door NaughtyNick

Zo beleven jij en je partner een sexy Pasen!

25 maart 2018 door NaughtyNick

Heb je dit jaar niet zoveel zin in een suf paasontbijt, paaseieren zoeken met je nichtje en gezellig doen bij je schoonouders aan de keukentafel? Daar kunnen we ons best iets bij voorstellen en daarom hebben wij een sexy paasmenu voor je samengesteld waar je wél ongelofelijk van zult smullen. Pasen is namelijk een prima gelegenheid om wat extra tijd te besteden aan elkaar!

Paasontbijt

tenga eggEerst lekker uitslapen en dan is het tijd voor een paasontbijt. En bij een paasbrunch mogen paaseieren natuurlijk niet ontbreken. Breng het paasontbijt naar de slaapkamer en verras je geliefde met een mandje vol lekkere eitjes. Je kunt de eitjes natuurlijk ook verstoppen om de spanning iets op te bouwen! Verstop tussen de eitjes bijvoorbeeld een Tenga eitje. Deze eitjes hebben allemaal een andere structuur aan de binnenkant, waardoor ze stuk voor stuk voor een uniek gevoel zorgen.

Vibrerend eitje

vibrerend eitjeHaar kun je natuurlijk ook verrassen door een vibrerend eitje in schattige pastelkleur te verstoppen. Als je er één met afstandsbediening kiest, verhoog je het plezier voor jullie allebei! Komen jullie er niet onderuit en wordt er toch echt van jullie verwacht dat jullie gezellig komen lunchen bij paps en mams? Maak van deze gelegenheid gebruik om iets nieuws te proberen en neem dat leuke vibrerende eitje mee! En dan bedoelen we natuurlijk niet in je tas… Breng het eitje in voor jullie weggaan en laat hem de baas zijn over de afstandsbediening. Ook kun je natuurlijk heel goed kiezen voor een (mini) vibrator met afstandsbediening om mee te spelen.

Een Paas rollenspel

buttplug staartJe kent het vast nog wel van vroeger: een nieuwe outfit voor Pasen, zodat je er op je paasbest uitziet tijdens het diner. Dat klinkt misschien wat ouderwets, maar daar kun je best iets heel leuks van maken! Wat dacht je van een opwindend rollenspel? Ga verkleed als schattige paasbunny en maak je outfit compleet met een paar verleidelijke konijnenoortjes! Mag het van jou wel wat extremer? Probeer dan eens een setje pluche handboeien en een sexy buttplug met een konijnenstaartje! Helemaal in de stijl van Pasen, maar wel extra spannend!

sexy paasmenu

Een sexy paasmenu met iets zoets na?

shungaJouw sexy paasmenu is natuurlijk niet compleet zonder een lekker zoet toetje. Haal de aardbeien maar vast uit de koelkast en zet de bodypaint maar klaar. Het paastoetje van dit jaar is lekkerder dan ooit, jullie staan namelijk zelf op het menu. Versier elkaar met de lekkerste eetbare producten en smullen maar! Maak een opwindend stukje kunst van je partner door hem of haar te beschilderen met bodypaint. Kies voor chocolade, aardbei of vanille en lik de heerlijke smaken van zijn of haar lichaam. Ook met een bodyolie of –poeder creëer je een smakelijk toetje. Leef je uit en geniet!

Wat doe jij dit jaar met Pasen?

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Zo beleven jij en je partner een sexy Pasen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid