Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

5.561 keer bekeken

Het nachtkastje van… Kleintje

28 maart 2020,

geschreven door

Dit keer nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het seksleven en nachtkastje van Kleintje. Kleintje is een vrouw van 24 jaar en is administratief medewerker van beroep. Ze heeft een vaste relatie en gemiddeld vier keer in de week seks. Er liggen ongeveer 20 verschillende seksspeeltjes in haar nachtkastje en deze worden regelmatig gebruikt! Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Kleintje ligt?

Kleintje, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Welke seksspeeltjes liggen er allemaal in jouw nachtkastje?

In mijn nachtkastje heb ik onder andere een dildo, buttplug, verschillende soorten vibrators (ook luchtdruk!), een vibrerend eitje en vaginaballetje. Voor mijn partner en ons samen hebben we ook nog een masturbator, twee cockringen, een koppel toy, verschillende BDSM accessoires en erotische spelletjes. De sextoy collectie is erg uitgebreid door de Naughty and Niece Adventkalender van EasyToys en voornamelijk gericht op SM (soft).

Ik krijg de meeste speeltjes cadeau van mijn vriend. Iedere keer als we seks hebben pakken we er wel een speeltje bij. Na jaren samen ‘gewone’ seks te hebben gehad wordt het een beetje saai.

“Iedere keer als we seks hebben pakken we er wel een speeltje bij.”

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben momenteel samen met mijn eerste vriendje. Daarvoor nooit seksueel contact gehad met mannen… wel geëxperimenteerd met vrouwen. Ik vind zowel mannen als vrouwen prachtig maar een relatie met een vrouw is niets voor mij. Ik houd ervan om hard aangepakt te worden door dominante man die mij daarnaast als een klein meisje behandelt. Jup, ik val denk ik in de categorie daddy issues. Daarnaast lijkt swingen mij echt geweldig, naar feesten gaan waar mensen van elkaar genieten. Helaas wil mijn vriend mij niet delen.

“Ik vind zowel mannen als vrouwen prachtig maar een relatie met een vrouw is niets voor mij. Ik houd ervan om hard aangepakt te worden door een dominante man die mij daarnaast als een klein meisje behandelt.”

Hoe ziet jouw ideale partner er uit?

Heel cliché maar Mr. Grey. Een dominante man die heel zorgzaam en beschermend is.

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Moeilijk kiezen. In een kinderspeeltuin na het stappen. We deden het op de glijbaan en op de duikelstang. Het was midden in een woonwijk. Ook hebben we het een keer gedaan op een stoeltje bij een raam van een bejaarden complex. Ik voelde me erg schuldig dat we daar seks hebben gehad, terwijl daarnaast waarschijnlijk een ouder iemand lag te slapen.

“We deden het op de glijbaan en op de duikelstang. Het was midden in een woonwijk.”

En wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Helaas is mijn vriend stukken minder. Kinky dan ik ben. Naast seks te hebben gehad op allerlei plekken buiten het bed om, maken vooral de sextoys het spannend. We hebben een kruis onder het bed door liggen dus als ik gespreid op bed lig kan hij los gaan met tepelklemmen en niet te vergeten de poppers!

“Naast seks te hebben gehad op allerlei plekken buiten het bed om, maken vooral de sextoys het spannend.”

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje en wat is het meeste wat je ooit hebt uitgegeven aan een toy?

Mijn eerste seksspeeltje wilde ik al jaren kopen maar ik durfde nooit. Ik kom uit een klein dorp waar iedereen elkaar kent. Op een dag besloot ik het gewoon te doen. Ik leende de auto van mijn opa en oma en reed naar de winkel. Eenmaal daar dacht ik fck it. Het is geen cadeautje ik neem het zo mee.

De We-Vibe was de duurste van de collectie. Het is het zeker waard! Helemaal als je net als ik vaak alleen bent en toch intiem wilt zijn met je partner. Ik vind het geweldig dat hij let collega’s zit en mij thuis laat komen. Het idee alleen al wind me op.

“De We-Vibe is zijn geld zeker waard! Helemaal als je net als ik vaak alleen bent en toch intiem wilt zijn met je partner. Ik vind het geweldig dat hij let collega’s zit en mij thuis laat komen. “

Gebruik je speeltjes alleen, of ook samen?

We gebruiken het voornamelijk samen. Als mijn vriend voor werk weg is dan pak ik de singelspeeltjes. Soms zijn we de hele week apart en gebruiken we een We-Vibe die hij dan met zijn telefoon kan bedienen en FaceTime we.

Welke sextoy zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Oei een lastige vraag. Maar dan denk ik gewoon de standaard vibrator. Dat is toch wel de sextoy die je in je collectie moet hebben.

Nog een blunder met een seksspeeltje meegemaakt toevallig?

Geen echte blunder vind ik zelf maar toen ik een keer vaginale balletjes in had moest ik zo hard lachen dat ik de zware metalen ballen eruit perste. Ik had een jurkje met panty aan waardoor de ballen gelukkig niet op de grond vielen. Het gezicht van mijn vriend was geweldig.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Een tarzan vibrator! Die lijkt mij zo ontzettend fijn! Al die bewegende delen overal. Ik bied mij bij deze aan als tester!

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Als je al jaren samen bent kan seks soms saai worden. Hoe je het ook wendt of keert het blijft hetzelfde kunstje. Soms een andere plek, andere stimulatie en andere partners maar met een sextoy zijn er zoveel meer mogelijkheden. Dubbele stimulatie zonder dat je een extra persoon nodig hebt, elkaar plagen en grenzen opzoeken. Als je alleen bent toch het gevoel hebben dat je door je geliefde wordt gepenetreerd. Als je net als ik een collectie hebt om uit te kiezen, blijft het iedere keer een verassing wat er gaat gebeuren. Afwisseling is voor mij het belangrijkste.

“Met een sextoy zijn er zoveel meer mogelijkheden. Dubbele stimulatie zonder dat je een extra persoon nodig hebt, elkaar plagen en grenzen opzoeken. Als je alleen bent toch het gevoel hebben dat je door je geliefde wordt gepenetreerd.”

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Valerie!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.503 keer bekeken

Geschreven door

Studente Iris (22) heeft 12 speeltjes in haar nachtkastje liggen en heeft momenteel een relatie. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en het gebruik van haar speeltjes. Lees hier wat er in het nachtkastje van Iris ligt! Beda…
5.503 keer bekeken
6.142 keer bekeken

Geschreven door

Rosalie is een vrouw van 42 en heeft in totaal 22 bedpartners gehad. Ze zit in een relatie en heeft maar liefst 8 tot 10 keer seks in de week! Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar seksleven en gebruik van seksspeeltjes. Ben jij benieu…
6.142 keer bekeken
2.999 keer bekeken

Geschreven door

In het dagelijks leven is Meester Bert (57) een Electronic Designer. Maar ook in zijn vrije tijd speelt Meester Bert graag met electriciteit, maar dan op een hele andere manier.. Hij heeft een open relatie met zijn vrouw en heeft seks zo vaak als hij…
2.999 keer bekeken