Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

24.117 keer bekeken

Zomerse sextoys om je trip nóg heter te maken!

14 juli 2022,

geschreven door

De zomer ligt op de loer! We gaan eropuit, het warme zonnetje tegemoet, dus laat al die zorgen maar van je afspoelen. Of je nu op ontdekkingsreis gaat in een ver land, of op een camping in de buurt verblijft, één ding is zeker: je gaat maximaal genieten! En daar kunnen de volgende zomerse sextoys jou een handje bij helpen.

8 zomerse sextoys voor nóg hetere dagen

1. Satisfyer Love Breeze

De Satisfyer Love Breeze komt binnen als een heerlijk zomers briesje! Deze clitoris vibrator is voorzien van een krachtige motor. Het siliconen mondje van de Satisfyer wordt over de clitoris geplaatst en stimuleert de clitoris door hem zachtjes naar binnen te zuigen. Deze manier van stimulatie zorgt voor een intens aanhoudend orgasme.

Eigenlijk zou elke vrouw een keer een luchtdruk vibrator uitgeprobeerd moeten hebben. De Satisfyer Love Breeze is verkrijgbaar in drie prachtige, zomerse kleuren!

“De compacte Love Breeze heeft maar liefst 15 verschillende vibratiestanden.”

2. Vita – Kegelbal Set

Deze Kegelbal Set van PMV20 bestaat uit 5 kleurrijke, verwisselbare vaginaballetjes, met verschillende gewichten. Door de balletjes een tijdje in te houden, worden de spieren in je vagina sterker. Het trainen van de bekkenbodemspieren draagt bij aan een nog betere seksbeleving!

Je vagina wordt strakker en je orgasmes zullen intenser aanvoelen. Deze zomerse sekstoys zijn ook perfect voor beginners, door eerst de lichtste variant te gebruiken, en in je eigen tempo steeds een stapje verder te gaan.

“Het trainen van de bekkenbodemspieren draagt bij aan een nog betere seksbeleving.”

3. Fleshlight Turbo Ignition – IJsblauw

De Fleshlight Turbo Ignition is een uitstekend alternatief voor de klassieke Fleshlight. De transparante behuizing van dit speeltje zorgt ervoor dat je niks van de actie zult missen.

De Ignition sleeve is voorzien van ribbels en noppen aan de binnenkant, voor extra prikkels! De unieke techniek zorgt voor een levensechte pijpbeurtsensatie.

“Dankzij de transparante behuizing hoef je niks van de actie te missen.”

4. Copy – Dolphin Vibrator

Waarom maar voor één soort stimulatie gaan als je ook dubbel kan genieten? Met de Copy Dolfijn Vibrator is het mogelijk. Niet alleen ziet deze vibrator er heerlijk zomers uit, het is ook een echte krachtpatser, voorzien van 3 sterke motoren om je g-spot en clitoris mee te verwennen.

Schakel tussen 12 rotatie- en 13 vibratiestanden en breng jezelf tot een overweldigend orgasme. In de vakantie mag je jezelf belonen, toch?

“Met de kleurrijke look van de Copy heb je altijd de zomer in je nachtkastje!”

5. Penis Bakvorm/IJsblokjesvorm

Op zoek naar verkoeling? Met deze Penis Bak-/IJsblokjesvorm kom je een heel eind! Geloof ons: een paar koude prikkels kunnen het voorspel nog plezieriger maken.

Daarnaast is het een hele leuke manier om je zomerse drankjes koel te houden. Maar daar houdt de pret nog niet op, want je kunt deze bakvorm ook vullen met chocola, of gebruiken om koekjes te bakken.

“Verras je partner (of je vrienden) met dit grappige, speelse cadeau!”

6. EasyGlide verkoelend glijmiddel

Wat is het lekkerste glijmiddel na een lange dag in de hete zomerzon? Een verkoelend glijmiddel natuurlijk! Maak jullie vrijpartij nog intenser met een beetje Temperature Play. Het glijmiddel is op waterbasis en voelt prettig aan op de huid.

Je kunt het zonder problemen in combinatie met seksspeeltjes en/of latex condooms gebruiken.

Tip! Temperature Play wordt nóg spannender wanneer je een oogmasker draagt…

7. Panthra Maha Vibrerend Eitje

Dit heerlijke vibrerende eitje van Panthra in prachtige luipaardprint is het perfecte koppelspeeltje voor de zomer! Het speeltje is perfect om discreet te genieten, waar jullie ook zijn, zelfs buitenshuis! Geef alle controle over jouw plezier uit handen, of laat je partner juist genieten.

Het eitje wordt vaginaal ingebracht en kan vervolgens bestuurd worden via de draadloze afstandsbediening.

“Het Maha Vibrerende Eitje wordt geleverd in een trendy heup-/schoudertasje.”

8. Lollicock – Berry Ice

Deze blauwe dildo ziet eruit om op te eten, toch? De toy heeft een realistisch design, met een stevige balzak en aders over de hele schacht. De zuignap maakt het ook mogelijk om de dildo in combinatie met een strap-on harnas te gebruiken. Ook houdt het de dildo stevig op zijn plek, wanneer je het speeltje op een vlak of glad oppervlak bevestigt.

Met een lengte van 15.2 centimeter kunnen ook beginners op gebied van seksspeeltjes met de Berry Ice aan de slag.

“De Lollicock is zeer buigzaam en kan voor vaginale- en anale penetratie worden gebruikt.”

Welke zomerse sextoys zou jij graag in jouw nachtkastje verwelkomen?

2 reacties

  1. Hoi ik heb een vraag
    Ik heb een vibrirende ei met afstand bediening gekocht maar dat ei is een groot ding en gaat er steeds uit maakt veel herrie
    Bestaat er ook iets kleinere ook met afstandbediening

  2. Panthra Maha Vibrerend Eitje
    Lijkt mij helemaal het einde om bij mijn partner in te brengen, om vervolgens met de afstandsbediening het Vibrerend Eitje een weg te laten banen naar boven, om vervolgens in de mond uit te komen, een soort omgekeerde Deep Throat – Deep Vagina. Het Einde ;-)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

975 keer bekeken

Geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is de fetisj dacryfilie aan de beurt. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! dacryfilie: zelfst…
975 keer bekeken