door CheekyCharly

Het nachtkastje van… Wim

28 augustus 2022 door CheekyCharly

In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Wim. Ben jij benieuwd naar zijn Nachtkastje? Lees dan snel verder!

Wim, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Wil je kort iets vertellen over jezelf en je seksleven?

Hai, ik ben Wim. Een man van 42 met een open relatie. Ik heb 21 bedpartners gehad en heb zo’n 5/6 keer per week seks met een partner en daarnaast masturbeer ik zo’n 10 keer per week. Mijn vrouw en ik ontdekken graag samen seksspeeltjes: ze kijkt of helpt me met de Ashley Rose Mega Masturbator, spelen samen met de dubbele dildo of ze maakt me wakker op zondag met haar strap-on!

“Ik vind seks namelijk het leukst als het spannend is, als je niet weet wat je kan verwachten en als je elkaar nog helemaal moet ontdekken.”

Welke seksspeeltjes heb jij?

Heb je even? Ik heb er namelijk 17 😄

Dildo, Dubbele dildo, Anaal vibrator, Anaal dildo, Buttplug, Anaal beads, Masturbator, Penis sleeve, Strap-on dildo, Zweepje/flogger, (Hand)boeien, Bondage touw/tape, Penis pomp, Tepelklemmen, Ball gag en de Ashley Rose Mega Masturbator, een leuke toy die ik als verjaardag cadeau kreeg van mijn vrouwtje. Verder heb ik wel wat dildo en buttplug zaken die zowel ikzelf als mijn vrouw veelvuldig gebruiken. Ik gebruik wel meerdere malen per week een toy.

“De Ashley Rose Mega Masturbator is een leuke toy die ik als verjaardag cadeau kreeg van mijn vrouwtje!”

Hoe zou je jouw geaardheid omschrijven?

Bi(schierig). Ik ben zeer gelukkig getrouwd met mijn vrouw, heb tijdens een trio-tje al wel eens een verloren handje gevoeld en dat brengt wel wat fantasietjes met zich mee die ik nog niet heb uitgevoerd… Voorlopig test ik dus wat uit met dildo’s waarbij een 20cm lange zuignap dildo mijn favoriet is! Ook vind ik het leuk met mijn vrouw mannen te teasen en haar te delen of toe te kijken.

Wat is de gekste plek waar je seks hebt gehad?

Tegen de voordeur van mijn vrouw haar ouderlijk huis terwijl die nog tv keken, op een bergtop in Italië , op een openbaar toilet, in de sekscinema, op een bank in een stadspark waar we pas op het einde zagen dat een man ons stond te bekijken… We houden van wat spannende zaken op dat gebied.

De favoriete toys van wim

Wel eens een seksblunder begaan?

Ik kocht ooit een veel te grote dildo voor mijn vrouw. Ik kocht deze dildo van 24cm omdat ik deze eens graag bij haar wou gebruiken (ze spreekt altijd over grote penissen)… Pas na een hele tijd voorbereiding kreeg ik hem er uiteindelijk in en dat zat zo strak dat ik hem amper kon bewegen zonder dat ze het hele gebouw bij elkaar kreunde en wel 100 keer “fuck fuck fuck” schreeuwde.

“Ik kocht ooit een veel te grote dildo voor mijn vrouw.”

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator, maar dan de shemale versie! Lijkt ons enorm kinky deze samen te gebruiken op een vrije zondag! De Ashley Rose Mega Masturbator  gebruik ik vaak en met veel plezier, deze zou ik direct opnieuw aanschaffen als hij ooit kapot zou gaan.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Met onze toys kunnen we alleen of samen onze lusten ten volle loslaten. Dit zorgt veel ontspanning en onszelf zijn… Daarnaast helpen onze toys mee voor een lange en gelukkige relatie.

 

Op Wims verlanglijstje:

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Wim!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid