Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

8.321 keer bekeken

Het nachtkastje van… Linda

8 december 2018,

geschreven door

Linda (33) is ondernemer en heeft in totaal 15 bedpartners gehad. Ze heeft 7 tot 10 keer seks in de week en masturbeert daarnaast regelmatig. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd wat er in het Nachtkastje van Linda ligt?

Linda, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Ik heb 11 seksspeeltjes in mijn nachtkastje liggen. Wat vibrators betreft heb ik een luchtdruk vibrator, G-spot vibrator en een tarzan. Daarnaast heb ik nog vaginaballetjes, een vibrerend eitje en een aantal anaal speeltjes. Voor mijn partner hebben we een cockring liggen en verder hebben we nog een bondage speeltje in het nachtkastje liggen. Ik vind de womanizer de beste aankoop die ik ooit gedaan heb. Die gebruik ik vaak bij solo sex. Dan verander ik bijna in een man… ik moet nu een orgasme.

Ik vind de womanizer de beste aankoop die ik ooit gedaan heb. Die gebruik ik vaak bij solo sex

Hoe vaak maak jij gebruik van je seksspeeltjes?

Bij solosex vrijwel altijd. Daar neem ik minder de tijd voor, maar daarna slaap ik wel altijd beter. Met mijn bedpartner de ene week altijd en de andere week helemaal niet. We hebben het niet nodig om fijne en lekkere sex te hebben, maar vinden het vooral leuk voor de variatie.

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Ik ben 100% heteroseksueel.. in mijn studententijd heb ik wel eens met een vrouw gezoend maar dat doet me niets. Mannen daarentegen…

En hoe ziet je ideale partner er uit?

Zoals mijn huidige partner. Naast dat hij mijn maatje is, mijn beste vriend.. klikken we op seksueel gebied ook heel goed. We zoeken samen grenzen op, weten van elkaar wat we lekker vinden en praten er ook over. Qua uiterlijk heb ik geen verlanglijst, maar blauwe ogen en blond haar doen het goed. Een mannelijke bouw en goede billen. Hmmm ik heb nu het complete plaatje.

Qua uiterlijk heb ik geen verlanglijst, maar blauwe ogen en blond haar doen het goed. Een mannelijke bouw en goede billen

Ben je altijd monogaam geweest?

Lastige vraag. Zolang we ons best doen voor elkaar heb ik geen enkele prikkel om flirten om te zetten tot actie. In mijn vorige relatie van bijna 10 jaar hadden wij geen aandacht meer voor elkaar waardoor ik al een langere tijd mijn huidige partner aantrekkelijk vond. Het heeft nog een jaar geduurd eer er echt iets tussen ons gebeurde en daarna liep mijn relatie al heel snel stuk.

Zolang we ons best doen voor elkaar heb ik geen enkele prikkel om flirten om te zetten tot actie

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

De saaie erop klaar komen en er weer af. Ik dacht na een lange tijd dat dit normaal was. Inmiddels weet ik wel beter….

Vertel, wat is gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Een druk parkeerterrein van een hotel, dit was wel wat ongemakkelijk maar het gebeurde.. de vergaderkamer op kantoor, geen gemeenschap maar wel flink aan elkaar friemelen. Het meest kinky wat ik ooit gedaan heb is zonder slipje naar een zakelijk evenement waar we allebei heen gingen. Hij wist dit en had heel de avond een ongemakkelijk gevoel 😉

Het meest kinky wat ik ooit gedaan heb is zonder slipje naar een zakelijk evenement waar we allebei heen gingen

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Ik had in mijn studententijd al een tarzan maar die heb ik op een bepaald moment weg gedaan. Ongeveer 1,5 jaar geleden hebben ik voor het eerst een hele brave vibrator gekocht.

Gebruik je jouw speeltjes alleen, of ook samen?

Beide. Alleen vooral voor een snel orgasme en samen om grenzen op te zoeken.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

189 euro aan een womanizer. Is elke euro meer dan waard. Mocht deze ooit kapot gaan dat schaf ik hem direct weer aan, wat een geweldige uitvinding is dat. Een intens orgasme in no time terwijl je alleen bent.

En heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

In mijn studententijd had ik zn eitje, we gingen op bezoek bij een brouwerij en dat eitje stopte niet met trillen en ik kon ook de rondleiding niet verlaten. Dat was wel erg ongemakkelijk en bijna pijnlijk.

We gingen op bezoek bij een brouwerij en dat eitje stopte niet met trillen en ik kon ook de rondleiding niet verlaten

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Pegging staat op ons lijstje. Mijn partner is niet homoseksueel maar vindt prostaat stimulatie wel heel fijn dus dit ons spannend en lekker..

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Ik vind het niet altijd een toegevoegde waarde, maar als we de tijd hebben en ook echt nemen voor elkaar vinden we het van toegevoegde waarde.

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, Linda!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.500 keer bekeken

Geschreven door

Als we het hebben over sexual wellness – en dan vooral gericht op sextoys – is de markt echt bijzonder groot. Speeltjes zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Iedereen vindt weer iets anders lekker in bed en er zijn onwijs veel verschillend…
3.500 keer bekeken
5.530 keer bekeken

Geschreven door

Dit keer nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het seksleven en nachtkastje van Kleintje. Kleintje is een vrouw van 24 jaar en is administratief medewerker van beroep. Ze heeft een vaste relatie en gemiddeld vier keer in de week seks. Er ligge…
5.530 keer bekeken
2.975 keer bekeken

Geschreven door

In het dagelijks leven is Meester Bert (57) een Electronic Designer. Maar ook in zijn vrije tijd speelt Meester Bert graag met electriciteit, maar dan op een hele andere manier.. Hij heeft een open relatie met zijn vrouw en heeft seks zo vaak als hij…
2.975 keer bekeken