Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.662 keer bekeken

Het nachtkastje van… Floor

17 juni 2018,

geschreven door

In het nachtkastje van Floor (24) liggen zo’n 15 seksspeeltjes. Ze is single, haar beroep is adviseur en ze deelde het bed met 14 verschillende mensen. Ze heeft eens per week seks en masturbeert ongeveer vijf keer per week. Die 15 speeltjes in haar nachtkastje, die gebruikt ze váák. Dit is het Nachtkastje van Floor!

Leuk wat we je wat vragen mogen stellen Floor! Hoe zou jij jouw geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Super straight. Verder hou ik veel van uitgebreide seks, veel teasen en afwisseling. Het mag wel uitgebreid met veel verschillende standjes en wat speeltjes erbij, maar soms is even rammen ook heel leuk 😉

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Iemand die net zoveel van seks en flirten houdt als ik! Hoeft niet per se een bepaald lichaam te hebben, zolang hij maar goed kan communiceren wat hij lekker vindt of wilt. Daarnaast moet hij niet alleen doen wat hij zelf alleen maar wilt, het moet voor beide leuk zijn.

Wees eens eerlijk, ben jij altijd monogaam?

Ja, maar aangezien ik geen vaste relaties heb is dat niet aan de orde. Ik kan doen waar ik zin in heb.

Welke bedpartner wil je écht nooit meer tegenkomen?

Er was eens een keer een man die ontzettend zweette en heel veel van ‘dirty talk’ hield, maar dan ook echt rare dirty talk. Dus toen we in doggy positie waren voelde ik gewoon hoe zijn zweet op mijn rug drupte en dan ook nog die rare uitspraken in mijn oor, dat was een combi die gewoon niet werkte.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

De gekste plek was toch wel in een collegezaal, op de tafel van de docent. Niemand was uiteraard aanwezig, het was na afloop van een college. Dit was niet met de docent, maar met een jongen van een andere studie die toevallig in hetzelfde gebouw college had. Het gebeurde tijdens een semester dat ik in het buitenland studeerde, en nog geen vijf minuten nadat we klaar waren en we nog even op de gang stonden te praten liep er een groep studenten die zaal binnen om aan een project te werken. Het was dus maar goed dat we ietwat haastig waren gezien de locatie haha.

Wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Het meest kinky is toch wel dat ik ondersteboven werd vastgebonden aan wat balken aan een plafond.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Toen ik mijn eerste vriendje had en we in een flauwe bui waren. We hebben het speeltje, een simpele kleine vibrator, een paar keer uitgeprobeerd maar mijn ex vond het een raar ding en werd er wat ongemakkelijk van. Ik vond hem zelf heel leuk maar mijn ex wilde niet dat ik het alleen gebruikte. Toen het vrij snel daarna uitging heeft mijn ex het speeltje tegen de muur gegooid uit boosheid (het lag bij hem thuis), ik geloof dat het kapot was gegaan, zeker weten doe ik het niet maar ik heb hem zelf dus niet mee kunnen nemen nadat het uit ging. Wel heb ik vrij snel daarna een eigen eerste vibrator gekocht, een soortgelijke als de eerste (dus ook een kleine simpele vibrator) en dat was eigenlijk het startpunt van mijn verzameling, haha.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Allebei! Vind het heerlijk om ze zelf te gebruiken, maar zeker in combi met seks is het ook fantastisch. Daarnaast is het leuk om het door iemand anders te laten doen, of jij iets bij een ander met een speeltje.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

De tarzan/bunny vibrator. Die is toevallig ook net stuk gegaan, hij wil niet meer aan, dus die ga ik zeker opnieuw aanschaffen! Ook de luchtdrukvibrator zou ik zo weer aanschaffen, wat een fantastisch ding. Een koppeltoy staat ook nog op mijn verlanglijstje, hoewel ik die nog nooit eerder heb geprobeerd.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het kan soms net de afwisseling geven die leuk is, daarnaast geeft het een heel ander gevoel dan seks/masturberen/gebeft/gevingerd worden. Het geeft een extra dimensie aan seks!

Dankjewel voor je eerlijke antwoorden, Floor!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.183 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Tineke. …
3.183 keer bekeken
6.026 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een nachtkastje voor jullie! Dit keer mochten we Lisa (22) een aantal persoonlijke vragen stellen over haar seksleven en sextoy gebruik. Lisa is jurist, heeft een relatie en heeft gemiddeld 4 tot 6 keer keer seks in de week. Ze heeft e…
6.026 keer bekeken