Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.978 keer bekeken

Het nachtkastje van… Meester Bert

12 augustus 2018,

geschreven door

In het dagelijks leven is Meester Bert (57) een Electronic Designer. Maar ook in zijn vrije tijd speelt Meester Bert graag met electriciteit, maar dan op een hele andere manier.. Hij heeft een open relatie met zijn vrouw en heeft seks zo vaak als hij wil. Het is dus ook niet gek dat hij zo’n 50 bedpartners heeft gehad. Dit is het Nachtkastje, of misschien kunnen we in dit geval beter Nachtkamer zeggen, van Meester Bert!

Hoi Meester Bert, wij hebben begrepen dat jij geen nachtkastje vol speeltjes hebt, maar een hele kamer vol! Wat vinden wel zoal in deze kamer?

Dat klopt, ik heb een compleet ingerichte SM-kamer. Hier vind je onder andere meer dan 100 slagwerktuigen, meerdere vibrators en dildo’s, boeien, klemmen, touw , elektro benodigdheden, takels, en ander SM meubilair

Hoe vaak gebruik je deze SM-kamer?

De kamer wordt minimaal twee keer per week gebruikt. Daarbij wordt er van alles gebruikt. Ik gebruik de kamer en de speeltjes samen met mijn vrouw en met anderen. Mijn partner en ik spelen samen in de SM-kamer, maar ook op andere plekken in het huis.

nachtkastje meester bert

Hoe zou jij jouw voorkeuren omschrijven?

Ik ben een ervaren Meester met een sterke BDSM behoefte. Ik speel bij voorkeur met vrouwen, maar kan ook prima samen met mijn vrouw met een slaaf spelen. Spelen met een leuke onderdanige vrouw is iets wat ik beslist nodig heb en dat blijft me ook steeds weer opwinden. Mijn ideale partner is slank of normaal gebouwd en geschoren, onderdanig en altijd verlangend naar mij en mijn dominantie. De relatie met mijn vrouw is open. Ik ben dus niet monogaam, maar speel met wisselende partners.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Op een kruis boven op een berg in Griekenland

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Ik spendeerde $350 aan een snaketail zweep die op bestelling in Amerika voor mij gemaakt werd. Er staan trouwens ook nog genoeg prijzige speeltjes op mijn verlanglijstje. Zoals een neukmachine, meer singletails, stalen pluggen, vacuumbed, lederen bodybag en lederen maskers.

Er staan trouwens ook nog genoeg prijzige speeltjes op mijn verlanglijstje. Zoals een neukmachine, meer singletails, stalen pluggen, vacuumbed, lederen bodybag en lederen maskers.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

De genotsknotsen (wand vibrators), zwepen en electro set.

Electroseks is een bijzondere vorm van stimulatie. De intieme plekken worden gestimuleerd door stroomprikkels. Hier zijn verschillende electroseks sextoys voor verkrijgbaar, bijvoorbeeld vibrators en dildo’s. Maar ook bijvoorbeeld handschoenen. Lees je goed in voor je met electroseks aan de slag gaat, het is namelijk niet geheel ongevaarlijk.

Waar bestaat jouw electro set uit?

Ik gebruik diverse speeltjes die ik in de loop der jaren heb gekocht, maar helaas is mijn portable unit overleden. Nu heb ik voor thuis nog de Zeus VF551 die gebruiken mijn vrouw en ik beiden al zeker 5 jaar bij gelegenheid op onze wederzijdse subs. Wat ik daarbij gebruik: Wat oudere dildo’s en pluggen van Rimba (electrobullet), de plakkers, handschoentjes, tristan, electrosex clamps, en nog wat rubber cups. Maar ook de zeus electro wand, elektrische vliegenmepper.

Wat is er zo leuk aan het geven of ontvangen van Electro seks?

Ik geef alleen electro en ontvang het niet. Wat ik er zo leuk aan vind is enerzijds de spanning die het bij sommigen vooraf al geeft als je vertelt dat je met electro gaat spelen. Het feit dat je heerlijk onverwacht prikkels kunt toedienen als marteling. Maar ook dat je iemand met een pulserende stroom een orgasme kunt bezorgen.

Wat ik er zo leuk aan vind is enerzijds de spanning die het bij sommigen vooraf al geeft als je vertelt dat je met electro gaat spelen.

Zou je elektroseks aanbevelen?

Ik denk dat electro voor niet ervaren BDSM-ers te gebruiken is als aanvulling, maar dan wel met (veel) beleid en je een beetje inlezen want het kan op intieme plekken ook flink pijnlijk zijn. Er worden ook met enige regelmaat workshops electroplay gegeven door diverse mensen in het land. Gebruik zeker niet in de buurt van de hartstreek!

Heb je weleens een blunder meegemaakt op sekstoy gebied?

Ja. Lege batterijen en geen reserve batterijen in de buurt.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Omdat onze hele kamer een sextoy is voor ons die gevuld is met paar honderd speeltjes zijn er zo veel mogelijkheden. De variatie en het verrassingseffect, het spelen met ‘angst’ maar ook al het geile wat er bij komt. Daarbij spelen al deze sextoys een belangrijke rol.

Meester Bert, bedankt voor je openhartige antwoorden!

easytoys nachtkastje Wil jij ook met jouw verhaal in deze rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.238 keer bekeken

Geschreven door

Onze lezer Intimate Moments (man, 33 jaar oud) was zo vriendelijk om met ons zijn seksleven en seksspeeltjes gebruik te delen! Zijn relatiestatus is single, hij oefent een technisch beroep uit en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ben jij benieuwd …
4.238 keer bekeken
2.504 keer bekeken

Geschreven door

In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan. Het Nachtkastje van van…
2.504 keer bekeken
5.522 keer bekeken

Geschreven door

Belle (19) is studente en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft het liefste elke dag seks. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Belle l…
5.522 keer bekeken
6.704 keer bekeken

Geschreven door

Famke is een jongedame van 23 lentes jong die naast haar studie in een studentenkroeg werkt. Ze heeft ongeveer 52 bedpartners op de teller staan en minstens één keer in de week seks. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Famke ligt? Lees d…
6.704 keer bekeken