Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.113 keer bekeken

Het nachtkastje van… Rosalie

30 augustus 2019,

geschreven door

Rosalie is een vrouw van 42 en heeft in totaal 22 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft maar liefst 8 tot 10 keer seks in de week! Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Rosalie ligt?

Rosalie, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen en hoe vaak maak je gebruik van je toys?

Ik heb er 7, mijn partner heeft er veel meer. We latten en hij neemt altijd iets mee als hij bij mij is. Wat hij meeneemt weet ik nooit van tevoren, ligt er maar net aan wat hij van plan is met me. Soms vraagt hij of ik ergens zin in heb, zodat hij er rekening mee kan houden. Verder laat ik het aan hem over, hij weet precies wat ik lekker vind. Wij gebruiken eigenlijk bijna altijd seksspeeltjes als we de tijd hebben.

We latten en hij neemt altijd iets mee als hij bij mij is. Wat hij meeneemt weet ik nooit van tevoren.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid omschrijven?

Ik omschrijf mijzelf als heteroflexibel, wat in de praktijk inhoudt dat ik een relatie heb met een man, maar ook graag zo nu en dan met vrouwen speel. Met mijn partner zit ik in een bdsm-relatie, waarin hij de dominant is en ik de onderdanige. Daarnaast ben ik zelf dominant over vrouwen en incidenteel een sadist/disciplinarian over onderdanige en masochistische mannen. Ik hou van pijn geven, pijn ontvangen vind ik alleen prettig als het met seks gecombineerd wordt. Ik ben niet seksueel intiem met andere mannen.

Vertel eens, hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Ik heb de ideale partner!! Een dominante man die niet bang is om te grijpen en mij te laten voelen dat ik van hem ben. In het dagelijks leven zijn we gelijkwaardig aan elkaar, maar op seksueel vlak ben ik onderdanig aan hem en heeft hij de leiding. Hij is niet bang om dingen uit te proberen bij en met mij en we spreken regelmatig over fantasieën die we hebben. Seks kan uren en uren duren bij ons, hij neemt alle tijd en zeven keer klaarkomen is eerder regel dan uitzondering. Hij beheert mijn orgasmes, wat inhoudt dat hij bepaalt wanneer ik klaar mag komen, met als resultaat dat ik inmiddels ontzettend goed kan edgen. Ik vind het heerlijk als hij me tikt op mijn billen of gewoon eens goed streng toespreekt. Hij is mijn meneer en ik ben zijn meisje. En daarmee ben ik zijn hele wereld en hij de mijne. Alles gebeurt op basis van vertrouwen en wederzijds respect.

Seks kan uren en uren duren bij ons, hij neemt alle tijd en zeven keer klaarkomen is eerder regel dan uitzondering.

En ben je altijd monogaam geweest?

Ik ben monogaam als het gaat om seksueel contact met andere mannen. Ik speel ook weleens met vrouwen, maar altijd met toestemming van mijn partner. Ik ben extreem loyaal aan hem, ik heb ook totaal geen behoefte aan seksueel contact met andere mannen. Ik vind namelijk alles wat ik nodig heb bij mijn partner en onze band is enorm sterk!

Ik speel ook weleens met vrouwen, maar altijd met toestemming van mijn partner. Ik ben extreem loyaal aan hem, ik heb ook totaal geen behoefte aan seksueel contact met andere mannen.

Welke bedpartner wil je het liefst nooit meer tegenkomen?

De man die duidelijk enkel maar porno kijkt en neukt met een object in plaats van een levend wezen. De man die maar wat doet en totaal niet beseft dat de ander ook wat nodig heeft. De man die drie keer likt en dat beffen noemt en vervolgens binnen drie seconden klaarkomt nadat hij zijn pik in je heeft gestoken.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Ik ben gevingerd en klaargekomen op de pier van Scheveningen, temidden van allemaal mensen die niks doorhadden. Dat was wel heel erg spannend en geil 🙂 Verder heeft hij me weleens genomen in een steegje, terwijl we mensen konden zien langslopen. Ik schiet dan altijd heen en weer tussen het doodeng vinden en het tegelijkertijd retespannend vinden.

Verder heeft hij me weleens genomen in een steegje, terwijl we mensen konden zien langslopen.

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Wij zijn behoorlijk kinky, dus je kunt me beter vragen wat voor kinky dingen ik nog niet gedaan heb 😉 Maar in de top drie staat wel geneukt worden in het donkere doolhof van de Kamasutrabeurs, terwijl ik met een wildvreemde vrouw heb staan tongen die op dat moment ook geneukt werd door haar partner. Geen idee hoe ze eruit zag, daarna ook nooit meer gezien, wel hele leuke herinneringen aan!

Maar in de top drie staat wel geneukt worden in het donkere doolhof van de Kamasutrabeurs, terwijl ik met een wildvreemde vrouw heb staan tongen die op dat moment ook geneukt werd door haar partner.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje, Rosalie?

Ik zal ergens begin twintig geweest zijn. Een toenmalige vriendin had de pabo gids meegenomen en toen heb ik iets besteld. Zo’n tarzan vibrator was dat. Hele leuke momenten mee gehad 🙂

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Ik gebruik sommige in mijn eentje, maar meestal gebruiken we de speeltjes samen. Zo vind ik bijvoorbeeld de womanizer heerlijk in mijn eentje, maar het is zoveel beter als ik tegelijkertijd goed gepenetreerd wordt. Ook vind ik het fijn als hij ze gebruikt en ik enkel maar hoef te genieten.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Mijn duurste speeltje is de Europe magic wand, dat was even een smak geld. Het is het absoluut waard, het ding is onverwoestbaar en heerlijk sterk. Plus dat je er opzetstukken bij kunt kopen, voor meer variatie. Het meeste dure speeltje van mijn partner is de womanizer en de zwepen.

Mijn duurste speeltje is de Europe magic wand, dat was even een smak geld. Het is het absoluut waard, het ding is onverwoestbaar en heerlijk sterk.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

De womanizer! Dat is echt mijn grote favoriet, daarmee kom ik altijd altijd altijd klaar!!!!

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Ja. Ik kocht ooit een opzetstuk voor de europe magic wand, voor het stimuleren van de g-spot. Het ding bleek me ergens inwendig te raken waar het zeer deed. Mijn hele g-spot kon ik er niet mee vinden, ik werd er alleen maar erg boos van. Dus die ligt ongebruikt in de kast en dat is best zonde.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Er komen continu speeltjes op de markt die mijn nieuwsgierigheid prikkelen. Wat ik nog wel eens zou willen proberen is een speeltje speciaal voor koppels, maar mijn partner heeft er weinig behoefte aan. Verder wil ik nog eens iets doen met candle wax, de speciale kaarsen hebben we al liggen, maar het is er nog niet van gekomen.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Orgasmes zijn veel en veel krachtiger en het maakt het mogelijk te spelen met variatie in druk, snelheid, vibraties etc. Daarnaast voegt het iets toe aan je seksleven als koppel, het is m.i. absoluut geen vervanging van masturbatie, integendeel. Het geeft je partner ook de kans je lichaam te leren kennen op een andere manier en de seks veel spannender en afwisselender te maken.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Rosalie!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

  1. Geweldig Rosalie,
    Zo’n relatie is toch helemaal top.
    Geniet lekker met wat jullie doen en geniet van alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.518 keer bekeken

Geschreven door

Belle (19) is studente en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft het liefste elke dag seks. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Belle l…
5.518 keer bekeken
3.561 keer bekeken

Geschreven door

Het Nachtkastje was een paar maanden weg, maar hij is terug! Sterker en beter dan ooit! Voor de rubriek Nachtkastje beantwoord een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn…
3.561 keer bekeken
4.621 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij ook nieuwsgierig naar het sextoy gebruik en seksleven van een ander? Onze lezeres Shame was zo vriendelijk om haar ‘Nachtkastje’ met ons te delen! Shame is een vrouw van 53 jaar en werkt als vrijwilligster. Ze heeft in 2 bedpartners gehad en …
4.621 keer bekeken