat voor toys je graag gebruikt. Het kan een leuk extraatje zijn tijdens de soloseks. Er zijn veel vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen en dan is een goede vibrator een heerlijke helpende hand. Voor mij persoonlijk gaat het om wat toys toe kunnen voegen tijdens BDSM sessies. De restrictie, de spanning, het gevoel van leer en touw op blote huid… het maakt de ervaring zoveel meer intens en spannend.

Kim, heel erg bedankt voor je eerlijke antwoorden!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.835 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! Voor deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje is vandaag ingevuld door Momo. Ben …
2.835 keer bekeken