Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.350 keer bekeken

Het nachtkastje van… Anne

23 september 2018,

geschreven door

Anne (20) is dierenverzorger van beroep en zit in een relatie. Ze heeft onder andere een dildo, een G-spot vibrator en een clitoris vibrator in haar nachtkastje liggen. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksspeeltjes en seksleven. Lees snel wat er in het Nachtkastje van Anne ligt!

Bedankt dat je een aantal vragen wil beantwoorden Anne! We zijn benieuwd, hoe vaak heb jij seks per week?

Ligt momenteel een beetje anders, want ik zit momenteel 14 weken in Limburg. Maar als ik bij hem ben soms wel 2 a 3 keer op een dag.

En hoe vaak masturbeer jij per week?

Momenteel als ik op mezelf ben wel 5x per week.

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Ik gebruik minstens 3 x per week mijn g-spot stimulerend speeltje.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Mijn seksuele geaardheid, jah ik ben gewoon hetero en val alleen op mannen. Maar ik sta open om nieuwe dingen te proberen dus ook vrouwen staan nog op een to do list of hoe je dat ook mag noemen

En hoe ziet je ideale partner er uit?

Mijn ideale partner, dat is een vraag waar van ik eigenlijk gruwel. De vriend die ik nu heb is echt mijn type niet maar wel heel zorgzaam, lief, en echt iemand die mijn seksuele fantasieën te boven doet. Hij staat ook overal voor open en wil graag met mij alles proberen/uit testen. Maar als ik dan echt op uiterlijk moet af gaan dan zoek ik iemand met blauwe ogen, middel lang haar en minstens 6 jaar ouder, niet te gespierd maar wel heel sterk en ik blijf er bij goed gereedschap hangt onder een afdakje.

“Hij staat ook overal voor open en wil graag met mij alles proberen/uit testen”

Ben je altijd monogaam?

Ik gruwel van het woord monogaam. Doordat ik dierverzorger ben, ben ik van mening dat echt alleen zwanen monogaam zijn en de rest van de dierenwereld inclusief wij mensen dat dus niet zijn. Maar dat betekent niet dat ik in een relatie niet trouw kan zijn. Ik zeg altijd maar zo buitenshuis honger krijgen maar altijd netjes thuis komen eten.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

De bedpartner die ik nooit meer wil tegen komen is de saaie ja knikker. Deze jongen/man stemt met alles in, maar heeft er eigenlijk geen zin in. Hierdoor is de seks heel saai en moet je je zelf er steeds weer toe zetten om seks met hem te hebben.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Oeh, dat is een goeie. Ik heb best wel hier en daar wat rare plekken gehad. Bijvoorbeeld in de paardenstal, op het strand en ooit in een sauna. Maar de raarste plek waar ik ooit seks heb gehad is in een pashokje in het zwembad. Dit kwam omdat we elkaar al de hele tijd al aan het op geilend waren in het water. Daarna hielden we het niet meer en zijn samen in de baby ruimte gegaan. Meer details zal ik jullie besparen.

Ik heb best wel hier en daar wat rare plekken gehad. Bijvoorbeeld in de paardenstal, op het strand en ooit in een sauna.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Mijn eerste seksspeeltje heb ik gevonden in de kamer van mijn ouders toen ik 12 was. Nu hoor ik mensen denken gadver dat is niet hygiënisch, maar gelukkig zat het speeltje nog in gepakt. Vroeger was ik al geïnteresseerd in sex en door de jaren ben ik niets veranderd. Ik heb batterijen van beneden naar boven gesmokkeld en de dag dat niemand thuis was heb ik hem een keer aan gezet en geprobeerd. Later was ik ook nieuwsgierig of je het benden kon horen. Ik heb hem op mijn kamer vloer gelegd en ben naar beneden gegaan om te luisteren. Ik hoorde niets en gebruik hem nu ook regelmatig met mensen in huis.

Mijn eerste seksspeeltje heb ik gevonden in de kamer van mijn ouders toen ik 12 was

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Ik gebruik mijn speeltjes regelmatig dus ook met mijn relatie, hij vind dit gelukkig ook geil en vind het fijn als hij ze mag bedienen. Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven? Het meeste wat ik ooit aan een sector heb uit gegeven Is eigenlijk helemaal niets ik heb vaak het geluk dat ik het seksspeeltje vind of cadeautje krijg van een sexshop.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Mijn laatste speeltje die ik gekregen heb. Ik heb er veel plezier van kom snel en lekker klaar ook mijn vriend vind het een super ding omdat we samen kunnen genieten.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Niet op sekstoy gebied wel gewoon zo. Ik en mijn vriend dachten na een avondje stappen alleen thuis te zijn, helaas waren mijn broer en schoon zus ook thuis.

En welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Ik heb een groot verlanglijstje als het om speeltjes gaat, het liefste wil ik ze allemaal wel eens proberen helaas zal deze droom nooit werkelijkheid worden. Als ik dan toch zou mogen kiezen dan de We-vibe, die lijkt mij voor beide een genot.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke antwoorden, Anne!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.530 keer bekeken

Geschreven door

Dit keer nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het seksleven en nachtkastje van Kleintje. Kleintje is een vrouw van 24 jaar en is administratief medewerker van beroep. Ze heeft een vaste relatie en gemiddeld vier keer in de week seks. Er ligge…
5.530 keer bekeken
5.518 keer bekeken

Geschreven door

Belle (19) is studente en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft het liefste elke dag seks. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Belle l…
5.518 keer bekeken
13.196 keer bekeken

Geschreven door

Paul (33) is filiaalmanager van een supermarkt, getrouwd en heeft een koffer vol aan seksspeeltjes thuis liggen. Hij heeft 6 bedpartners gehad en 3 tot 6 keer seks per week. Wij mochten hem een aantal vragen stellen over zijn seksleven en het gebruik…
13.196 keer bekeken
6.113 keer bekeken

Geschreven door

Rosalie is een vrouw van 42 en heeft in totaal 22 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft maar liefst 8 tot 10 keer seks in de week! Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Ben jij benieu…
6.113 keer bekeken