Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.475 keer bekeken

Het nachtkastje van… Iris

7 oktober 2018,

geschreven door

Studente Iris (22) heeft 12 speeltjes in haar nachtkastje liggen en heeft momenteel een relatie. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en het gebruik van haar speeltjes. Lees hier wat er in het nachtkastje van Iris ligt!

Bedankt dat je een aantal vragen wil beantwoorden, Iris! We zijn benieuwd, hoe vaak heb jij seks per week?

2 tot 6 keer per week.

En hoe vaak masturbeer jij per week?

6 tot 10 keer.

En gebruik je dan ook een seksspeeltje?

Jazeker! In mijn nachtkastje ligt een dildo, een dubbele dildo, clitoris vibrator, G-spot vibrator, anaal vibrator, anaal dildo, een buttplug een vibrerende cockring en een setje handboeien. Naast mijn uitgebreide collectie, geniet ik ook van de kracht van het water. Aan het eind van een douche of wanneer je in bad zit even de douchekop eraf draaien, de kraan iets zachter zetten en deze dan over m’n clitoris laten gaan. Omdat er hier geen echt wrijfing aan te pas komt, merk ik dat ik op deze manier soms heftiger klaarkom dan op andere manieren.

Zo! Dat is een mooie verzameling zeg. Hoevaak maak je dan gebruik van een seksspeeltje?

Gemiddeld zo’n 4 keer per week.

Oke! En hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Tot nu toe val ik op gebied van liefde op mannen. Maar op seskueel gebied zou ik er zeker voor open staan om een dame erbij te hebben of het alleen met een dame te doen. Ik droom er nog wel eens zo nu en dan over hoe het zou zijn. En mijn partner heeft ook al eens aangegeven dat hij het heel spannend zou vinden om het met twee vrouwen te mogen doen.

Klinkt spannend! Hoe ziet jouw ideale partner er eigenlijk uit?

Misschien heel cliché, maar zoals mijn huidige partner. Hij is een lange jonge man, met intense blauwe ogen, speelse sproeten in zijn gezicht en heeft een gespierde bouw met een fijn laagje vet eroverheen. Zijn kleine bierbuikje is toch echt heerlijk om op te liggen wanneer je samen een film kijkt of aan het kletsen bent in bed. Verder qua karakter is hij speels, eigenwijs, rustig en accepteert hij mij hoe ik ben. Dit eigenwijze botst nog wel eens, omdat ik zelf ook echt stront eigenwijs ben. Maar dit vind ik aan hem wel heel fijn, ik hou wel van mannen met een beetje pit en spice.

“Ik val op mannen, maar ik sta er zeker voor open om een dame erbij te hebben of alleen seks te hebben met een vrouw.”

Ben jij altijd monogaam?

In een vorige relatie zijn gesprekken met een destijdse vriend wel eens ´uit de hand´ gelopen. We maakte altijd veel grapjes, die werden steeds meer seksueel getint en eindigde in het beschrijven van seksuele verhalen aan elkaar. Ik ben mij gaan afvragen waarom ik dit eigenlijk deed en kwam tot de conlusie dat ik me bij mijn destijdse vriend helemaal niet op mijn plek voelde en me op seksueel gebied altijd het gevoel had alsof ik niet goed genoeg was en het alleen maar om hem ging. De relatie heb ik verbroken en heb sindsdien ook niet meer met die andere vriend gesproken. Want bij mijn huidige partner voel ik me heel erg op mijn gemak en wordt er in onze relatie van beide kanten moeite in gestoken.

Dat klinkt leerzaam 🙂 Welke bedpartner zou jij nooit meer willen tegenkomen?

Mijn laatste partner die ik heb gehad voor mijn huidige vriend. Hij woonde bij zijn vriend en zijn ouders in huis, deelde zijn slaapkamer met die vriend. Dit maakte intieme momenten a) op veel momenten onmogelijk en b) op de mogelijke momenten zo awkward dat mijn libido met de seconde afzakte omdat ik wist dat zijn vriend elk moment binnen kon komen. Als 16 jarige is dat echt iets wat je NIET wilt. En hij was een echte smeerzak… Hij stonk altijd heel raar en soms tussen zijn kruis ook zo dat ik de seks weigerde of hem naar de douche wees.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Op klaarlichte dag op een parkeerplaats, in het bos. Destijds hadden wij een best klein autootje. Dus toen we het in de auto probeerde ging dat voor geen meter. (vriend van 1.89m) Dus zijn we buiten de auto gaan staan, hij ging bij mij achterlangs en ik stond met mijn handen tegen de portier aan. Toen ik mijn broek nog aan het ophijsen was hoorden we ineens stemmen in de verte. Ik sprong met de blote kont de auto in en hij ging meteen achter het stuur. En met dat ik de deur dichtgooide en mijn shirt over mijn boezem trok kwamen er 2 mountainbikers het bos uitzetten. Dit hadden wij natuurlijk niet verwacht op de zondagochtend. Het was spannend en hilarisch!

“Ik deed het eens op een parkeerplaats vlakbij het bos. We waren bijna betrapt door hardlopers die het bos uit kwamen rennen!”

Wat spannend! Wat is verder het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Geblinddoekt en geboeid voorspel. We hadden toen een klein dipje in ons seksueel leven en op aanraden van een vriendin hebben we dit toen geprobeerd. Het geeft een heel erg geladen spanning dat je niet weet waar, wanneer en hoe je partner je gaat benaderen. Dit was onze eerste stap richting het uitbreiden van onze standaard seks ervaring.

Tof! Je hebt ook 12 speeltjes in je nachtkastje liggen hè? Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Ik was toen geloof ik bijna 18 en had al wel vaker erover nagedacht om iets te kopen. Ik had veel gewerkt en had speciaal hiervoor gespaard. Ik ben verschillende online webshops afgegaan en heb toen een vibrator gekocht. Voor ik het kocht heb ik veel reviews en tip gelezen over wat fijn is. Ik ben toen gegaan voor een roze vibrator met een zachte silicone buitenkant, met 12 verschillende standen en eentje die ook meteen waterdicht was. Ik ben een echte bad liefhebber dus ik vond dat mijn speeltje wel mee zou moeten mocht ik daar behoefte aanhebben.

“Mijn eerste seksspeeltje was een roze siliconen vibrator, die ook nog eens waterdicht was.”

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen met je vriend?

Beide, ik gebruik ze wanneer ik alleen thuis ben, maar ook samen genieten we van onze speeltjes tijdens onze vrijpartijen. We houden ervan om elkaar te ontdekken en het spannende gevoel van zo´n extra speeltje geeft ons beide fijne kriebels. We vinden het ook heel erg opwindend om te kijken hoe de ander geniet van zichzelf en een van onze speeltjes.

Wat is eigenlijk het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

Mijn 2e vibrator was ongeveer 45,- niet perse heel duur maar wel elke cent waard. Hij is precies hard en zacht genoeg, heeft fijne afwisselende standjes. En voelt erg realistisch aan qua textuur.

Welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Zie mijn vorige antwoord. En ik zou ook mijn lady finger vibrator meteen overnieuw kopen als deze kapot zou gaan. Ze is mooi lak zwart, compact, super stil en makkelijk te bedienen. Ideaal voor weekendjes weg.

Duidelijke favorieten dus. Maar heb je ook ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied?

Ik heb ooit voor mijn partner zo’n tenga flex/ei gekocht. Deze hebben we uitgeprobeerd alleen was hij te klein.. Dit zorgde ervoor dat het te strak zat en pijnlijk begon te worden voor mijn vriend. Nog voordat we stopten met het gebruiken knapte die kapot. Je kunt wel nagaan dat wij in een deuk lagen.

“Ik kocht ooit een tenga egg die te klein was voor mijn vriend. Uiteindelijk knapte die zelfs kapot!”

Haha! Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Voor mijzelf de Womanizer. Ik krijg de meeste pleasure prikkels via mijn clitoris en tijdens anaal. Maar heb daarentegen ook een hele gevoelige clitoris, ze word snel rauw, gevoelloos en pijnlijk door wrijving. Door het lezen van verschillende reviews over dit speeltje ben ik erg enthousiast geworden. Als student zijnde ben ik niet altijd in de mogelijkheid om aankopen te doen van zulke grote bedragen. Dus ik moet nog even sparen helaas.

De Womanizer is inderdaad erg populair. Goed, de laatste vraag alweer! Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Het biedt je mogelijkheden om verschillende manieren van plezier te vinden. Niet alleen bij jezelf maar ook met je partner. Het open praten over speeltjes, samen aankopen doen en het praten over wat je beide fijn vindt, zorgt er ook voor dat je partner je beter begrijpt en vice versa. Behalve dat het leuk en fijn is voor in je relatie, is het soms als vrouw zijnde lastig om zonder een beetje ‘hulp’ klaar te kunnen komen. En geef nou toe, dit heerlijke gevoel wil je toch op allerlei verschillende manieren ontdekken en voelen?

Nogmaals bedankt voor je eerlijke antwoorden, Iris!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.355 keer bekeken

Geschreven door

Anne (20) is dierenverzorger van beroep en zit in een relatie. Ze heeft onder andere een dildo, een G-spot vibrator en een clitoris vibrator in haar nachtkastje liggen. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksspeeltjes en seksleven. …
4.355 keer bekeken
6.066 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een nachtkastje voor jullie! Dit keer mochten we Lisa (22) een aantal persoonlijke vragen stellen over haar seksleven en sextoy gebruik. Lisa is jurist, heeft een relatie en heeft gemiddeld 4 tot 6 keer keer seks in de week. Ze heeft e…
6.066 keer bekeken