Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.650 keer bekeken

Het nachtkastje van… Tijger&Poes

26 augustus 2018,

geschreven door

Tijger&Poes is een man van 27 jaar, zit in een relatie en heeft 11 seksspeeltjes in zijn nachtkastje liggen. Hij heeft drie keer per week seks en maakt samen met zijn partner wekelijks gebruik van seksspeeltjes. Wij mochten hem een aantal vragen stellen over zijn seksleven en sextoy gebruik. Lees snel verder wat er in het Nachtkastje van Tijger&Poes ligt.

Welke speeltjes heb jij in huis Tijger&Poes?

Een dildo, clitoris vibrator, buttplug, masturbator, zweepje/flogger, (hand)boeien, bondage touw/tape, masker, tepelklemmen en erotische spellen. 1 keer per jaar maak ik zelfgemaakte bonnen met wat hete ideeën op die we dan stap per stap uitvoeren. Bijvoorbeeld seks in de wagen, in de bioscoop, experimentkaart of standjesroulette.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Heteroseksueel met veel oog voor de vrouwelijke vormen. Ik geniet van contact met borsten en billen en steek mijn lul al eens graag tussen de borsten van mijn vriendin. Ik sta open voor veel nieuwe dingen en zoek regelmatig wat uitdagingen in de slaapkamer. Ik ben zeker niet vies van een vrouw die initiatief neemt, maar evengoed kan ik om 2u snachts mijn vriendin wakker maken voor een lekkere beurt.

Ik sta open voor veel nieuwe dingen en zoek regelmatig wat uitdagingen in de slaapkamer

En, hoe ziet je ideale partner er uit?

Zoals mijn huidige partner als ze uitgeslapen is. Dan heeft ze een hoog libido en hebben we bijna dagelijks seks en staat ze open voor nieuwe standjes, nieuwe dingen. Ze mag zeker initiatief nemen en als een echte slet te werk gaan als het verleiden begint, maar ook in bed mag ze zeker initiatief nemen. Daarnaast heeft de ideale bedpartner creatieve ideeën over een actief seksleven.

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja, ik hou van mijn partner en ik wil ook niemand anders.

Wat voor een bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Die partner die enkel oog heeft voor haar plezier en er geen samenspel van maakt.

Vertel, wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

In de auto. Met mijn verjaardag lekker gaan eten en ineens krijg ik een slip onder tafel in mijn handen. Eerst nog wat rondgereden en wat gevingerd en afgetrokken tijdens het rijden en zelf gepijpt tijdens het rijden om uiteindelijk op een parking aan het bos uit te komen en de achterbank op te duiken voor een lekkere vrijpartij.

Met mijn verjaardag lekker gaan eten en ineens krijg ik een slip onder tafel in mijn handen

Bonus vraag: Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Een seksquiz waar je bij ieder verkeerd antwoord een zweepslag kreeg van elkaar.

Oei, dat klinkt inderdaad kinky! Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Op mijn 16 jaar wou ik een masturbator uittesten omdat ik meer wou dan enkel mij rechterhand. Bij ons in het dorp had je een kleine sekswinkel en daar heb ik 2 exemplaren gekocht en ik heb ze beiden gebruikt tot ik ging samenwonen.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

60 euro aan een masturbator.

En welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Een seksspelletje. Een ideale manier om het voorspel eens in een andere manier in te zetten en het bevordert experimenteren

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Ja, ik heb een cockring gekocht die moest trillen en die uiteindelijk enkel trilde als hij niet om de lul zat. We hebben hem dan maar tegen de clitoris gebruikt.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een koppeltoy om samen van een toy te kunnen genieten.

Laatste vraag. Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Experimenteren met elkaaren ervoor aorgen dat iedere beurt beter is dan de vorige.

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.235 keer bekeken

Geschreven door

Onze lezer Intimate Moments (man, 33 jaar oud) was zo vriendelijk om met ons zijn seksleven en seksspeeltjes gebruik te delen! Zijn relatiestatus is single, hij oefent een technisch beroep uit en heeft in totaal 3 bedpartners gehad. Ben jij benieuwd …
4.235 keer bekeken
3.112 keer bekeken

Geschreven door

In het nachtkastje van Madelief (19) liggen 7 seksspeeltjes. Ze heeft twee keer per week seks en masturbeert niet in haar relatie. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over sextoys en haar seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje …
3.112 keer bekeken
4.350 keer bekeken

Geschreven door

Anne (20) is dierenverzorger van beroep en zit in een relatie. Ze heeft onder andere een dildo, een G-spot vibrator en een clitoris vibrator in haar nachtkastje liggen. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksspeeltjes en seksleven. …
4.350 keer bekeken