Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.521 keer bekeken

Het nachtkastje van… Belle

28 oktober 2018,

geschreven door

Belle (19) is studente en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft het liefste elke dag seks. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Belle ligt?

Belle, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Een tiental, afhankelijk van wat allemaal telt. Ik heb een clitoris vibrator, een vibrerend eitje, een buttplug, anal beads en bondage speeltjes. De kettingen en sloten van de brico tellen misschien net helemaal als sextoy. Als student is het budget voor een nieuwe toy niet altijd heel groot, dus dan kom je voor bondage touw uiteindelijk terecht in doe het zelf zaken, al is echt bondagetouw iets comfortabeler. Nu mijn partner en ik meer overtuigd zijn van onze voorliefde voor bondage, worden die spullen langzaam vervangen voor wat betere exemplaren.

Nu mijn partner en ik wat meer overtuigd zijn van onze voorliefde voor bondage, worden die spullen langzaam vervangen voor wat betere exemplaren

Hoe vaak maak je gebruik van deze speeltjes?

Een keertje per week, al is het soms vaker. Als we een speeltje gebruiken, gebruiken we er meestal wel meerdere.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben bisexueel, al is mijn partner gewoon een jongen en heb ik nog geen echte ervaring met vrouwen. Het is er gewoon nooit van gekomen.

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Het is moeilijk een type te bepalen, al zou ik nu zeggen dat een beetje liefde voor avontuur en iets nieuw proberen echt wel vereist is. Voor de rest is humor en een carefree karakter fijn, dat maakt elk probleem en elke gênante situatie stukken beter.

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja, als ik een relatie heb, ga ik daar helemaal voor en is het moeilijk te bedenken dat ik iemand anders aantrekkelijk zou vinden. Als ik single ben, is een avontuurtje wel oke, al is een relatie hebben met iemand die je kent en weet wat je graag hebt gewoon veel fijner.

Ja, als ik een relatie heb, ga ik daar helemaal voor en is het moeilijk te bedenken dat ik iemand anders aantrekkelijk zou vinden

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Iemand die alleen aan zijn eigen plezier denkt is vreselijk, dat ontneemt snel de zin in een nieuwe bedsessie. Voor de rest denk ik dat elke partner je iets kan leren, en dat er niks is om spijt van te hebben.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Een parking van een kinderdagverblijf, geen twijfel mogelijk. Gelukkig had het kinderdagverblijf geen ramen aan die kant.

Bonus vraag: Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Mijn vriend is nogal into roleplay, dus heb ik een keer een ochtend ‘maid’ gespeeld. Volledig in zo’, zwart-wit pakje. Op een duur vond hij het leuk om me het vibrator-eitje te laten indoen en me met dat in verder ontbijt te laten maken. In een openbare keuken natuurlijk. Dat was zeker spannend.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Nog maar een half jaartje gelegen kocht ik samen met mijn vriend voor het eerst een buttplug via deze site. Ik had al een vibrator, die ik had gekregen voor mijn 18de verjaardag, maar dit was het eerste wat ik zelf kocht. Eerst waren mijn vriend en ik super nerveus dat onze ouders het zouden merken, en dan werd het ook nog eens fout geleverd, maar daar gaan we sowieso nog jaren mee lachen.

Ik had al een vibrator, die ik had gekregen voor mijn 18de verjaardag, maar dit was het eerste wat ik zelf kocht

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Vooral samen, het is gewoon zo kinky als je partner aangelopen komt met een speeltje en je weet dat hij je gek wil maken. Al gebruik ik mijn vibrator en buttplug ook wel alleen, jammer genoeg heb ik altijd een hulp nodig om klaar te komen, of dat nu mijn vriend of vibrator is.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

25 euro aan een zweepje, dat was het zeker waard, we zouden het zo terug doen.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Mijn vibrator en bondage touw. Die dingen maken elke situatie gewoon een stuk spannender. Eigenlijk zou ik praktisch alles in mijn collectie wel terug kopen als het kapot gaat, het is gewoon zo’n leuke collectie basics.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Op een duur had mijn vriend net vastgebonden op bed, en toen kwam de inspectie op mijn kot binnen om te checken of ik geen verboden items had. Gelukkig had hij zijn kleren aan en lag ik onder de dekens, maar dat moment gaan we zeker nooit vergeten.

Op een duur had mijn vriend net vastgebonden op bed, en toen kwam de inspectie op mijn kot binnen om te checken of ik geen verboden items had

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een gag, want stil blijven is soms lastig en door de dunne muren van mijn appartementje moet je niet al te luid zijn

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het zorgt voor zo veel meer variatie dan enkel wat posities. Samen experimenteren en uitzoeken wat we nog allemaal kunnen proberen en wat het beste voelt is echt een geweldige manier om je relatie te versterken. Ook zei ik al eerder dat ik niet alleen kan klaarkomen zonder vibrator, dus dat is ook wel een toegevoegde waarde.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Belle!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.401 keer bekeken

Geschreven door

Morgan is 35 lentes jong, ze is getrouwd en in het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige. Ze heeft vier verschillende bedpartners gehad, is monogaam en heeft 4-5 keer seks per week. Wij stellen Morgan intieme vragen over haar seksleven en gebr…
3.401 keer bekeken
2.684 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Floor (24) liggen zo’n 15 seksspeeltjes. Ze is single, haar beroep is adviseur en ze deelde het bed met 14 verschillende mensen. Ze heeft eens per week seks en masturbeert ongeveer vijf keer per week. Die 15 speeltjes in haar n…
2.684 keer bekeken
3.174 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Laura. B…
3.174 keer bekeken