Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

5.587 keer bekeken

Je seksleven verbeteren met een erotische massage

16 september 2016,

geschreven door

Als je al een lange tijd bij elkaar bent, wordt de seks vaak hetzelfde ritueel. Je hebt een routine ontwikkeld die voor jullie beide prettig is. Dat is prima. Zeker als je het beide fijn vindt en een druk leven hebt. Maar om de sleur te doorbreken, kun je ook eens andere dingen uitproberen. Hoe krijg je nu nieuwe ideeën en hoe kun je je seksleven verbeteren? Met een erotische massage!

Een erotische massage voor haar

Een spannende borstmassage

Een erotische massage is een perfecte manier om eens een andere invulling te geven aan het voorspel. De borsten van de vrouw worden vaak overgeslagen in het spel der liefde. Zonde! De borsten en tepels zijn namelijk mega gevoelig. Wist je dat de tepels zelfs in verbinding staan met de clitoris?

Een borstmassage is niet alleen errug opwindend. Het is ook nog eens hartstikke gezond! Het masseren stimuleert namelijk de doorbloeding, waardoor de borsten steviger worden of zelfs groter kunnen worden.

Verwen haar met een yoni massage

Glijd via haar borsten en tepels verder naar beneden en laat haar kennis maken met een heerlijke yoni (‘vagina’) massage. Ga over haar buik, richting haar liezen en dijen, om vervolgens uit te komen bij haar meest gevoelige plekje. Streel haar schaamlippen, masseer haar venusheuvel en vergeet ook niet haar perineum mee te pakken. Dit bijzonder gevoelige plekje bevindt zich tussen de anus en de vagina opening in.

Neem je stapje verder en verwen haar clitoris. Doe het wel voorzichtig, want een te gevoelige aanraking van dit knopje kan zelfs onprettig zijn. Speel op verschillende manieren met haar clitoris en vergeet ook niet om je vingers en handen te laten strijken over de andere gevoelige plekjes!

Tip! Een verwarmend glijmiddel kan een extra intense sensatie geven!

erotische massages

Een erotische massage voor hem

Het genot van een penismassage

Ben jij er klaar voor om jouw vent eens op een hele erotische manier te verwennen? Verwen hem dan met een overweldigende penis massage – ook wel lingam massage genoemd. Neem voldoende glijmiddel en masseer sensueel zijn liezen, om vervolgens door te gaan naar zijn balzak. Speel er eens wat mee en ontdek wat hij lekker vindt!

Bouw de spanning langzaam op en bewaar de penis als laatste onderdeel. Eenmaal bij de schacht aangekomen, kan je op verschillende manieren ontdekken wat hij lekker vindt om hem tot een intens hoogtepunt te brengen!

De prostaat- en perineum massage

De lingam massage kan uitgebreid worden met een perineum massage. Ook bij de heren is het perineum een uiterst gevoelig plekje. Het stimuleren hiervan kan als zeer plezierig en intens worden ervaren. Bovendien kan je met de juiste druk op het perineum ook zijn prostaat heerlijk masseren!

De prostaat is het verborgen, heilige plekje van de man, dat ook wel de mannelijke G-spot wordt genoemd. Om deze intens te stimuleren, kan gebruik worden gemaakt van een prostaat speeltje of een vinger, die in zijn anus wordt ingebracht. De prostaatklier ligt op zo’n 5 cm diepte in de anus en voelt een beetje verhard aan, ter grootte van een walnoot. Het masseren hiervan kan het makkelijkst in een liggende positie.

Wist je dat… het stimuleren van de prostaat tot een heftig orgasme kan leiden? Het is ook nog eens heel gezond!

Een intieme body to body massage

Willen jullie van elkaars hele lijf genieten? Dan is een body to body massage perfect geschikt! En zeg nou zelf, wat is er nou erotischer dan jullie lijven die heerlijk over elkaar glijden? Het voelen van elkaars lichaam is enorm opwindend en is daarom een ultieme manier van voorspel.

Tip! Gebruik ruim voldoende glijmiddel of massage olie. Een flesje van 150 ml zal niet voldoende zijn. En om het schoon te houden is het gebruik van een laklaken geen overbodige luxe.

Gebruik bij een body to body massage niet alleen je handen, maar daadwerkelijk je hele lijf. Maak gebruik van je onderarmen, je ellebogen en dijen. Glijd met elkaars billen tegen elkaar en lig op elkaar om een full body massage te geven. Dat wordt een onvergetelijke ervaring!

Welke erotische massage gaan jij en je partner aan elkaar geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.798 keer bekeken

Geschreven door

Natuurlijk laat je haar elke dag merken dat je gek op haar bent, maar op Valentijnsdag mag je daar best nog een schepje bovenop doen! Maar wat willen vrouwen nou eigenlijk voor Valentijnsdag? Het is soms al lastig genoeg om te achterhalen wat ze übe…
2.798 keer bekeken