NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Het nachtkastje van… C.B.

23 oktober 2023,

geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door C.B. Ben jij benieuwd naar zijn Nachtkastje? Lees dan snel verder!

Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan.

Het profiel van C.B.

Naam: C.B.
Leeftijd: 21
Geslacht: Man
Relatiestatus: Relatie
Beroep: Kok
Aantal bedpartners: 4
Aantal keer seks per week: 2-3 keer per week, ligt eraan
Aantal keer masturberen per week: 3-4 keer per week denk ik
Aantal seksspeeltjes in het nachtkastje: Echt best veel, al zeg ik het zelf. Denk toch wel rond de 25.

Welke seksspeeltjes heb jij?

Dildo, clitoris vibrator, luchtdrukvibrator, vibrerend eitje, vaginaballetje(s), anal beads, masturbator, cockring, vibrerende cockring, koppeltoy, zweepje/flogger, (hand)boeien, bondage-touw/tape, masker, penispomp, tepelklemmen, erotische spellen, ball gag.

We hebben ooit zo’n adventskalender gekocht, maar daarna vloog het uit de pan. Bij ons in de collectie zit ook standaard een flesje poppers, maar dat in combinatie met alle toys is altijd super gezellig.

Hoe vaak gebruik jij een seksspeeltje?

Twee à drie keer per week, soms zelf, soms samen.

Hoe zou je jouw geaardheid omschrijven?

Samen met mijn vriendin hebben we elkaars voorkeuren best wel op een rijtje. We weten van elkaar precies wat we wel en niet willen en soms proberen we ook nieuwe dingen uit.

sex toys

Hoe ziet je ideale partner eruit?

Precies zoals ze nu is; niks meer, niks minder. We hebben altijd zin als de ander ook heeft, zo komt het gewoon uit. Is ze er niet, doe ik het zelf maar, en andersom ook. En dat is ook goed vind ik.

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Eén van m’n exen, en waarom?! Ja, dat was niet altijd zuivere koek. Best wel een toxic relatie. Seks was dan ook meer een frustratie-uiting dan echt genot.

Wat is de gekste plek waar je seks hebt gehad?

Ik denk toch in de tent naast m’n schoonouders. Superfrustrerend eigenlijk. We moesten superstil zijn en dat was echt geen pretje in zo’n kleine, hete omgeving.

Wat is het meest kinky wat je ooit hebt gedaan?

Tja, “kinky”… we begonnen met een vibrerend ei en zijn daarna thuis verdergegaan met alles wat we hebben liggen. Kaarsen waren ook niet meer veilig die avond.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Jullie adventskalender Dat was 2 of 3 jaar terug denk ik. Het idee was leuk voor drie dagen, daarna konden we niet wachten en hadden we alles opengemaakt.

Gebruik je speeltjes alleen? Of ook samen?

Allebei. Los van elkaar, maar ook samen.

sex toys

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven? Was het het waard?

200 euro voor een masturbator. Nee, het was het eigenlijk niet waard. Deze werkt op druk en trillingen, maar tegenwoordig heb je ze ook dat ze bewegen. Dat zou ik nog wel willen proberen.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen als deze kapot zou gaan?

Cockring. Ik vind dat echt een must. Ten eerste maakt het je penis echt superstijf, dus dat is voor m’n vriendin echt geweldig, en ten tweede kan je toch wat langer door.

De favoriete toys van C.B.

Weleens een seksblunder begaan?

Ja, echt stom ook. Ik woon nog thuis en had de toys na een hele leuke avond schoongemaakt. Tja, je kan zeggen dat ik een aantal heb laten liggen in de badkamer.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Zo’n bewegende masturbator lijkt me wel tof. Maar een anaalhaak is ook wel een vet ding. Bondage, maar dan als ze beweegt dat het strakker wordt zeg maar.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Heel eerlijk: het brengt elkaar toch wel op een extra niveau. Je hoeft ze niet te gebruiken, maar wij vinden het een heel leuk extraatje.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, C.B.!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.377 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Dyanitha…
4.377 keer bekeken
5.597 keer bekeken

Geschreven door

Dit keer nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het seksleven en nachtkastje van Kleintje. Kleintje is een vrouw van 24 jaar en is administratief medewerker van beroep. Ze heeft een vaste relatie en gemiddeld vier keer in de week seks. Er ligge…
5.597 keer bekeken