door NaughtyNick

Het nachtkastje van… Lisa

7 maart 2020 door NaughtyNick

We hebben weer een nachtkastje voor jullie! Dit keer mochten we Lisa (22) een aantal persoonlijke vragen stellen over haar seksleven en sextoy gebruik. Lisa is jurist, heeft een relatie en heeft gemiddeld 4 tot 6 keer keer seks in de week. Ze heeft een heel arsenaal aan seksspeeltjes in haar nachtkastje liggen die zo nu en dan samen met haar partner gebruikt. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Lisa ligt?

Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen, Lisa?

In mijn nachtkastje liggen in totaal 27 seksspeeltjes waaronder diverse dildo’s, anaal speeltjes en BDSM accessoires zoals zweepjes, maskers, een ballgag en handboeien. Daarnaast ook diverse vibrators zoals een clitoris vibrator, wand vibrator, g-spot vibrator en een vibrerend eitje.

Ik kan iedereen de tenga-eitjes aanraden. Dit is een fantastisch speeltje voor de man en kan ook handig zijn voor de vrouw als die even geen zin heeft maar haar partner nog wel wil verassen. We gebruiken de speeltjes om om de week. We vinden het gebruik van seksspeeltjes een leuke toevoeging in de slaapkamer, alleen hebben we er niet altijd behoefte aan.

“Ik kan iedereen de tenga-eitjes aanraden. Dit is een fantastisch speeltje voor de man en kan ook handig zijn voor de vrouw als die even geen zin heeft maar haar partner nog wel wil verassen.”

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Zelf zou ik mij omschrijven als heteroflexibel. Tot nu toe heb ik alleen nog maar mannelijke sekspartners gehad maar kan ik mij ook aangetrokken voelen tot vrouwen.

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Mijn ideale partner moet aantrekkelijk zijn en dat betekend niet altijd dat iemand knap moet zijn. Ik moet mij direct aangetrokken voelen tot iets, mijn partner moet mij boeien en mij op mijn gemak kunnen stellen. Qua uiterlijk heb ik niet een ideale partner, hij moet voornamelijk zelfverzekerd zijn.

“Ik moet mij direct aangetrokken voelen tot iets, mijn partner moet mij boeien en mij op mijn gemak kunnen stellen.”

Ben je altijd monogaam geweest?

Tot nu toe ben ik altijd monogaam geweest. Ook in mijn huidige relatie ben zijn wij monogaam. We hebben echter wel het idee om binnenkort een keer naar een swingersclub te gaan en te kijken of dat bevalt.

Heb je een bedpartner die je nooit meer wilt tegenkomen?

Ik heb no-hard feelings bij mijn vorige bedpartners. Er was een jongen die na de daad zo awkard deed. Hij maakte nadat we klaar waren direct een boodschappenlijstje en vertelde dat die nog boodschappen moest doen. Dat was wel een rare situatie.

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

Seks in een gehorige trappenhuis..

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje en wat is het meeste wat je ooit hebt uitgegeven aan een toy?

Ik was denk een jaar of 19. Ik woonde nog thuis en kon niet altijd een jongen meenemen daarom was ik opzoek gegaan naar een kleine vibrator die ik kon verstoppen. Ik had deze gekocht bij een drogist. Destijds was het die prima om te gebruiken, ik was nog niets gewend. Ik denk dat deze vibrator nu mij niet meer in mijn behoeftes kan voorzien 😉

“Ik woonde nog thuis en kon niet altijd een jongen meenemen daarom was ik opzoek gegaan naar een kleine vibrator die ik kon verstoppen. Ik had deze gekocht bij een drogist.”

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Voornamelijk samen. Wanneer ik alleen ben gebruik ik het liefst mijn handen.

Wat was je duurste speeltje en welke sextoy zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Ik geloof dat mijn strap-on harnas rond de 70 euro kostte. Dat is het meeste wat ik heb uitgegeven aan een sekstoy. En dat was het zeker waard! Mijn vriend en ik hebben hier veel plezier van. Er staan duurdere speeltjes op het verlanglijstje maar wij hebben beide een studenteninkomen. Die speeltjes worden later aangeschaft.

De bed-bondage set in combinatie met een blinddoek zou ik direct weer opnieuw aanschaffen! Wanneer wij deze gebruiken geeft dit echt een boost ook voor wanneer wij klaar zijn met “spelen”. Alles is opeens een stuk intiemer, bijvoorbeeld het samen in slaap vallen daarna.

Heb je wel eens een blunder met een seksspeeltje meegemaakt?

Mijn toenmalige vriend en ik hadden een keer samen een dure hotelkamer geboekt voor een leuke avond. Ik heb glijmiddel nodig om goed seks te kunnen hebben. We gingen er beiden vanuit dat de ander het meegenomen had.. Je raadt het al, eindstand hadden we geen glijmiddel. We hebben er alsnog een leuke nacht van weten te maken.

“Ik heb glijmiddel nodig om goed seks te kunnen hebben. We gingen er beiden vanuit dat de ander het meegenomen had..”

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

In ons nachtkastje ligt nog een ongebruikte anal-bead. Die wil ik nog steeds testen na het aanhoren van de verhalen hoe lekker die wel niet is als je de bead eruit trekt bij het klaarkomen. Ook staat de Njoy pure wand op mijn verlanglijst na het lezen van de reviews. Tot slot willen mijn partner en ik een keertje elektro-seks proberen, dat lijkt ons een hele nieuwe ervaring.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Mensen hebben vaak het idee dat het gebruiken van sextoy ineen gaat met harde seks. Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Wanneer mijn vriend mij bijvoorbeeld vastbind is hij zo lief en iedere aanraking geeft dan kippenvel. Het kan ook helpen om dichter naar elkaar toe te groeien. En heel eerlijk: het is soms ook gewoon heerlijk geil.

“Wanneer mijn vriend mij bijvoorbeeld vastbind is hij zo lief en iedere aanraking geeft dan kippenvel.”

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Valerie!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Het nachtkastje van… Lisa

  • Lisa is 22 en jurist….
    De jongste op aarde neem ik aan?
    Op haar 19e kocht ze haar eerste speeltje en heeft nu een nachtkastje met 27 speeltjes
    Deze interviews worden zo erg ongeloofwaardig

    • Jurist is geen beschermde naam en iedereen mag zich dus een jurist noemen. In de praktijk wordt jurist vaak gebruikt voor iemand die minimaal een juridische hbo-opleiding heeft afgerond. Dan is 22 jaar zo’n gekke leeftijd nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid