Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.692 keer bekeken

Het nachtkastje van… Famke

11 juli 2020,

geschreven door

Famke is een jongedame van 23 lentes jong die naast haar studie in een studentenkroeg werkt. Ze heeft ongeveer 52 bedpartners op de teller staan en minstens één keer in de week seks. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Famke ligt? Lees dan snel verder!

Famke, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Mijn sekstoy collectie bestaat uit verschillende vibrators, waar ik uiteraard wel een favoriet onder heb. Wel ervaring met andere speeltjes door sekspartners, zoals erotische bordspelletjes, penisringen en handboeien.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben hetero en val romantisch gezien alleen op mannen. Als ik echter een borrel op heb, vind ik met een vrouw zoenen vaak ook wel leuk.

“Als ik echter een borrel op heb, vind ik met een vrouw zoenen vaak ook wel leuk.”

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Ik had voorheen de neiging om altijd aangetrokken te zijn tot typische brallende corpsballen, ik hou qua uiterlijk van wat langer haar achter de oren en een wit overhemd staat elke man goed. Maar ik ben erachter gekomen dat deze mannen vaak egoïstisch zijn in bed. Daarom val ik tegenwoordig wat meer op de oudere, serieuzere types die wat volwassener zijn en niet meer zo studentikoos. Qua uiterlijk hou ik van lange mannen, maar innerlijk is het belangrijkste dus dit is zeker geen vereiste.

“Ik ben erachter gekomen dat deze mannen vaak egoïstisch zijn in bed. Daarom val ik tegenwoordig wat meer op de oudere, serieuzere types die wat volwassener zijn en niet meer zo studentikoos.”

Ben je altijd monogaam geweest?

In een serieuze relatie ben ik monogaam, maar als ik met iemand scharrel of date ben ik dit niet. Dan heb ik wel met andere mannen seks en vind ik het ook prima dat mijn scharrel dat heeft, tot we serieuzer worden.

Heb je een bedpartner die je nooit meer wilt tegenkomen?

Ik had ooit een tinderdate die tijdens de date alleen om seks bleek te draaien. Ik vond dit niet erg, maar zijn doel had van mij wel iets meer verbloemd mogen worden. Toen we na een drankje naar zijn huis gingen hadden we de minst interessante seks ooit. Het draaide alleen om zijn orgasme en zijn vingers zijn überhaupt nooit in de buurt van mijn gevoelige delen geweest. Toen hij nog een keer wilde heb ik bedankt en ben ik naar huis gegaan, was niet voor herhaling vatbaar.

“Toen we na een drankje naar zijn huis gingen hadden we de minst interessante seks ooit.”

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Ik was een paar jaar terug naar Sziget festival en had daar een jongen leren kennen. Helaas bleken wij beide op een andere camping te zitten en konden elkaars tentje dus niet bezoeken. We moesten creatief zijn en gingen eerst naar het strand, waar we ons vermaakten op een van de strandbedjes. Er waren echter veel mensen op het strand, dus na een korte wip zochten we verder naar een betere plek. Uiteindelijk hebben we het staand tegen een trekker aan gedaan, helaas werden we hier betrapt en hebben we het maar opgegeven, maar ik heb die nacht veel van het festivaleiland gezien.

“We moesten creatief zijn en gingen eerst naar het strand, waar we ons vermaakten op een van de strandbedjes.”

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Ik had laatst seks met een man die wel van kinky dingen hield. Ik ben hier zelf niet zo ervaren mee, maar ik sta voor redelijk wat open en proberen kon geen kwaad. Hij bond mijn handen met handboeien op mn rug en deed me een blinddoek om. Hierna ging hij mij down under verwennen met mijn vibrator, maar elke keer als ik geluid maakte stopte hij als ‘straf’. Het was een heerlijke ervaring en ik wil dit zeker nog eens proberen.

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje en wat is het meeste wat je ooit hebt uitgegeven aan een toy?

Mijn eerste vibrator kocht ik erg recent, ongeveer een half jaar geleden. Ik was met een jongen aan het scharrelen, maar hij had veel minder behoefte aan seks en wilde helaas minder vaak met mij logeren dan ik met hem. Gefrustreerd vertelde ik hierover op het terras aan een vriendin, die als advies gaf om gewoon een vibrator te bestellen en het bizar vond dat ik zo’n ding überhaupt nog niet had. Ik heb er toen op het terras meteen een besteld en absoluut nooit spijt van gehad.

“Gefrustreerd vertelde ik hierover op het terras aan een vriendin, die als advies gaf om gewoon een vibrator te bestellen en het bizar vond dat ik zo’n ding überhaupt nog niet had.”

Mijn duurste vibrator was ongeveer 80 euro, dit valt mee maar voor mij als student was dit toch een redelijke investering. Ik heb echter elke cent ervoor over gehad, want ik kan nu niet meer zonder dat ding.

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

Ik gebruik mijn vibrator voornamelijk zelf voor masturbatie, maar ik vind het ook heerlijk als iemand anders hem op mij gebruikt, dit is dan ook al een paar keer voorgekomen.

Welke sextoy zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

HMijn vibrator, sinds ik die heb gebruik ik eigenlijk nooit meer mn eigen hand en dat bevalt prima.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Ik zou graag een partnerspeeltje willen, die bij mij ingebracht kan worden en tegelijkertijd op mijn clitoris ligt, maar er ook nog penetratie kan plaatsvinden. Ten eerste omdat ik van enkel penetratie niet kan klaarkomen en het lijkt me lekker om dit toch een keer te ervaren hoe het is om tijdens penetratie klaar te komen. Daarnaast vind ik het samen gebruiken van een speeltje erg spannend en is het leuk om eens iets nieuws te proberen.

“Het lijkt me heerlijk om te ervaren hoe het is om tijdens penetratie klaar te komen.”

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Sextoys kunnen soloseks prettiger en fijner maken, een vibrator geeft toch een ander gevoel dan puur gebruik van je vingers. Ook tijdens seks met een partner kunnen speeltjes de boel net wat spannender maken en ook nieuwe dingen toevoegen wanneer je met je partner nieuwe dingen wil proberen. Ik wil mijn collectie zeker nog uitbreiden!

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Famke!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in hun nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Pixie. Ben jij benieuwd naar Pixie’s Nachtkastje? Lees dan snel…
819 keer bekeken
3.561 keer bekeken

Geschreven door

Het Nachtkastje was een paar maanden weg, maar hij is terug! Sterker en beter dan ooit! Voor de rubriek Nachtkastje beantwoord een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn…
3.561 keer bekeken
2.499 keer bekeken

Geschreven door

In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in zijn/haar nachtkastje te vinden zijn. Wil je zelf ook de inhoud van je nachtkastje delen? Meld je dan hier aan. Het Nachtkastje van van…
2.499 keer bekeken