Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.837 keer bekeken

Het nachtkastje van… Momo

17 maart 2022,

geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! Voor deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje is vandaag ingevuld door Momo. Ben jij benieuwd naar haar Nachtkastje? Lees dan snel verder!

Biografie van Momo

Naam: Momo
Leeftijd: 22
Geslacht: Vrouw
Relatiestatus: Single
Beroep: Student
Aantal bedpartners: 13
Aantal keer seks per week: 1
Aantal masturbatiesessies per week: 2
Aantal seksspeeltjes: 5

Welke speeltjes heb jij in je nachtkastje?

Tarzan vibrator, luchtdruk vibrator, wand vibrator en G-spot vibrator. Mijn sextoy collectie is verzameld in een bamboe-doosje onder mijn bed met daarin ook een doosje condooms, glijmiddel op waterbasis en tintelend glijmiddel.

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Bijna elke keer als ik masturbeer en soms tijdens seks.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik voel me aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen als non-binaire mensen. Ik heb tot nu toe alleen seks gehad met mannen en vrouwen. Mijn seksuele voorkeur is veranderlijk en niet per se gedefinieerd.

Hoe ziet je ideale partner er uit?

Mijn ideale partner heeft een zelfverzekerde uitstraling, een eigen kledingstijl, donker krullend haar, aardige ogen en goede billen.

Ben je altijd monogaam?

Als ik in een relatie afspreek dat ik monogaam ben, ben ik dat zeker. Buiten dit soort afspraken gedraag ik me niet altijd monogaam. Ik vind het fijn om de vrijheid te voelen en onafhankelijk connecties te vinden met mensen zonder dat dit begrensd wordt door een connectie met iemand anders.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Alle jongens die dachten dat het geil was als ze na twee minuten zoenen twee vingers in mijn vagina stopten hoef ik niet meer tegen te komen.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

De gekste plek waar ik het ooit gedaan heb is op het balkon in de studentenflat waar ik woonde. Het was een jongen die zelf in een open relatie zat, maar waarmee ik af en toe seks had. Van tevoren hadden we afgesproken dat dit de laatste keer zou zijn. Eerder die avond hadden we al seks gehad in mijn studentenkamer. Daarna rookten we een sigaretje op het balkon. Ik zou naar mijn eigen verdieping gaan en wilde afscheid nemen. Hij vroeg me of hij nog één keer m’n borsten mocht zien, waarna ik knikte en mijn shirt omhoog deed. We begonnen opnieuw te zoenen en van het een kwam het ander. Ik vond het heel spannend dat een van zijn huisgenoten op elk moment het balkon op had kunnen stappen. Dit maakte het juist heel geil.

“Ik vond het heel spannend dat een van zijn huisgenoten op elk moment het balkon op had kunnen stappen.”

Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Het meest kinky wat ik ooit gedaan heb is anale seks. Het was heel lekker, maar niet iets wat ik nog een keer gedaan heb.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Ik kocht m’n eerste seksspeeltje zo’n 3 jaar geleden. Deze kocht ik via EasyToys. Ik was bang dat m’n huisgenoten zouden zien dat ik een vibrator had gekocht, maar gelukkig heeft EasyToys anonieme verpakkingen. Ik kocht een roze Tarzan vibrator met daarbij glijmiddel op waterbasis en toycleaner.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Ik gebruik speeltjes alleen én samen. Ik heb speeltjes vaak nodig om klaar te kunnen komen, dus als ik masturbeer gebruik ik ze bijna altijd. Ik gebruik speeltjes tijdens onenightstands, maar ook als ik iemand vaker zie. Het gaat denk ik allemaal om het goed communiceren van het gebruik van de sekstoys. Vaak is het een gesprekje tussen de eerste en tweede keer seks, waarbij de ander vraagt wat ik lekker vind of ik vertel wat ik nog meer lekker zou vinden.

koppel in bed

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Het meeste wat ik ooit uitgaf aan een sextoy is €40,-. Dit was de Rosy Gold Wand Massager in de korting bij EasyToys. Dit was het ontzettend waard.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

De Tarzan vibrator. Ik heb twee G-spot vibrators, maar die is toch wel echt fantastisch. Heel simpel, maar juist daardoor werkt het ontzettend goed voor mij. Daarnaast zit er ook een vibrator stukje op voor de clitoris waardoor ik een dubbel zo fijn orgasme krijg.

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Nee, niet dat ik me kan herinneren. Ik had wel een keer een bootycall waarbij mijn kleinste vibrator in m’n handtas zat onderweg naar zijn huis. Ik had een weddenschap verloren met m’n huisgenoten. Uiteindelijk durfde ik de vibrator bij deze eerste bootycall niet te voorschijn te toveren.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een rabbit vibrator. Het lijkt me super lekker als de vibrator uit zichzelf stoot. Daarnaast ben ik ook echt benieuwd naar een vibrerende cockring en naar tepelklemmen.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Voor mij is de toegevoegde waarde van een sextoy dat het je seksleven een stuk spannender kan maken. Daarnaast is het voor mij persoonlijk ook een fijne manier om verschillende manieren van klaar komen te ontdekken.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Momo!

easytoys nachtkastjeOok met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Benieuwd naar de toys waar Momo over vertelde? Bekijk het overzicht hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.696 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Tineke. …
3.696 keer bekeken
2.505 keer bekeken

Geschreven door

In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan. Het Nachtkastje van van…
2.505 keer bekeken
2.821 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Roos (18) bevinden zich diverse seksspeeltjes, ze zit in een relatie en gebruikt eigenlijk altijd wel een toy tijdens de seks! Wij hebben Roos een aantal intieme vragen over haar seksleven en gebruik van sextoys gesteld. Wat l…
2.821 keer bekeken